107 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.05.17, 18:38 Nr.: 1 Antworten

Atatürke hakaret...
merhaba aslinda dilim bile ifade etmekte zorlaniyor..
Iki gün önce nur vakfi yöneticilerinden sözde prof atatürk icin 1938 yilinda ölen pic,annesi icinde resmi kayitlara göre genelevde calisan birisi diyor...
Düsünüyorumda bu nasil bir akil tutulmasi atatürkü sevmiyebilirsiniz,kemalizmi elestirebilirsiniz bu cok dogal benim acimdan anlasilir bir durum,ama bu ülkenin kurucu degerine belalti akla agiza alinmayacak sözler ifadeler kullanilmasi ne derecede kemalist sisteme dusmanliginin ifadesidir..
Ne yazikki fetü cemaat örgütü yerine, yeniden cemaat örgütlemeleri destekleniyor bunun basinda nur cemaati ve ensar vakfi gibi kurumlar geliyor..
Sayet demokrasi hukuk vb kurumlar  bu cemaat örgütlerinin eline insafina birakiliyorsa vay memleketin haline...
Cünkü cemaat örgütlerinden bilim cikmaz demokrasi cikmaz hukuk cikmaz.ciksa ciksa ummetci bir toplum cikar böyle bir toplumunda demokratik olmasi dusunulemez..
0

Beitrag gepostet am 09.05.17, 19:25 @gelenekci Nr.: 2 Antworten

Atatürke hakaret...
atatürk bu ülkenin kurucu degeridir,yaptigi yönetim degisikligi olsun getiridigi yenilikler olsun türkiye olarak bir yere geldiysek buda atatürkün attigi temmeller sayasindedir..bu konuda ben sunu belirtmek istiyorum ben 2 sey icin savasirim birincisi vatanim ikincisi atatürkü bu ülkeden silmek isteyen gruplara karsi...öyle cemmatmis yobazmis atatürkün adini agizlarina bile almasinlar din tüccarlari ....
0

Beitrag gepostet am 09.05.17, 22:16 @gelenekci Nr.: 3 Antworten

Atatürke hakaret...

slm  cok  cirkin,,!  seviyesizligin ocusu ,, bucusu olmaz,, o kesim,, bu kesim diye nitelendirmek te yanlis..!

Dediginiz gibi sever yada  sevmez,, yaptiklarini onaylar yada onaylamazsiniz,,  bu  hic bir sekilde  cirkin ithamlarda bulunma  hakkini kimseye  vermez´,, ülkemizin  basinda gelmis ,, gelecek   liderlerin tümü  icin gecerlidir....

Böylesi  cirkinligi yapan  sahislarin acizliklerinden   seviyesizliklerinden  ibarettir...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 09.05.17, 22:22 @gelenekci Nr.: 4 Antworten

Atatürke hakaret...
Eger bu günlerde bu gibi vakalara göz yumuluyorsa demekki bazi eksiklerimiz var yada bazilari bu eksikleri görmemezlikten geliyo oysa ki gecmiste bu vatani bizlere emanet edenlere saygida kusur etmemek gerekir edenlerede gereken cezayi aninda vermek icap eder, görünen o ki alan memnun satan memnun oldu bitti misali.  Saygilar
0

Beitrag gepostet am 09.05.17, 22:24 @_ah_kalbim_ Nr.: 5 Antworten

Atatürke hakaret...
bencede kemalizm yada atatürk elestirlimez degil ama problem surda bugunki sistemden guc alarak bu kadar belalti saldiri kabul edilemez..bende kisi olarak kemalizmi elestiren birisiyim cünkü kendisini yenilemedigi icin dogmatik bir tarzda kaldi..
0

Beitrag gepostet am 10.05.17, 01:37 @amerikan Nr.: 6 Antworten

Atatürke hakaret...
amerikan,bu nick i cok sevmesemde nick iste..mesele bir kisinin söyledigi abuk sabuk birsey degil bir tv programinda kendilerini tarihci diye ifade eden prof ve cemaat örgütlerine mensup hocalar tarihciler..kisi olarak atatürk elestirlemez demiyorum zaten bizim toplumda elestiri mekanizmasi gelismedigi icin ilerleyemiyoruz...bizde genelde elestiri birisini karalamak olarak yapilir oysa elestiri özeletiri mekanizmasi gelistirici olmali..
elestirmedigimiz icin kemalizmi kaba olarak yprumluyoruz herseyini yapilan herseyi dogru olarak kavriyoruz..gecmisiyle hesaplasamayan toplumlarin cok fazla ileriye gitme sansi yoktur..
sol kendi gecmisiyle,sag kendi gecmisiyle islamcilar vb gecmis ve bugunun diyallektigi kurarak yapmalilar..
bir bir olgu tartisilirken kendi öznel kosullariyla birlikte ele alinmali bugunden bakarak 1920 bugunun dunyasiyla degerlendirmek dogru degil
0

Beitrag gepostet am 10.05.17, 02:38 @amerikan Nr.: 7 Antworten

Atatürke hakaret...

Konu ile alakali  yapici yorumunuzu  kutlarim,, kaleminize yüreginize saglik...

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.17, 02:47 @gelenekci Nr.: 8 Antworten

Atatürke hakaret...

Elestiriye   evet  sizinde  dediginiz gibi,, düsüncelerini  insanlar   dile  getirebilir  lakin  hakaret  vari  olmamali,, gündeme getirmeninde ölcüsü olmali,,  zira  reklamin iyisi kötüsü olmuyor  akillarda  kaliyor bir sekilde....

Bu gibi provakasyonlara prim yaptirmamak  gerekir....

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.17, 13:36 @by-ferdi Nr.: 9 Antworten

Atatürke hakaret...
benim iki üc kisinin dengesiz yaklasimlari degil benim icin önemli olan bunlari söyleten hangi aylayistir bu cesareti nerden aldiklaridir..size önerim yorum yaparken mümkün oldugu kadar küfürlü yaklasimlardan uzak durun..burasi bir tartisma formu hersey tartisilmali ama bu birbirine hakareti gerektirmeyen tarzda olmali yani fikirler tartisilmali..
0

Beitrag gepostet am 10.05.17, 19:01 @gelenekci Nr.: 10 Antworten

Atatürke hakaret...
Hani bir laf vardır
"Hoca osurursa cemaat sıçar" .

Koskoca parti liderlerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ATATÜRKE etmedikleri hakaret ve iftiralarına tanık olduk. Neden şaşırıyoruz ki? Zaman zaman burada politik konularda ATATÜRKE karşı üstü kapalı ve satırlarlar arasındaki hakaretker de kimsenin gözünden kaçmadı. 
Sevgi bir yana fakat önemli günlerde ve kutlamalara dahil olmayan herkez benim nazarımda saygısız ve nankör.
0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 09:26 @tufan1 Nr.: 11 Antworten

Atatürke hakaret...
Hangi parti liderimi Atamiza hakaret etmistir ??? Muhterem Tayyip efendinin konusmalarini incelerseniz görürsünüz kimin hakaret ettigini...Atamiza yapilan hakaret bugün bastaki kisiye yapilsaydi ne olurdu ? Zaten bastakilerin Atamiza olan nefreti bugün her türlü hakarete yol aciyor, hakaret edener biliyorki bastakiler arkalarinda. Politik dincilik ile ipnotizma olmus halk sayesinde böyle olaylari daha cook yasayacagiz ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendine hakaret edenlerin tarihin cöplügüne gömülüp coktan unutuldugunda hala yasiyor ve hala TEK LiDER olacaktir.

0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 11:59 @tufan1 Nr.: 12 Antworten

Atatürke hakaret...
Hani karşınızda cahil olur onu kandırmaya çalışırsınız amenna. Fakat sallayan biri varsa o da sizsiniz, işinize geleni eklersiniz işinize gelmeyeni ezgeçersiniz, birde karşınızdaki insanı cahil aptal yerine koymaya çalışırsınız, ama yemeyiz biz size afiyet olsun. Madem o kadar çaba sarf ediorsun video ekli kesin buraya eliniz değmişken diğer videoları da ekle, sallama işte sizin bu yaptığınıza denilir. 

0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 12:15 @stuttgart_hakan Nr.: 13 Antworten

Atatürke hakaret...
Altına imzamı atıyorum, NOKTA.
0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 14:15 @tufan1 Nr.: 14 Antworten

Atatürke hakaret...
 aslinda cevap vermeye degmez...iyiki BiR TEK kez Atamizi övmüs birileri, oda politik amacli...bu Videoya karsi tam tersi onlarca Video var...Evet herkes Atamizi sevmeye mecbur degil, olamazda...cünki Atamizi sevmek icin ADAM olmak gerekir, Atamizi anlamis olmak gerekir...sehitine "kelle" diyerek Haburda hainleri oynatanlar ve buna göz yumanlar 
AN LA YAA MAZZ !!!
0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 15:11 @by-ferdi Nr.: 15 Antworten

Atatürke hakaret...

slm gencler,iki gunudr bakiyorumda her kes aniden ataturkcu kesildi.soz konusu hakaret sahibi sozde dinci bir professor olunca....

bu suclamalar ozeikle toplumu germek isteynlerdir,azcik sakin kafa ile dusunelim

bu ve ya buna benzer toplumu zedeliyecek galyana getirecek provakotler yapilacak,bunlara karisi duyarli olalim....

gelecekete buna benzer ya din adamlari yada devlet buyukleri hedef de olacak.

tum dunya ustumuzde oyun oynuyor elerinde gelen her kotulugu yapyiorlar ona gore duyarli olalim..

mesele Ataturk degil,ataturk adi aldinda pozitif veya negatif kaos yaramak memelektmizde...

bence bu hakeret sozler: gerci dinlemye bile onem vermedim,cunku toplumu kafasini karistimak icin ozenle yapimis bir provakson dur...sozde nur cematin hocasi imis,nur cemati hic bir zaman potikikaya hele hele boyle bir hasas konuya asla girmez.

olmus bir insanin arkdasinda dogru degil iyi veya kotu konusmak....

simdi ayrimasin zamani degil birlik ve beraberligin zamanidir,ulkemiz hasas ve zor bir donemde geciyor dua ve tamenlerimiz ile gecer insallah

0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 16:30 @tufan1 Nr.: 16 Antworten

Atatürke hakaret...
Sen benim iddiamı seçilmiş bir video ile mi çürüttüğünü zan ediorsun, üstelik ben hiçbir isim atmazken ortaya sen  sayın Erdoğanı soktun paylaşıma, demek oluyor benim hiç bir şeyi ispatlama gibi bir mecburiyetim yok, istediğiniz vakit eklediğin videonu aldığın yerlerden görebilirsiniz... tabi işinize gelmediği için yine laf salatası yapacaksın burada, zahmet etme.

Kaldı ki ben bir  iddiada bulunmadım, sizin görmek istemediğiniz gerçeklerden bassettim... Biliyorum, gerçekler acıdır ve acıtır. 
0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 18:21 @gelenekci Nr.: 17 Antworten

Atatürke hakaret...
gozüm..bunlar bilerek istenerek yapilan seyler kamaoyunun tepkisni ölcüyorlar....
0

Beitrag gepostet am 13.05.17, 00:11 @gelenekci Nr.: 18 Antworten

Atatürke hakaret...
slm can Atatürke e uzanan dillerin Allah bin belasını versin Allah'ın naleti üzerlerine olsun her daim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 13.05.17, 01:34 @gelenekci Nr.: 19 Antworten

Atatürke hakaret...
Elestiri elestiri diyorsun da gözüm...
Neden atatürk...neden kemalizm diye sormak gerekiyor...
Osmanliyi elestirelim,fatihi,kanuniyi yavuz sultan selimi elestirelim...
Neden yapilan hakaretler bunlara degil de Atatürk,e.???
Osmanli padisahlarinin cogunun annesi yabancidir,ya ingilizdir ya rustur..falan filan..
Neden küfürler kemalizme seriata degil..?
Cünkü kemalizm demek cagdaslik demek uygarlik demek,insanca yasam ve medeniyet demektir.
Günümüz Türkiyesinde geriye dönüs var,iktidarin da destekledigi bir osmanlicilik var,ve en kötüsü
Kemal,i ve kemalizm,i silmek yok etmek cabasi var...olay bundan ibarettir,gerisi fasa fiso.
Ancak bu tür hayal görenler gaflet ve delalet icindedir...Kemal ve Kemalizm silmeyecektir...
Gün ola devran döne....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 13.05.17, 03:22 @babey Nr.: 20 Antworten

Atatürke hakaret...
hani bu atatürke kizanlar veya elestirmek isteyenlere bir kac seyi belirtmek istiyorum. gözden kacirdiklari cok önemli detaylar var...bakin ALLAHLA kisi arasina kimse giremez,inandigi dini de kimse degistiremez, bunu kisi kendi isterse yapar....ATATÜRKÜN bizlere biraktigi güzelliklerin yaninda baska güzel olan sey kurani kerimi türkceye cevirtmesidir...yemin ederim bu dünyalara bedeldir, cünkü bu sayede dinimizi örenme direkt birinci elden yani kurandan okuyup anlama sansimiz oldu..  birileri okuyacak anlayacak ve o bize anlatacak peki bu durumda ben sunu sorarim peki bu kisi kurani yanlis yorumlamissa yanlis yönlendirmisse beni ahirette allaha sunu desem allahim bu kisiden ben böyle örendim olurmu sanirim olmaz cünkü ALLAH ben sana bu peygamberi bu kurani bosunami gönderdim der. ...dini tekeline almak isteyenler körü körüne inanan kuran ne diyor anlamayan okumayan kisiler atatürkü dini kaldirmak istedi diye bilincsiz bir sekilde elestiriyorlar....yaw kardesim atatürk iciyomus sizene yaw trafik polisimisin alkol testimi yapacaksiniz,,,atatürk dinlere inanmiyomus ,,sizene kardesim hesabini allaha verir....bu adama tüm türkiye yatsin kalksin dua etsinki türkiyemiz isiddi telebanci  gibi olmadi..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Atatürke hakaret...