|
|
|
Hadi aciklayin...! |
iyi geceler ..laf anlatamasin böylelerini zaman kaybi olurr...kal saglicakla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
tsk ederim sizede iyi geceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
biz sana cokmu laf anlatabiliyoz sanki kendi bildigin dogrulardan gerimi kaliyosun...öyleyse kardes görüsünü yazarsin herkez bildigini OKUR o kadar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Avrupaya ve dünyaya mesaj verecek bir ülke insanlarla ugrasarak manipule ederek degil agir sanayisini kurarak milleti birbirine zitlastirarak degil birlestirerek verilir. Bos lafla pilav pisirilmiyo malesef. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Birde asimodan dinleyelim ne kadar biliyormus,, beliki sizin bilmediklerinizide biliyordur ögreniriz iste... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Yeselerde bahane bulurlar kesinlikle..... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Bir halt bilseydinizciyaklamak yerine,, sakirdiniz bülbül gibi.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Yatıp kalkıp Esada dua etsinler esadi devirip Suriye yi ıskal etseydiler medya ısıtı gerçek islam bunlar diye medyadan tüm dünyaya izleticekti ayrıca hepimizin kapıları isaretlenicekti şuan durum farklı değil ışit le olmadı türkiye de ic savaş cikicak bütün bu oyunları oynama sebepleri büyük israil devletini kurmak için dünya haritasını değiştirmek için koyunlar hala uykuda saygılar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Asimo senle ugrasamam,, hadi canimm hadii bye... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
  Ben sahsen bu tartismalara girmiyorum,neyse milli sef ,reis kazandi, görecez bakalim,ben bir hayirci olarak aylardir burda yazarim kazanacak diye  )) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Itiraf edin birde,, iyiki EVET kazandi,, aksi olsaydi an itibari ile denize dökülecektik... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Dangalagin biri öyle dedi diye kimse denize dökülmez,senin savundugun cephede o salaklardan cok var ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Haklisiniz her siyasiler icinde var dediklerinizden lakin gülüp gecmek varken siyasi malzeme yapilmamali.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Evet ben gülüp geciyorum sabirli bir insanim cünki,ama olaylari siyasi yapanlar düsünsün ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi aciklayin...! |
Anlastik... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!