55 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.04.17, 14:41 @_ah_kalbim_ Nr.: 21 Antworten

Hadi aciklayin...!
herkesin anasi babasi var kimse sahipsiz degil bilirsin alahin verdigi cani kimse alamaz ama kendin görüyon türkiye tam bir kan gölüne döndü hep vurun kirin öldürün öyle degilmi
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 14:47 @mehriban Nr.: 22 Antworten

Hadi aciklayin...!

canimm benim konu ile  alakali  yorumunu  alayim merak  ettim...

ne diyosun  sen   bu ise  milli sef dedikleri   inönü   hak ediyormu o  ünvani  yada  Sayin  cumhur baskanimiz  sence diktatörmü,,?    yada   esed  adisi müslümanlari katlediorken  dünya  neden  duyarsiz....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 14:48 @_ah_kalbim_ Nr.: 23 Antworten

Hadi aciklayin...!
sana güzel hayirli gün dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 14:50 @mehriban Nr.: 24 Antworten

Hadi aciklayin...!

Sanada dilicem  cvp alayim  öncee   

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:03 @_ah_kalbim_ Nr.: 25 Antworten

Hadi aciklayin...!
Gercekten yazilarini okuyunca ürperiyorum bu nasil bir yaklasim bu nasil dislayici bir dil..gecmisi elestirebilisin bende elestiriyorum,atatürkten tut gunumuze kadar gelen politikalari elestiriyorum ama senin gibi yaklasmiyorum..
Inönü dönemini dogru bulmayabiliriz elestirebiliriz ama yillarca cumhurbaskanlik yapmis ülkeyi yönetmis birisine adi demen cok büyük terbiyesizlik,dahada vahimi bütün chp tarafini adi olarak degerlendiriyorsun...
Bir diger sey birseyi degerlendirirken kendi objektif dönemine göre degerlendir bugunden bakarak degil...o zaman daha anlamaya calisirsin..
 Hdp meselesine gelince hdp kuruldugundan beri yada öncüleri ayni seyleri söylüyordu,eskidende pkk ile baglari vardi simdide var...sen bunlari bilmiyormuydunda destekliyordun..
 Tam tersi son üc dört yildir hdp bildigimiz klasik kürt partisi olmaktan cikip türkiyelilesme yönünde politikalar gelistirmeye calisiyordu...bu konuda basarili olmadilar kolay degildi türkiyelesmeleri..zaten daha sonraki hallerini biliyorsunuz baskilar sindirmeler yok etmeler....
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:05 @nasonmaz Nr.: 26 Antworten

Hadi aciklayin...!
şimdide esad,cımı oldunuz nediymki size belki türk olabilrsiniz müslümanda olabilrsiniz ama vijdan sahibi insan degilsiniz eminim katledilen bebekleri o insanları izlemişsindir onlar için üzüntülerinizi dile getireceginiz yerde esad sever olmuşsunuz yazık dünyanın en zalim kişiside recep tayip erdogana karşı duruş sergilese sizler o zalimi bile alkışlarsınız yazık sizlerin insanlıgına
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:20 @kararsiz-esmer Nr.: 27 Antworten

Hadi aciklayin...!
kararsiz esmer,keske tepkilerinizi birazda evet diyenlerin söylemlerinide elestirseniz..
Biraz öncede ifade ettim ben inönü dönemini savunan birisi degilim ama birisi cikarda adi derse ve ardilan olan partiyede adi derse karsi cikarim bu dillerin hic kimseye bir yarari yok..
 Burda aksiyon ismindeki hayirci kisinin hicbir yazisini onaylamam siddetle karsi cikarim öyle bir dil,dusmanca bir dil olamaz..
Suriye meselesine gelince her kim olursa olsun insanlara karsi kimyasal kullaniyorsa buna siddetle karsi cikarim bu bir insanlik sucudur katliamdir...Saniyorum akli basinda bir kisinin esatin demokrat iyi bir yönetim gösterdigini söyleyemez bu sadece suriyeye iliskin bir durum degil butun ortadogu müslüman ülkeler icin gecerli ne yazikki...

Meselenin bir diger boyutu var ne yazikki ortadoguyu kana bulayan ordaki siddet sarmalinin gelismesinin buyuk nedenlerinden biriside amerika ve emperyalist ülkerin tavridir...tabiiki burda türkiyeninde yaklasimini unutmamak gerekiyor..
Bu saydigim kesimin niyeti ortadoguda baris gibi bir niyetleri yok butun dertleri hazar havzasindaki petrole sahip olmak ve ayni zamanda kendi silahlarini satmak...abd hangi ülkeye baris getirmistir,yada dis müdahaleyle hangi ülkeye baris gelmistir..barisi ancak ordaki toplumsal muhalefet halklar gerceklestirir..
Bastan beri söylüyoruz türkiye icin diyoruzki ortadogu batakliktir bulasmayin ordaki muhalifleri desteklemeyin,öso örnek vereyim esat ne kadar tehlikeliyse öso onun iki kati kadar tehlikelidir..cünkü icinde bir cok radikal islamci kesimleri barindiryor,gercekten bir halk hareketi demokratik kültürleri olsa bende desteklerim..
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:32 @gelenekci Nr.: 28 Antworten

Hadi aciklayin...!
başlarım sizin evetinize hayırınıza ya banane kim ne diyorsa desin çokda umrumda degil KEŞKE sen bana degilde nasonmaz,a tepkini verseydin ama olmaz dimi aynı fikrin savunucularısınız bu yüzden egride yazılsa dogrunuzdur idlib,de yaşanılanlar insanlık sucuyken kalkıpta esedi aklaması aşşagılık bir tutumdur
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:34 @kararsiz-esmer Nr.: 29 Antworten

Hadi aciklayin...!
peki benim yazdiklarim ayni zamanda nazo naza karsi bir yazi degilmi?
Peki ah kalbimin yazdiklarina ne diyorsun?merak ediyorum
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:34 @mehriban Nr.: 30 Antworten

Hadi aciklayin...!

Bu  alemde ben bir seni  cözemedim  canim yaa,,  ben  sana  inönünün yaptiklari,,  esedin  yaptiklarini ve  Syin cumhurbaskanimizin yaptiklarini   tekrar soruyorum sen iyi  günler  diliyosun,,,  hadi  fikirler  diyosun   söylesene   bilmek istiyorum bu konudaki fikirlerini...

Devletin basindakilere  gelince veryansin ediyosun  beddualarin esliginde....

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:36 @_ah_kalbim_ Nr.: 31 Antworten

Hadi aciklayin...!
beni cözecek kafa yokki sende iki ücgündür ne dusundugumu ne savundugumu sana yaziyorum halen anlamadinmi?
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:39 @gelenekci Nr.: 32 Antworten

Hadi aciklayin...!
nasonmaz,ın yazdıklarına karşı çıkıyorsan onun ismini tıklayıpta cevap vereceksin beni evetinize hayırınıza alet etmeyeceksin kim hangi oyu verir beni ve kimseyi alakadar etmez ama o şahısın yazdıkları resmen aşşalık bir tutumdur..

asil yada digerleri forumda gördügün gibi herkes fikrini söyler hakaret olmadıgı taktirde bu beni ilgilendirmez karışmıyorum kimsenin siyasi görüşüne ama kalkıpta idlibde yaşanan insanlık suçunu allayıp pullayıp saçma sapan yazan olursa tepkimi gösteririm o bebekler can veremedi zehirli gazdan onların vebali tüm insanlıgın üstündedir lanet olsun bu zulme karşı gelmeyip alkışlayanlara
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:39 @gelenekci Nr.: 33 Antworten

Hadi aciklayin...!

Seni  cözmeye  gerek yokki   zeten  kendi  kendini   acikliyorsun ,, sendeki  kafanin bende olmadigida  asikar...

dipnot:  sana degil  mehribana  demistim.. 

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:40 @_ah_kalbim_ Nr.: 34 Antworten

Hadi aciklayin...!

1. Yanlış bilgiyi belki bilmeden yayıyorsun.
Doğru olan bilgi şöyle :
Paranın üzerinden Atatürk resimlerinin kaldırılması sebebi  Yasa gereği   Cumhur başkanı olanın resmi paraların üzerine koydurtması gerekiyordu , eğerki İsmet inönü paraların üzerine  kendi resmini koydurtmasaydı YASAL SUÇ işlemiş olurdu. 
Kendi resmini koydurttu sonra  Cumhurbaşkanı olan kendi resmini koydurtmalı maddesini yasadan değiştirilip tekrar Mustafa Kemal ATATÜRK'ün resmi  paraların üzerinde kullanıldı.
.2. yanlış bilgi
ÜniversitelerÜcretsiz değil.
3. Yanlış bilgila  giden bilgi
İMF bOcu kapatıldı fakat Dış borç 2,5 kat arttı rekora giden bir dış borçlanma var

-----
Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür...
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:43 @mecaz-i Nr.: 35 Antworten

Hadi aciklayin...!
Asıl borç yabancı bankalara

Hazine’nin verilerine göre, 2002’de AKP iktidara gel­diğinde, IMF’ye olan borç da dâhil, Türkiye’nin toplanı dış borcu 129.5 milyar dolar idi. Geçen 10 yılda Türkiye’nin dış borcu 2.5 kar artarak 337 milyar dolara çıktı. Alacak­lılar ise JP Morgan, Citibank, Bank Of America, Deutsche Bank yani, yabancı bankalar.

IMF’nin kaymağını AKP yedi

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 16:54 @mecaz-i Nr.: 36 Antworten

Hadi aciklayin...!

Hadiyaa  vay  vayy  nekadarda   duyarli yaklastiniz  konuya...

1.

Nerede yaziyor  kendi  resmini koymali  koymasa  suctur  diye,,, Atatürkmü koymustu  yasayi,,  ismet  uygulamis  sonrada yasayi degistirmismiss   vay  beee...

2. Üniverssiteler  bedava degilmis,, öyle bir   idda  yok  zaten... dis borcmus..   karsiligi  olmayan borc   yapin bakalim  yapabiliyormusunuz....

Esed  adisini  es  gecmissiniz,,, hayirdir  kiyamadiklarinizdanmi...

kaymak  yiyenler   simdi afkuruyor  AKP   yok  olsun diye  ama yok  öyle  yagma....

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 17:10 @_ah_kalbim_ Nr.: 37 Antworten

Hadi aciklayin...!

Asıl borç yabancı bankalara

Hazine’nin verilerine göre, 2002’de AKP iktidara gel­diğinde, IMF’ye olan borç da dâhil, Türkiye’nin toplanı dış borcu 129.5 milyar dolar idi. Geçen 10 yılda Türkiye’nin dış borcu 2.5 kar artarak 337 milyar dolara çıktı. Alacak­lılar ise JP Morgan, Citibank, Bank Of America, Deutsche Bank yani, yabancı bankalar.

IMF’nin kaymağını AKP yedi

Türk lirası ile ilgili doğru bilgidir

Esad'la  Dostttu  ?
Kaddafi'yle Dosttu ?
Hatta sapık Berlusconi'ylede Dostum Berlısconi diyordu 

Ülke için konulrada olaylarada doğru bakmak gerekir.

Önceden Ftonun Trollerinin yaptığını sen yapıyosun  bence  bieraz  oku biraz takip et  

-----
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 20:24 @_ah_kalbim_ Nr.: 38 Antworten

Hadi aciklayin...!
sana önerim o para meselesini interneti tiklayarak ögrenebilirsin,nasil oldugunu..

Hani gunlerdir hollanda baskiciydi fasistti almanya fasisti,bizim ülke cok demokratikti hersey serbesti rahatti...

Bugun istanbul adliyesinde bir grup avukat arkadaslarinin tutuklanmasini protesto etmek icin adliyede sessiz oturma eylemi yaptilar..dunyanin her yerinde bu tür eylemler en masum demokratik tepkilerdir...peki polisiniz ne yapti biliyormusun yaka paca yerlerde sürükleyerek joplayarak gözaltina aldilar..
 Berkin elvanida bilirsin galiba daha 14 de ekmek almaya giderken polisin gaz mermisi sikarak öldürdügü terörist cocuk 4 yil olda daha davasi bugun basladi  bumudur hukuk adalet..

Dun yazdim ali ismail korkmaz uni ögrencisiydi 22 yasinda gencecik bir cocuktu onu katledenlere ne kadar ceza verdiler biliyormusunu 6 yil 8 ay yani uc yil yatacaklar...

Yasin börül bilisiniz kobani olaylari döneminde diyarbakirda öldürüldü onu öldürenlere ne kadar ceza isteniyor biliyormusun hepsine agirlastirilmis mühebbet

Alin size tarafsiz mahkemeler....iktidar yanlisini öldürmek agirlastirilmis mühebber,iktidar muhalifini öldürmek 6 yil sekiz ay iste hukununuz iste adeletiniz..
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 20:40 @_ah_kalbim_ Nr.: 39 Antworten

Hadi aciklayin...!
Ya delikanli sen ne satiyorsun?? Ati alan üsküdsri gecti siz halen neyin tartismasini yapiyorsunuz?? Yakinda mumla arar olursunuz bulundugunuz ortami.
0

Beitrag gepostet am 06.04.17, 20:42 @kozalak Nr.: 40 Antworten

Hadi aciklayin...!
peki bunun suclusu kim'?
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hadi aciklayin...!