|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Cok yakinda avizeller yanacak siz ne mumundan bahsediyorsunuz .... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Sol dedigin sagi solu belirsiz sol disinda ,, hakiki sol ne zaman secimle iktidar ilabildiki..... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Kendinizi bir halt biliyormu saniyorsunuz lakin öz güveniniz alkisa sayan.... Gelismis ülkelleri arastirin .... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
45 nolu yorumunuzun her satirina katiliyorum,, kesske herkes siz gibi duyarli olabilse... Sevgi selamlarimla katiliminiz icin tskler.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Tezinizde haklisiniz,, bencede sorun sayin ERDOGAN lakin ne yapsalar, ne deseler nafile halkin sectigi bir lider ve bence böyle liderler yüz yilda biir ancak gelir,, iyiki var ALLAH saglik sihhat versin insaALLAH...... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
53 nolu yorumunuzda haklisiniz lakin bilmedikleri su,, halkimiz artik yemiyyor 7 secimdir verilen cevabi idrak edemeyenlere izah gereksiz degilmi  .... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Eyvallah kardesimm Hata etmedik bundan sonrada etmeyiz evvelALLAH... Pazar aksami avrupayi mehter marsi ile inletiriz insaALLAH..... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Bakalim o yanacak avizeler kimin basina düsecek!! Zamani gelince herkes vicdani ile mahkeme olacak iste o zaman burda bol kepceden atanlari görücez tabi vicdan ve yüz sahibi kisilerse. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
InsaALLAH var olan vijdanlar görür insaALLAH hakiki gercekleri... ( Aminn ) ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Gülmeniz bittiginde tabi neye güldügününüzün farkindaysaniz,, bilmedigimiz solu anlatin bilelim.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
saddam ülkesindeki yobazlari temizlemis egemenliyini geri almis iken neden böylesi aptalca bir eylem yapsin arastiran sorgulayan yok..bunlarin haci agasi ne derse. kesin hükümdür diye inann birey olamamis ummet kisilikler...BOP baskaniym diyen agalarinin hatalarini günahlarini haksizligini hukuksuzlugunu hirsizligini söyleyemez.. ,.gözü görür kulagi duyar irade ipoteikli oldugu icim vicdan dogru tartmazz.. kublesi deyisik beyin hipnoze ..ne versen yiyen türler.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
yazimin basligi essat olacak idi özürr.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Laf salatasi yapmayinda aciklayin hadi,, bilelim neymis... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
ben sana sol un ne oldugunu kac kez yazdim ama anlamakmi istemiyorsun gercekten anlamiyormusun bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
son bir haftadir evet cikacagini bende tahmin ediyorum cünkü evet diyenlerin ellerinde tanklar var toplar var,ucaklar var bütün develetin silahlari onlarin elinde.. Hayir diyenlerin elinde sadece sapanlar var bu kadar buyuk silahlarla savasmak mümükün degil,umarim ne dedigimi anlamissindir.. Sunu unutma evet cikacak diye sevinmeyin kaybeden siz olacaksiniz toplum olacak,benim gibi dusununenlerin mücadelesi ne evet neden hayir ciksa degismeyecek mücadeleye devam,tek adam diktatörlügene karsi,toplumun kutuplasmasina karsi,hukuksuzluga karsi devam edecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
bu kadar dustunuzmu? bunlara insanlarin inanacaginami inaniyorsunuz?gerci inanan bos beyinler olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
hayir gerekceniz nedir hanfendi..?. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
....saniirm siz evvet cisinizz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!