83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:08 @_ah_kalbim_ Nr.: 21 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen, im Freien und Text
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:11 @_ah_kalbim_ Nr.: 22 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
sunu algilamiyorsunuz tekrar söylüyorum ben ne chp liyim nede chp yi destekleyen birisiyim ama tespitleri dogru yapalim 50 li yillardan sonra chp 70 li yillarin kaotik ortamindan baska oda bir yildir 60 yildir tek basina iktidar olamamis yani 60 yildir bu ülkeyi sag ideolojiler yönetiyor..
bugunde gecmise göre cok buyuk fark yok..birseyi degerlendirirken dunyadaki gelismelerden bagimsiz degerlendirmeyin teknik teknoloji vb gelisimi göz ardi etmeden
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:18 @creative Nr.: 23 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!

Atatürk  her  siyaasi  lider  gibi   dogru yanlis,,,  güzel  kötü  birseyler  yapmis  ülkemiz icin  ve  ahiretine intikal  etmis...  ALLAH   taksiratini  affetsin  insaALLAH  diyor   Rahmet  diliyorum....

Bu  insan  üzerinden ülkemizin   gelisimine  sekte  vurmaya calisaanlari  ALLAH  kahretsin....

Tas,,  tunc  heykellerle   hizmet  verdigini zanneden   özürlü  beyinlere  göre   bir  yazi  okumustum,,  miladi 600 lü yillarda  putlar  helvadan yapilir,,   acikincada  yenilirmis... O  zamananin putperestleri  daha   mantikli insanlarmis  demeden  alamadim kendimi....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:21 @gelenekci Nr.: 24 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
Siyasi  görüsünüz kimseyi ilgilendirmez,, bakis  acinizdir  asolan... Neyi  savunuyorsunuz  toplamdaa   90  yil gecmis....
-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:26 @_ah_kalbim_ Nr.: 25 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
tamamda tr yi geriyse halen kendisi bir araba bir tlf üretemiyrsa,halen kisibasina dusun milli gelir yunanistanin gerisindeyse,halen egtimde sonlardaysak,halen butun yeralti ve yerustü zenginlik kaynaklarimiz uluslararasi sirketlere peskes cekiliyorsan,halen demokrasimiz sifirlarda seyrediyorsa,
halen ülke yariacik cezaevine cevriliyorsa,halen mahalle kabadayiligi ile dis politika yönetiliyorsa,
saray ve saltanat rejimi isteniyorsa,bu 60 yildir ülkeyi yüneten ayni zihniyetin ürüdür
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:40 @gelenekci Nr.: 26 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!

Sizinle  ayni  düsünmüyorum  bu konuda,, ben  AKP  destekcisiyim   cünkü  gelmis  gecmiss  partiler icin   en cok   caba  harcayan ülkesi  ve  halki icin calisan bir  parti...  1920 lerden  1947  lere  kadar  tek partili  dönem  yasandi  ve  sonrasindaki   gidisattan  cok  cok   daha  iyi sonuc...

Peskes  cekiliyor diyorsunuzda  cekilen  cekildi  zaten lozan  anlasmasinda ... Almanyayi  düsünün  yerle bir  edilmissti  america  askerleri   yönetti  yillarca  simdi  bakin   almanyanin ekonomisine.... yavas   yavas  14  yilda  ssihirli  deynekle   gelmedi  AKP  hükümeti.....

-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:46 @_ah_kalbim_ Nr.: 27 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
birincisi bence sen lozanin ne oldugunu kavramaissin ne ilgisi var lozanla peskes cekilmesinin?o dönemin kendi savas kosullarinda hudutlar anlasarak cizilmis baskada sansiniz yokki zaten..
Ikinci aslinda seninle tartismak bile anlamsiz o kadar fasizan bir kafaya sahipsinki,hayir diyenleri yani toplumun yüzde ellisine yakin kesimi güruh olarak nilendirmissin bu nasil bir zihniyet bu nasil bir akil tutulmasi,bu nasil insanlik anlamakta zorluk cekiyorum
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 14:58 @gelenekci Nr.: 28 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
Anlamaya calismiyorsunuz  nedenleri,,  bence  karsit olarak  sizin benden  fazlaniz  var  fasizaan  düsüncede... Eminimki  sizinle  konusmustuk  sayin  ERDOGAN   sag  degilde  sol kesimden  olsaydi  bakisiniz  farkli olacakti   düsünün  bunu,,  itiraf  etmesenizde böyle oldugunu   biliyorsunuz...  insan olarak saygim   sonsuz  size ve nnezdinizde  ssiz gibi  düsünen   dostlarimma   laakin siyasi  bakisiniza  saygim    yok...  
-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.17, 15:07 @_ah_kalbim_ Nr.: 29 Antworten

Gercegin taa Kendisi..!
inanki yaniliyorsunuz benim derdim erdogan degil,yani daha dogrusu dogru siyaset yapsa desteklerim..bakin bir dönem askeri vesayetin kirilmasi konusundaki politikalarini destekledim,cözüm süreci politiklarini destekledim...gecmis bazi partilerle kiyas yaptigimda bazi konularda iyi seyler yapildigini görüyorum ama teraziye vurdugumda olumsuzluklar cok fazla..özellikle son bes alti yildir tam bir diktatöryel yönetim sergileniyor,mesela ilk iktidar dönemlerinde böyle degildi akp..kisacasi benim genelbaskanimda olsa böyle yapsa karsi gelirim..

Not: bence toplumun yarisini gürüh olarak degerlendirme bu yaklasim insanliga sigmaz elestir bu bir haktir..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gercegin taa Kendisi..!