90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.03.17, 23:26 Nr.: 1 Antworten

evet çünkü
evet çünkü milliyetçiyim evet çünkü osmanlı torunuyum helede şu saatten sonra kim hayır diyosa onun türklüğünden şüphe ederim
0

Beitrag gepostet am 15.03.17, 23:40 @_yaren Nr.: 2 Antworten

evet çünkü

Tabikide EVETTT, Güzel forum icin tskler 
0

Beitrag gepostet am 15.03.17, 23:54 @_yaren Nr.: 3 Antworten

evet çünkü
seni alkislayanlarada sana sasiriyorum farkindamisiniz bilmiyorum irkcilik yapiyorusznuz hayir diyenleri vatan hainligiyle sucluyorsunuz..o zaman türkiye toplumunun yüzde ellisi vatan hainimi böyle bir yaklasim olurmu bu nasil bir ayristiran bir dil nasil bu hale geldiniz heleki bir kadin nasil söyler bunlari.su yazilanlar sikayet edilse yargilanirsiniz.
 NOT site yönetiminden talep ediyorum derhal bu yaziyi kaldirin bu irkci bir söylemdir ve suctur yoksa gereken yapilacaktir
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 00:24 @kendisi Nr.: 4 Antworten

evet çünkü
Türkiye üreten degıl,tüketen ülke olmus..Köle olmak isteyen evet der,ıstemeyen hayır..
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 00:25 @havan-batsin Nr.: 5 Antworten

evet çünkü
haklisin cunku irkcisin fasistsin ancak irkcilar böyle birsey söylerler
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 00:34 @havan-batsin Nr.: 6 Antworten

evet çünkü
bunlari biliyorum senin kendi fikrin yokmu ben alinti yapmaya gerek duymadan neden hayir denilmesini madde madde anlatayim istersin...insanlar hayir yada evet verirler bu bir tercihtir aama bu kadar kutuplastiran ötekilestiren ve hatta irkci söylemlere varan yaklasimlara karsiyim
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 00:36 @sercan111 Nr.: 7 Antworten

evet çünkü

rock:
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 00:37 @_kitty_ Nr.: 8 Antworten

evet çünkü
sen farkinda degilsin akp rock yasaklamis
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 02:20 @_yaren Nr.: 9 Antworten

evet çünkü

...Sen mi Türk' sün aile Albümüne bir de Soy ağacına bir kez daha bak, bana Türk değilsin gibi geldi !Zira,terörist başının öteden beridir söylediği ve Basiretsizlerin işbaşında olması asabiyle Ülkeyi terörle dize getirenlerin istediği bir sistemdi ki,Bu gün Kandil eşkiyaları ve Teröristlerin cemil Bayık ta Evet dedi,Irak ın Parçalanmasında etkin rol oynayan Irak PKK sının başı Barzani de Ankara Ya Paçavrasını diktirip .....K.Irakla ilgili Destek sözü aldıktan sonra "Evet" propagandasına başladı ve nihayet Leyla Zana gibi azılı ayrılıkçılar ve HDP liler 'Evet' diyorlar...

Özetle diyorum ki,Kürtler ve Türkler Öz kardeşlerdir.Kardeşi kardeşten ayırmak isteyenler ise; Özellikle Kürt kardeşlerimizin yaşadığıbölgelere yerleşmiş ,Suriye göçmenleri gibi Geçmiş dönemlerde gelen SIĞINTILAR,DEVŞİRMEler, ERMENİ ve Yahudi dölleridir. 

Bahçeli nin 19 yıldır Kandırdıklarından olabilirsin.Bahçeli nin de Aile albümüne bakmak gerek.Türkmen beyi yakıştırmasıyla Kimse bey falan olmuyor...FeTÖ nün, Erbakan yanına Tayyip'i, Türkeş Yanına da Bahçeli yi yerleştirdiği söyleniyor Kendisinin CİA ajanı olduğu su yüzüne çıkmışken PKK nın kuruluşunda etkin rol oynadığı ve Özal döneminden itibaren Tarikatlar Aşiretler ve cemaatler marifetiyle bölgede ayrılıkçı faaliyetleri körüklediği Ülkenin şu anki duruma gelmesinde bir numaralı kişi olduğunu görmemiz gerekir.darbe falan hepsi bir tiyatro FETÖ den tutuklamalar falan hepsi hikaye.Şu ana kadar FETÖ diye tutuklananlar arasında hiç Vekil ve AKP Teşkilatlarında görevli tek bir kişi dahi yok.Tutuklananların hiç birisi "Ne istedilerde vermedik" diyen iktidardan destek almadan kendi başına eylem ve işlem yapamaz.daha yazılacak ,söylenecek çok şeyler var fakat umarım başlangıçta ki serzenişime kırılmadan tekrar tekra düşün.

0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 06:20 @bizimel Nr.: 10 Antworten

evet çünkü

Şahsıma hiç kimse o tür bir söylemde bulunamaz Genele yani HAYIR cilara söylenen bir sözü eleştirmiştim.

özellikle İktidarın Hayırcılara yapmadığı hakaret tehdit sıuçlama engellemeler zulumler artık bıkkınık verecek seviye de.

Dedikleri gibi çıkmayacak diye ödleri kopuyor.Mamalarını kaybetme korkusunun ötesinde verecekleri hesap çok...

sevindiğim tek konu Hayırcıların tamamı bu defa çok kararlı ve inatçı ve kesinlikle sandığa gidecek ve sandıklara sahip çıkacaklar..

HAYIR li güzel günler dilerim
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 11:50 @dirilis_la_vie Nr.: 11 Antworten

evet çünkü
Cumhurbaskaninin yakini,en büyük destekcilerinden Olan barzani,türkiyenin yarisini kendi haritalarinda kürdistan olarak gösteren maluk Evet diyor ama hayir diyenler terörist yada vatan hayini oluyo..ilk 6 ay Anne sütü sart !!!
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 12:18 @_yaren Nr.: 12 Antworten

evet çünkü
Kein automatischer Alternativtext verfügbar.
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 12:23 @_yaren Nr.: 13 Antworten

evet çünkü
Bild könnte enthalten: 2 Personen

BİLD gazetesi / ALMANYA 

Almanya'da seçim var ama Alman medyasında manşette sadece ERDOĞAN var...

Alman BILD gazetesi : "Bild gerçekleri Erdoğan'ın yüzüne söylüyor: Demokrat değilsin, burada istenmiyorsun" diyor...

Kısacası Batılı emperyalistler demek istiyorlar ki: Ya bizim dediğimizi yapar, Kapımızda 50 yıl daha bekler, IMF'den borç alır yıllarca bize faiz ödersin, önümüzde el pençe divan durursun, Ortadoğuda planlarımıza karismazsın, yada seni böyle linç ederiz demek istiyorlar...

FETÖ, PKK, IŞİD basaramayinca artık sahipleri direk saldırmaya başladı...
Her EVET oyu, bu Batılı alçakların suratına inen bir Osmanlı şamarıdır...
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 12:31 @_yaren Nr.: 14 Antworten

evet çünkü
Bild könnte enthalten: 3 Personen, Text
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 16:01 @bizimel Nr.: 15 Antworten

evet çünkü
Aslında soru cok basit,tek Sürücüsü de ( erdoğan ) ehliyetsiz olan bir otobüs ile uzun bir yolculuğa cikarmisin . Tabiki HAYİR
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 16:15 @__elif__ Nr.: 16 Antworten

evet çünkü
Bizim milletimiz HAYİR severdir zaten 
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 17:49 @bordo Nr.: 17 Antworten

evet çünkü
Barzanı geliyor dıye Havaalanında PKK bayrağı göndere Çekildi.Son 79 yilin en büyük ihaneti PKK bayraği ile asmakla yapildi.ak malin biride diyorki,abartılacak birşey yok,protokol Gereği.kimi karsiliyorsun,ne protokolü,devlet başkanı mı geldi.
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 16.03.17, 23:50 @__elif__ Nr.: 18 Antworten

evet çünkü
su tartismalara bakin falan kesim hayir dedigi icin ben evet diyorum vb söylemler aslinda referandumu anlamadiklari ortaya cikiyor..her kesimin hayir yaklasimi farklidir benim hayirim dek adam rejimine karsi anti demokratik uygulamarina karsi,toplumun kutuplasitirilmasina karsi,savasin tirmandirilmasina karsi,butun yetkilerin bir kiside toplanmasina karsi,saltanata karsi,uluslararasi iliskilerde surekli zikzaklar cizen surek sunni sorunlar cikartan ve bunun uzerinden nasil bir iki puan oy alabilirim mantigina karsi vb vb.
0

Beitrag gepostet am 17.03.17, 02:04 @_yaren Nr.: 19 Antworten

evet çünkü

Bild könnte enthalten: 3 Personen, Anzug und Sonnenbrille

Rezilliğe bakın... 
Bu mevcut sistemde dönemin Cumhurbaşkanı 
Süleyman Demirel Halk tarafından seçilmiş olan 
Necmeddin Erbakan'ın hükümetini feshetti 
ve hükümeti kurma görevini önce mecliste daha 4. sırada olan 
Ecevit'e (DSP) verdi, 
Ecevit hükümeti kuramayıp 
görevi Cumhurbaşkanı Demirel'e iâde edince 
hükümeti kurma görevini bu defa 
Mesut Yılmaz'a (ANAP) verdi.
O da hükümeti kuramayıp görevi Demirel'e iâde edince 
bu defa Hükümeti kurma görevini 
bir parti'ye bile dâhil olmayan 
Bağımsız Milletvekili Yalım Erez'e verdi. 
Yani Halk kimi seçerse seçsin, 
Cumhurbaşkanı Hükümeti belirliyordu.
Vâli ATAMASI yapar gibi,
Başbakan tâyin ediyordu. 
Şu anda bu yetki hâla Cumhurbaşkanında var, 
çünkü aynı Anayasa mevcut. 
Darbeci Kenan Evren'in yetkileri.
Yani seçimi kim kazanırsa kazansın, 
Hükümeti yine Cumhurbaşkanı belirleyebilir. 
Ama yeni Anayasa'da, Cumhurbaşkanı ancak 
TBMM'nin 5'te 3 çoğunluğu 
yani 360 vekilin onayı ile birlikte ortak kararla 
meclisi feshedebilir ve eğer meclis feshedilirse
Cumhurbaşkanı'nın görevi de düşecek. 
Yani Cumhurbaşkanı'nın meclisi feshetme yetkisi, 
yeni Anayasa'da belli şartlara bağlanacak. 
Yani Cumhurbaşkanı'nın Halk'ın irâdesini yok sayarak 
kafasına göre Başbakan ATAMASI engellenmiş olacak.

Diktatörlüğe karşı, Yeni Anayasa'ya #EVET

0

Beitrag gepostet am 17.03.17, 02:45 @_yaren Nr.: 20 Antworten

evet çünkü
Bild könnte enthalten: 1 Person, lächelnd
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

evet çünkü