|
|
|
Neden ? |
Senin AKP 2008 o kanunu cikardi siyasetciler yurt disinda propaganda yapamaz diye sadece kültür Sanat etkinliklerinde yer alabilirler !!!! Daha ne konusmasi neyin propandasini yapiyorsun ??? Bir insan bu kadar kör olamaz hayret bisey . Kalkmis magdur hikayesi anlatiyorsunuz ya utanir insan be!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
Creative kardeş bu hayır-sızlar kendi yaptıklarını hiç görmezler ama kendilerine yapılanları nedense hemen anında görürler.bir kişi çıkıpda chp li faşist milletvekili ve deniz baykalın evetçilere söylediği çirkef sözleri kabul etmediğini ve kınadığını söyleyemiyor varsa yoksa kendilerine yapılanları bas bas bağırıyorlar. Şu chp li faşist milletvekili ve eski başkanları deniz baykalın söyledikleri lafları bu millet 16 nisanda onlara öyle bir yedirecekki denize dökmekmi yoksa 15 senedir Osmanlı tokadını yediğiniz gibi tekrar okkalı bir Osmanlı tokadı nasıl yeniyormuş görecekler. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
deniz baykalin ne söyledigini bilmiyorum kötü birsey söylemisse keniyorum kim söylerse söylesin.. Ama bakiyorum osmanliyla cok övünüyorsunuz osmanlo tokadi vb..sonuc ne oldu osmanliyi ne hale getirdiler en son atatürk yada tr deki direnis olmasaydi osmanlinin bir tane tasi topragi kalmayacakti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
bir soru sorayim sana bana fasizmin tarifini yaparmisin bende o zaman kimin fasit olduguna karar vereyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
1.inci mesajına cevap istiyorsan alırsın bir osmanlı tarih kitabı okursun ve Osmanlı ile ilgili bilmediklerini iyi bir öğrenirsin. 2.nci mesajına cevap istiyorsanda faşizmin tarifini ben söylememe gerek yok gözlerin iyi görüyorsa kulaklarında iyi duyuyorsa faşizmin tarifini chp de bulabilirsin.. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
isleri gücleri yalan iftira carpitma baska bildikleri de yok ...lafa gelince Atatürkcüyüz diye gecinirler... Atatürk Türkiye yi türk gencligine emanet etmistir... ama bunlar 18 yasindaki genci parlamentoda görmeye bile tahamülü yok... herseyleri yalan bunlarin 16 nisanda sandikdan ins güzel bi samar cikacak !!!! ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
osmanli tarihini birazda olsa okudum...fasizm e gelince chp fasitse akp katmerli fasist..ben soru sormustum fasizm nedir tarifini yaparmisin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |

SAHii NEDENNN ..? 
hihi: ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
Sen Osmanlı tarihini falan okumamışsın sadece tv de muhteşem yüzyılı seyretmişsin.. AKP katmerli faşist olsaydı 15 senedir bu millet onları başta durdurmazdı 90 yıldır chp nin nasıl faşist olduğunu bu millet çok iyi biliyor. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
sen varya ne tarih bilgin var ne osmanli tarihini bliyorsun nede fasizmin ne oldugunu biliyorsun... hitler fasistmiydi>?kac yil iktidarda kaldi?musolini fasistmiydi?kac yil iktidarda kaldi?franco fasistmiydi?kac yil iktidarda kaldi?pinosche fasistmiydi?kac yil iktidarda kaldi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
bana osmanli tarihini okuyacagim bir kitap yada yazar ismini söylermisin?ama google amcaya bakmadan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |

fasist hükümet ariyorsan CHPli ismet inönü dönemine bakman yeter !!!
----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
Senin bildiğin çok belli oluyor.faşizmin cevabı chp deyince çokmu zoruna gitti.zoruna gittiysede mutluluk duyarım. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
bu paylastigin gazete küpürü bir partinin fasit oldugunu göstermmez,erdoganda trampi tebrik etmedimi?bunlar olmayan seyler degil,benim dusuncemi sorarsan yapilmasin ama devlet politikalari öyle yürütülmüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
sen simdi trumpi hitlerle musolini ile bir mi tutuyorsun ? ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
ben sana soru soruyorum tarifini yaparmisin sen chp diyorsun,,,sunu söyleyeyim ben chp li degilim,chp degerlendirmem kaba kemalist biraz ulusalci..mhp fasist parti tanimina daha cok uyuyor..ayni zamanda akp de fasist tanimina chp den daha fazla uyuyor..bir yani muhafazakar dinci bir yani ne liberal,bir yani neo osmanci,bir yani milliyetci baskici otoriter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
cokmu zorunuza gitti tramp a fasist dedigim icin tabiiki ayni sey degil ama sunu unutma tramp in dusunceside fasizm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
Chp li olmadığını söylüyorsun ama maşallah chp yide desteklemektende geri kalmıyon.mhp yi faşist yaptın Akp yi faşist yaptın eee koçum sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın. Bana kimliğinle gel. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
zoruma gitti diye bisey yok trump benim babamin oglu degil ... ama trumpi gelmis gencmis en cani an fasit liderlerin basinda gelen hitler musolini ile bir tutmak da abartili ... adamin ne fasistligini gördün ? adam gercekleri söylüyor diye fasist mi oldu ? ----- Ver Mehteri Ver Düşmanların Alayına Gider :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden ? |
benim kimligim aciktir ben sol görüslüyüm akp yede mhp yede akp yede karsiyim yani hic birisinin siyaset tarzini dogru bulmuyorum..ama fasizm tanimina chp den cok mhp ve akü daha fazla uyuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!