83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.04.17, 23:56 @creative Nr.: 41 Antworten

Neden ?
o zaman ayni soruyu sanada sorayim diyorsunki tramp ne yapti ne dedi?bana fasizmin ne oldugunun tanimini sen yaparmisin mertcan yapamadi
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:04 @gelenekci Nr.: 42 Antworten

Neden ?

Benim bildiğim chp de sol görüşlü yoksa sağamı geçtide benim haberim yok.bu millet yıllarca ne çektiyse sol görüşlülerden çekmiştir.solcuların bu vatana bu millete Birtane faydasını söylermisin.

-----
Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:05 @gelenekci Nr.: 43 Antworten

Neden ?
fasist sadece  kendi  düsüncesinin dogru olduguna inanan ve diger insanlarin düsüncesine  saygi göstermeyen hatta diger insanlari da kendi gibi düsünmeye zorlayan insana denir.tipki CHP  gibi cünkü chp daima fasistlerle iyi gecinmistir... gecmise bakarsan bunu görürsün !!!
-----
Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :)
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:08 @gelenekci Nr.: 44 Antworten

Neden ?
bu yüzden basörtüsü yasagi getismistir bu yüzden laikligi getirmistir... bu yüzden ezani türkce okutmustur... ve bunlari yaparken de hic bir zaman halka sorma geregi duymamistir!!!
-----
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:08 @mertt-cann Nr.: 45 Antworten

Neden ?
hayir yaniliyorsun chp hic bir zaman sol görüslü olamamistir hatta sosyal demokrat bile olmamistir size önerim biraz tarih okuyun ve kullandiginiz kavramlarin anlamini bilerek yazin..
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:10 @creative Nr.: 46 Antworten

Neden ?
neden laiklik kötü birseymi? ne chp nede türkiye hic bir zaman laik olamamistir..
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:13 @gelenekci Nr.: 47 Antworten

Neden ?
laikligin iyi yada kötü bisey oldunun nüfusunun 99% müslüman olan halk karar vermeliydi ama CHP fasist bi recim oldugu icin buna bile gerek duymadi halki herzaman yok saydi ... halk chp dönemlerinde herzmaman ezilen taraf olmustur...
-----
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:13 @gelenekci Nr.: 48 Antworten

Neden ?

Gece vakti beni çok güldürdün sen şimdi chp li Atatürküde sol görüşlü olmadığınıda söylersin 

-----
Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:16 @creative Nr.: 49 Antworten

Neden ?
kisi olarak yasaklara karsi cikan birisi olarak turban yasaginida dogru bulan birisi degilim ama akp ve islamci kesimde türbani yillarca siyasal arac olarak kullanmistir...dinide siyasal alan olarak kullanmistir..din surekli siyaset araci yapilmistir..
anlamadiginiz sundan belli butun yasal degisimler yada yasaklar vb seylerde halka sorulmaz sadece anayasal degisimlerde eger mecliste cogunlugunuz yoksa halk oylamasina gidilir..tekrar söylüyorum ezbere konusmayin biraz okuyun tarihini ögrenin...tamam diyelim chp yasakladi türbani 60 yildir bu memleketi sag hukumetler yöneetmiyormu?
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:17 @mertt-cann Nr.: 50 Antworten

Neden ?
gercekten sen biraz oku solun ne oldugunu oku chp nin solla ne ilgisi var chp kaba kemalist bir parti..deminle yazdim anlamakm istemiyorsun,algilama sorununmu var chp sosyal demokrat bir parti bile degil
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:24 @creative Nr.: 51 Antworten

Neden ?
sizinle tartismak konusmak aslinda anlamsiz cünkü bilginin kirintisi yok ne söylediginizi bilmiyorsunuz yada kavramlari anlamiyorsunuz..yasalar yapilirken halka sorulmaz yasalar genelde sivil toplumda tartisilir tabiiki toplumunda nabzi tutulur..akp iktidara geldikten sonra 500 tane yasa degistirdi hangisinde halka sordu sorarim?
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:27 @gelenekci Nr.: 52 Antworten

Neden ?
Bild könnte enthalten: 1 Person, Text
-----
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:31 @creative Nr.: 53 Antworten

Neden ?
cvp bumu bunu bana izah edermisin burda demek istemis bur vatandas?
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:31 @gelenekci Nr.: 54 Antworten

Neden ?
git isine asil sizinle tartismak bosa kürek cekmek gibi bisey papagandan farkiniz yok ....

Hdp'yi Kürt partisi Sanıp oy verenlere 
Kızmayın. Biz Yıllarca Chp'yi Türk Partisi
Sanıp Oy Verdik. 

iste yerinde tespit CHP  batinin kuklasindan baska bisey degildir!!!!

-----
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:34 @creative Nr.: 55 Antworten

Neden ?
siz salakmissiniz demekki simdide akp ye oy verdiginiz gibi,ben hic zaman ne chp ye ne akp ye ne mhp ye ne ap ye ne msp ye ne anap ne dyp hic birisine y vermedim
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:36 @creative Nr.: 56 Antworten

Neden ?
hdp lidegilim ama hdp ye kizmam yine bu partiler icinde en tercih edecegim parti hdp dir,onlarin sorunu bagimsizlasmamak pkk nin etkisinden apo nun etkisinden ciksalar dogru siyaset yapacaklar
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:38 @gelenekci Nr.: 57 Antworten

Neden ?
sen daha ne oldugunu bile bilmiyorsun neyi tartisiyoz seninle önce tarafini belli ed öyle gel !!!
-----
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:40 @creative Nr.: 58 Antworten

Neden ?
benim tarafim cok net ben sol görüslüyum
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:41 @gelenekci Nr.: 59 Antworten

Neden ?
ha  benim partimi merak ediyorsaniz internetten bakabilirsiniz..özgürlük ve dayanisma partisi..ve ayni zamanda haziran hareketi
0

Beitrag gepostet am 04.04.17, 00:46 @creative Nr.: 60 Antworten

Neden ?
size önerim belki kitaplar okumamissinizdir bunu anlarim ama artik gunumuzde internet var biraz takip edin..sol kavrami nedir sol neyi savunur?o zaman chp nin sol olmadigini anlayacaksiniz..
 Sag neyi savunur ideolojik gidasini nerden alir toplumu nasil sekillendirir vb
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Neden ?