54 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.04.17, 22:23 Nr.: 1 Antworten

#dönayşengül yalniz değildir !

Peygamberimize sav. hakaret edilebilen bir ülkede Atatürke ediliyor diye ceza veriliyorsa, bu yasa hemen değiştirilmeli. Zira benim gözümde asla hakaret edilmemesi gereken biri varsa oda Peygamberimiz Muhammed Mustafadir sav.

#5816nolu yasa kaldirilsin yada Peygamberimiz sav. içinde geçerli olsun!

-----
Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete
0

Beitrag gepostet am 26.04.17, 23:31 @odyseuss Nr.: 2 Antworten

ARKADASIM ben küfür edilsin diye bir yazimi yazdim ????
-----
0

Beitrag gepostet am 26.04.17, 23:47 @61lii Nr.: 3 Antworten

Konuuu ADALET !!! tabiki kimse kimseye küfür etmesin !!! ama Bugün bir genç kız Lgbt bayrağının üzerine Atatürk'ün askerleri yazdığı için 2 yıl hapis cezası almış.Herhalde bu karara en çok Lgbt'liler tepki gösterir.
Sonuçta mahkeme, Lgbt olmayı hakaret kabul etti. Bu videoda elinde Lgbt bayrağıyla hep bir ağızdan bağıran kişilerin tamamı aynı cezaya çarptırılmadıkça adaletten söz etmek mümkün değil!

https://www.facebook.com/SonOsmanliSultanII.AbdulhamidHan/videos/1777668449215245/

-----
0

Beitrag gepostet am 27.04.17, 00:09 @odyseuss Nr.: 4 Antworten

benim hic bir tarafi ezdigim yok ARKADASIM sen rahat ol benim ATALARIMADA HELEKI ÖLMÜS INSANLARA ..  ezanimI bayragimI ve vatanimi en güzel sekilde temsil eden basarili insanlara sonsuz SAYGIM VARDIR !!!! belliki sen konuyu anlamamisin  bu ülkede PKK ya mermi tasiyan namussuz vekiller terörist cenazelerine katilan alcaklar islama  peygambere secilmislere her firsatta hakaret küfür eden nokta noktalar elini kolunu sallayarak gezecek lakin  Atatürkün askerleriyiz deyip taksime cika ipnelere ibgtilerin üzerine  Atatürkün askeleri yazan dönay sengül arkadasimiza Atatürke hakaretten iki yil ceza vercek ADALETINI SEVDIGIM MEMLEKET !!! 

NOT: benim sözüm ne Atatürke nede gönül verip sevenlere sözüm her firsatta her alanda ATATÜRKÜN ARKASINA siginarak onu kullanan putlasmis zihniyetleredir   VESSELAM !!!

-----
0

Beitrag gepostet am 27.04.17, 01:54 @61lii Nr.: 5 Antworten

Aradaki fark peygamberimiz tüm islam aleminin peygamberidir sadece bizim degil....
Fakat Atatürk sadece bizim atatürk,ümüzdür.
Islam devletlerinin hepsi peygamberimize inanir itaat eder...sadece bizim sahiplenmemiz cok sacma bence...
Polemige acik bir konu acmissiniz kardes...putlasmis zihniyet diye birsey yoktur..putlarin devri coktan gecmistir.
Kendini vatansever sayan dindar sayan bayragina saygisi olan  v.s....kimse atasina küfür etmez,edemez.
Bir düsünceye körü körüne bagli olup hep kendini hakli sayan sig bagnazligi yeneceksin.
Masum insanlari öldürerek cennete kavusacagini sanan din tiranciligini yeneceksin.
Kendi disindaki bütün fikirleri din dusmanligi sanan ve her daim carpisacak düsman arayan önyargilari yeneceksin...sonra istesen de atana küfür edemessin zaten...hele hele peygambere hic edemessin....

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 27.04.17, 09:22 @odyseuss Nr.: 6 Antworten

Aynen ody..cok dogruclap:

-----
0

Beitrag gepostet am 27.04.17, 10:11 @61lii Nr.: 7 Antworten

Merhaba duyarli paylasiminiz icin  tesekkürler...

Sevgili  Peygamberimizin  insanlarin   koyup,,  kaldirabilececi  bir  yasa  ile korunmasina ihtiyac  yoktur,,  asolan  ALLAH  yasasidirki  Sevilen   sevgili   korunuyor  zaten...

Ilahi   adalet hercanli icin  ergec  tecelli  edecektir....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 27.04.17, 11:57 @sercan111 Nr.: 8 Antworten

Sabahtan akşama kadar cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP'liler olunca düşünce özgürlüğü,
Allah'a peygambere küfür etmek fikir özgürlüğü,
Cami basıp ezan okuyan imamı dövmek, demokrasi diyenler, Atatürk üzerinden insanları susturuyorlar.
Bu yaptiklari  acizliklerinin  ap  acik  göstergesidir,,  keske  idrak  edebilseler...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 27.04.17, 19:44 @61lii Nr.: 9 Antworten

Hemfikirim, istisnasız herkez yüce yargı  önünde hesab vermeli ve cezası kesilmeli.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "o.. çocuğu" diyen vatandaş beraat etti. Yargıtay da beraat kararını onadı.

Melih Gökçek, Twitter'dan kendisine "O… çocuğu Melih Gökçek, o bilgiyi babaannenden mi aldın... Ata'mıza sünnetsiz demiş yavşak... Altına mı yattın lan o... çocuğu" diyen C.B. isimli çocuktan şikayetçi oldu. Gökçek'in şikayetçi olduğu C.B.'nin kullandığı sosyal medya hesabından söz konusu ifadeleri kullandığı anlaşılınca Ankara 4. Çocuk Mahkemesi'nde C.B. hakkında hakaret davası açıldı.

Mahkemede savunma yapan C.B. sözlerinin arkasında durdu. Melih Gökçek'in sosyal medyada kullandığını iddia ettiği "sizin o Ata'nız sünnetsiz idi, dinsiz idi" sözlerine karşılık söz konusu ifadeleri kullandığını söyledi. C.B. Atatürk'ü korumanın görevi olduğunu belirtti. Mahkemeye Gökçek'in olduğunu iddia ettiği mesajın örneğini de sunan C.B. hakkkında mahkeme 16 Nisan 2014'de karar verdi.

Sanık hakkında beraat kararı veren mahkeme kararını TCK'nın 129/1 maddesine dayandırdı. Söz konusu maddede "Hakaret suçunun haksız bir fiile tepki olarak işlenmesi halinde, verilecek ceza üçte birine kadar indirilebileceği gibi, ceza vermekten de vazgeçilebilir" yazdığını hatırlatan mahkeme, söz konusu ifadelerin Atatürk'e edilen hakaretlere karşı kullanıldığını hatırlatarak takdir hakkını ceza vermemekten yana kullandı.

YARGITAY ONADI

Gökçek'in avukatı kararı temyiz etti. Bunun üzerine toplanan Yargıtay 4. Ceza Dairesi kararı oybirliğiyle düzelterek onadı. Çocuğa ceza verilmemesi kararını uygun bulan Yargıtay, mahkeme giderlerinin ortada bırakılması kararını düzelterek, sebebiyet verdiği yargılama giderinin C.B.'den tahsiline karar verdi. Yargıtay, Atatürk'e yönelik hakarete karşılık söylenmiş olduğu gerekçesiyle C.B.'nin kullandığı "o… çocuğu Melih Gökçek, o bilgiyi babaannenden mi aldın... Ata'mıza sünnetsiz demiş yavşak... Altına mı yattın lan o... çocuğu" ifadelerine ceza verilmemesi kararını uygun buldu.

Karar, tartıştığı sosyal medya kullanıcılarına açtığı hakaret davalarıyla tanınan Melih Gökçek'in taraf olduğu diğer davalar için de tartışma konusu oldu. Bazı avukatlar, Yargıtay'ın kararını emsal göstererek müvekkillerinin beraatini istedi.

0

Beitrag gepostet am 28.04.17, 00:14 @sercan111 Nr.: 10 Antworten

selam sercan buradaydim zaten ama yazmak icimden gelmiyordu...
iyi aksamlar

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!