Hadi aciklayin,, bilmek istedigim cok seyler var....
Sayin ERDOGAN a diktatör diyenler,,, Kadin ve cocuk katili esed e gelince neden sessizler....
Hadi aciklayinnn ...!
Gercekten pes diyorum,,, seffaf bakisiniz esed adisine oldugu gibi keske genel olabilseydi...
Birlik olunmali lakin kürdü ,, türkü,, alevisi ,,lazi ,, cerkezi degil islam ve hacli olarak herkes tarafini secmeli....
Katledilen müslümanlara karsi duyarsiz kalanlar ve kalmayacak olanlar...
Akli selim olan kimse zaten bölünme dendiginde kürdü,, lazi,, cerkezi,, aleviyi katmaz...
Hepmizi ALLAH yaratti kimse kendisi secmedi Anne babasini...
Hangi irk hangi millet olursa olsun,, iNSAN olan bu katliama tepki verir....
Görünen oki b ugün o gün kardesim...
Asil mesele islam ve hacli....
Dimi biz 90 yildir ATAM izindeyiz deyip tatildeydik....
Üzücü olan Atatürk!!! Atatürk her fani gibi ahiretine intikal etmis,, dogrusu yanlisi ile bir ülke birakmis,, ve sonrasinda gelen sözde millisef dedikleri adiler gibilerinin yaptiklarina lanet olsun,, devam ettirmek isteyenlerede yaziklar olsun...
Mehribancigimm sen politikayi birak,, bence komedi platformunda takil canim benimm....
D
Yinede hatirlatayim,, ben insanlari kisiligi ile deger veririm yada vermem,, kürdü,, lazi cerkezi,, aleviyi,, türkü Hepsini ALLAH yaratti hic bir zaman TÜRKiYE Türklerindir sözünü Tasvip etmedim Ülkemiz benim diyen herkesindir,, yeterki insan olarak yasamayi bilsin,, baris icinde.... kimse kimligini kendisi secmedi....
hdpyi kürt partisi sandigimda destekledim ama pkaka masasi oldugunu gördük.... insan olan önce iyi olarak bakmali aksini görüncede tepkisini koymali bilmem anlatabildimmi canmm....
Dip not; tavsiyemi unutma sekerim komedi platformunda cok faydali olacagindan hic süphem yok...
Ben öyle bilmiyordumm öylemiymiss aaa