Atatürk her siyaasi lider gibi dogru yanlis,,, güzel kötü birseyler yapmis ülkemiz icin ve ahiretine intikal etmis... ALLAH taksiratini affetsin insaALLAH diyor Rahmet diliyorum....
Bu insan üzerinden ülkemizin gelisimine sekte vurmaya calisaanlari ALLAH kahretsin....
Tas,, tunc heykellerle hizmet verdigini zanneden özürlü beyinlere göre bir yazi okumustum,, miladi 600 lü yillarda putlar helvadan yapilir,, acikincada yenilirmis... O zamananin putperestleri daha mantikli insanlarmis demeden alamadim kendimi....
Sizinle ayni düsünmüyorum bu konuda,, ben AKP destekcisiyim cünkü gelmis gecmiss partiler icin en cok caba harcayan ülkesi ve halki icin calisan bir parti... 1920 lerden 1947 lere kadar tek partili dönem yasandi ve sonrasindaki gidisattan cok cok daha iyi sonuc...
Peskes cekiliyor diyorsunuzda cekilen cekildi zaten lozan anlasmasinda ... Almanyayi düsünün yerle bir edilmissti america askerleri yönetti yillarca simdi bakin almanyanin ekonomisine.... yavas yavas 14 yilda ssihirli deynekle gelmedi AKP hükümeti.....