53 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.05.17, 00:31 @xburcu Nr.: 21 Antworten

biraz saygi biraz edep
Selam burcu kardes...
Öncelikle katkin ve duyarliligin icin tesekkür ederim...
Son zamanlarda Kurt beyinin dedigi gibi zihin kirliligi almis basini gidiyor,solcu olabilirsin sagci olabilirsin ancak bu nankörlük niye??? Bunu anlamak mümkün degil.
Pröfösör olacak kisi gündem yaratmak icin veya bazi cevrelere yaranmak icin olsa gerek...bu kadar alcalabiliyor.
Atatürk,ümüz elbette nihayetinde bir insandi...zevk aldigi seyler olacak sana bana yanlis olabilir.
Elbette bir takim zaaflari vardi,herkes gibi mükemmel degildi,olmasi da gerekmezdi.
Bu ihanet cetesinin bunlari kasitli olarak abartmasinin neye ve kime faydasi olabilir.
Hicbir millet kurucu babasina laf söyletmezken,bu kendini bilmez hainlerin laf söylemesi cok üzücü inan.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 12.05.17, 02:07 @xburcu Nr.: 22 Antworten

biraz saygi biraz edep
Ona söz söyleyenler dinsiz diyenler hayatini hic okumamislar...
Dindar bir aileden geliyor..öyle ki cocukken annesi hoca olsun istemis ve kurslara göndermis taa ki hocadan cok fena bir dayak yiyene kadar..sonra bu sevdadan vazgecilmis.
Bu gün camilerde ezan sesi duyabiliyorsak onun sayesindedir,özgürce memleketimizde dolasabiliyor ve yasiyorsak onun sayesindedir.  Ne mutlu bize ki yüce rabbim öyle bir lideri bize layik etmistir...mekani cennet olsun...
Vefat ederken son kelimesi...aleykümselam olmustur..sonra bu arastirilmis..
Makbul bir insan ölürken basucuna melekler gelir ve selamaleykün dermis,ve kisi son caba eder aleykümselam dermis.
Öldügümde beni istediginiz yere gömün dedi  ...bizde onu yüregimize gömdük...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

biraz saygi biraz edep