19 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.04.17, 19:07 Nr.: 1 Antworten

Referanduma Üc Kala
Merhabalar referanduma üc dört gun kala evette ciksa hayirda ciksa benim gibi düsünenlerin demokrasi mücadelesi devam edecektir..
Saniyorum dunyanin hic bir demokratik ülkesinde böyle bir secim görülmemistir,Devletin olanaklarinin bu kadar pervasizca kullanildigi,devletin ucaklarinin arabalarinin paralarinin kisaca bütün olanaklarinin kullanildigi,buna karsi cikan hayir kampanyasi yürütenlere yönelik  baskilar engellemeler görülmemistir...
Birazcik vicdani olanlara soruyorum meclisin ücüncü büyük partisi var hic bir tv de görebiliyormusunuz? Hayir diyen demokratik kitle örgütleri var,haziran hareketi,halkevleri;tmmob,kesk,tabibler birligi,disk vb her türlü engellemelerle karsilasiliyorlar,toplantilari yasaklaniyor..keza yine mhp ye muhalif kesimlerin propoganda yapmalari engelleniyor...

Bu referandum ile gelecegimiz belirleniyor oylaniyor..ama kimsenin refandum maddelerini tartistigi yok,1 madde kilicdaroglu 7 ci madde kilictaroglu,18 madde kilictaroglu,sanki kilicdaroglunu oyluyoruz..bize ne kilictaroglundan biz bizim gelecegimizi belirleyen yeni sistemin ne oldugunu ögrenmek istiyoruz olumlu yada olumsuz yanlariyla.
0

Beitrag gepostet am 11.04.17, 21:45 @gelenekci Nr.: 2 Antworten

Referanduma Üc Kala
Neyi aciklayacaklarki?? Herseyi oldu bittiye getirip herzaman yaptiklari gibi bunuda bitirecekler. Allah yardimcimiz olsun da bu sahtekarlardan bizi kurtarsin adamlarda ne utanacak yüz kaldi nede biraz vicdan!!! Millet zaten malum bisey demeye gerek yok ( görünen köy kilavuz istemez)..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Referanduma Üc Kala