|
|
|
Neden ? |
CHP nin ne oldugunu yorum 55 de yeterince acikladim sanirim ... o önerdiklerini biraz da kendin icin uygulasan fena olmaz cok sey bildiginizi saniyorsunuz ama asinda bi halt bildiginiz yok... tabi sizin gibi düsünmeyenler cahil aptal koyun sürüsü degilmi  o yüzden AKP 15 yildir tek basina iktidar oldugu sistemi degistiriyor ... CHP 80 küsür yildir tek basina iktidar olamadigi sistemi savunuyor  onlarin derdi iktidar olmak degil kriz cikarmak ... yeni sistemde bu imkanlari olmayacak iste bütün mesele bu !!! ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
ben cok bilgiliyim demedim cok fazla okudumda demedim ama kulladigim kavramlarin ne oldugunu bilen birisiyim..chü nin ideolik yaklasiminida bilirim akp nin ideolojik yaklasimini siyaset tarzinida az cok biliyorum..akp hangi sistemin ürünü oldugunuda,dunyadaki yeni dänüsüm projesi olan ne liberalizmin temsilcisi oldugunuda,abd ve bati tarafindan desteklendiginide.. Akp guclenince iktadara geldigi dönemdeki neoliberal dönüsüm sürecindeki politikalari terk edip onun yerine daha muhafazakar neo osmanci,otoriter bir yapiya dönüsmeye basladi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
.
Hangi demokrasi denirmi ) Demeokrasi var diyorlar. dediklerine göre vardır vardır ) ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
bunarin demokrasi kültürü cok oy almak,cogunluk sahibi olmak..aslinda bilmiyorlarki asil demokrasi cogunluk degil cogulculuktur ve demokrasi azinlik haklarini korumaktir..fasist diyorlar ama fasizmin ne oldugunu bilmiyorlar,osmanliyla övünürler osmanlinin ne oldugunu bilmiyorlar,baskanlik diyorlar ama baskanlik sisteminin ne oldugunu bilmiyorlar...sol nedir?sosyal demokrasi nedir bilmiyorlar sadece birilerinden birsey duyuyorlar onu söylüyorlar yada resim paylasiyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
Güya yüksek gelir düzeyli ülkeler sınıfına geçmiş Türkiye'de bu manzaralar eksik olmuyor. Geçenler toplum değil, toplumu sömürenler... ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
Yıllık gelir 11,500 US deniliyor. Nasıl he saplıyolarsa.SGK'lı çalışanın yıllık geliri 10 bin Tl'yi geçince gelir vergisi kesiliyor. maaş 1400-1600 arası 1600 x 12 = 19.200 19.200 ' dolara böl yıllık geliri hesaplandığında 11.500 US çıkıyormu yalan ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
dünyanin süper gücü amerika birlesik devletleri bir tas corba kuyrugu
----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
öve öve bitirilemeyen almanya sise toplayarak gecinen alman emekliler ...
gödügün gibi dünyanin heryerinde sokakda yasayan insanlar var... bu sorunu cözebilmis bi ülke yok .... orda bi resim koyarak yine algi yaratma derdindesin sanki bütün türkiye aclikdan ölüyormus gibi ... iste sizinker bu yüzden hep secimlerde nal topluyor!!!! ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
slm can türkiye buyle degildi insanlar toplum buyle degildi bastakiler herseyi maf eti türkiye kris icinde isizlik basini aldi giti bir ülkede yasayip bir bastaki kendi cikari icin ortaligi karistiran toplumu insanlari birbirine birakan ilk sirada geliyoruz resmen is savas icinde yasiyoruz sirnakta yer kalmadi vanda yer kalmadi diyarbekirda yer kalmadi insanlar artik cadirda yasiyor vurun kirin öldürün baska bise bilmez olmuslar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
ben heyatimda bu kadar irkci kavgaci insanlar görmedim sizler hicmi bir baska topluma insanlara cevreye girmedinizmi hic bise görmedinizmi hep monutun gebi yasiyorsunuz bir evet hayir icin birbirine girdiler bu kadar fazla degilmi insan icine cikin topluma girin monutun gebi yasamayin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!