|
|
|
Atatürke hakaret... |
sende bir güzel yaziyon bir kötü birde özür diliyon anlamadik giti ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
hem benim arkadaslarim dostlarim hep bana gönderir bunu sorun porplem yapacak ne varki nese size iyi günler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
babey hic kimse yada hic bir ideoloji elestirlmez degildir,zaten gecmise elestirel bakamiyorsak gelecegi dogru kurma sansimiz yok..Bizde elestiri hep negatif olarak algilanir oysa elestiri dogru yerden yapilirsa pozetivdir... benim derdim iki kisinin hakareti degil benim derdim bu gücü nerden aldiklaridir,acaba toplumun nabzinimi ölcmeye calisiyorlar? Neo osmanci yaklasimin kemalizm ile bir hesaplasmasi oldugu asikar ama bunu yaparken belalti saldirlarin yapilmasi ne politikle nede elestiriyle hic bir ilgisi yok.. Bugunki iktidarinda kemalizm ile sorunlu oldugunu biliyorum,sadece toplum atatürk ü sevdigi icin bunlari acikca ifade etmezler ama kemaliz yada atatürk nezninde onun devamcilarina yüklenirler,beyaz türk ifadesi birazda karsiligini ordan alir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
bak arkadas beliki sen insanlari sevimoyon forum disi yorumlar yapiyon sorunun derdin varsa oplara yaz yada gel özelime yaz ortalik yerde abuk sabuk konusmaya gerek sen en iyisi forum icin yorum yap daha iyi olur hadi byy ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
atatürke her zaman saygim sonsuz tek lider varsa oda mustafa kemal atatürk yasadigimiz topluma bakin ölmüs insanin arkasinda kosucak kadar aciz olmusz bu kadar mi merhametsiz acimasiz olduk vay bizlerin ve insanlarin haline yazik yazik atatürke hakaret eden yada küfür eden insan olamaz mustafa kemal atatürk koskoca türkiyeyi kurtarmis bizler ve analarimiz babalarimiz ninelerimiz dedelerimiz türkiye icin savasti can verdi atatürk olmasaydi belki türkiyede olmazdi her zaman saygiyla andigim mustafa kemal atatürk atam sen rahat oyu seni unutmayiz her zaman beynimizde yüregimizde kalbimizde varsin var olacan atam sana tesükür ederim bizler icin canine ortaya koydun mekanin cennet olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
pusu vadi hayret referandum sürecinde kapistigim kisilerden birisiydin ama son gunlerde yazdiklarina bakiyorum bircok yazdigini onayliyorum..gecen bir iki konuda daha söylemistim seninle hem fikir oldugumu.. Atatürk konusundada farkli saiklerlede olsa benzer dusuncedeyim...artik birsey bulamiyorlar yok iciyormus yok bilmem,insanlarin özel yasamlari kimi ilgilendirki.. Günümzdede bu böyledir acik giyneni hemen farkli yaklasimlarla yargilariz,yada rahat hareket edeni yargilariz.. tersi digerini türbanli oldugu icin yargilariz oysa giyim kusam özel yasam insanin kendisine aittir,önemli olan insani yanidir yaklasimidir zihinsel dunyasidir vb vb..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
savcilar atatürke laf atanlari paketlemisler buna cok sevindim cünkü böyle bir duruma sesiz kalmak ülkenin felaketi olurdu...bu konuda duyarli davranan tüm herkese tsk etmek gerekiyor...umarim bir daha böyle konular ülkemizde acilmaz,, önümüze bakariz dönüp dönüp arkaya bakmayiz ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
tufan1 uzatikkca uzattiyorsun essegin seyi gibi aciklamalarindan anlasilan suki 21 ci yüzyilin yüzkarasini yalanci hirsizi basimiza bas taci yapmaya calisoyrsun bu biraz 21 ci yüzyilda deve kusunu andiyor bana ne zaman kurtulacaksiniz merak ediyorum ne zaman kurtulacaksiniz deve kuslugundan birak ki milletvekillerini hic bir parti lideriveya sahizlar bile Atatürkü kötülemeyez bu sadece kiskancliktan ibarettir bugun hür demokratik özgür bir sekilde yasiyorsan Atatürke saygi duyulacak bak günümüze nice politakicilar gazeteciler icierde bumu senin 21 ci yüzyilin yüzkarasinin adaleti bana göre diktatörlük zihniyeti güdüyor savundugun kisi yasasin Türkiye yasasin özgürlük kahrolsun Atamiza türkiyemize laf atanlar saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atatürke hakaret... |
Yaziklar olsun..Atatürk e hakaret edenlerin Türklügünden süphe etmek lazim..nankörlükten baska birsey degil ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!