|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Videodan ne kadar güzelde her seyi analiz etmissin,Bravoo  biz bu kadarini görememistik. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Bunlar Türkide yapilmis olsa bilmiyorum artik neler yazar cizerlerdi,hani avrupada basin özgürlügü vardi,hani Türkiyeden daha demokrasilerdi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
bir anda nasilda demokrasiye sarildik dimi?bir yildir burda sorekli dillendiriyorum diyorumki arkadaslar demokrasi bir insan hakkidir birgün herkese lazim olacaktir.. Nedense bir anda kadin bakana yapilanlardan dolayi kadinada yapilirmi demeye basladik oysa sevgili ülkemde ortalama yillik 500 kadin erkek siddetine maruz kalarak hayatini kaybediyor..ve halen kadin ikinci sinif statüsünde halen erkek egemen yaklasim tum hiziyla devam ediyor,sortla gezdigi icin kadin siddete ugruyor ve parkta spor yaptigi icin siddete ugrayabiliyor ve bunlar hic bir ceza almadan serbest birakiliyorlar... Daha bir hafta önce 8 mart dunya kadinlar gününde ankarada istanbulda,kocaelide kadinlar polis siddetiyle karsilasti,ama önemli degil ordaki kadinlar hayirci kadinlardi dimi? Tekrar söylüyorum bu gerginlik akp eliyle bilincli yapilan bir gerginlik ve baskanliga dair bir durumdur..bugun bunu akp li bir milletvekili itiraf etmistir,demistirki hollandaya tesekur etmeliyiz evet oylari 2 puan yükseldi,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Bunlar Türkiyede olsa dünya ayağa kalkardı ve soytarı ırkçı Avrupa medyası Türk polisini barbar ilan ederlerdi ve bizim çapulcularda gezi olaylarında olduğu gibi bizim polisimize karşı geldikleri gibi bundada karşı gelirlerdi suçlarlardı.bizim çapulcuların avrupalılardan farkı yok zaten. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
sen nerde yasiyorsun turkiyede bunlar her daim yasaniyor sürekli insanlar coplaniyor panzerlerle püskürtülüyor yerlerde sürükleniyor..birazcik gercekci olun kör olmayin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
2008 de Koyduklari yasayi simdi kendileri cigniyor,kurallari cigneyen bir Partiye nasil Evet diyebiliyorlar..sonrada Faşist nazi diyorlar,Trajikomik bır durum. ----- adamına göre Verfügbar ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Senin gibi düşünce fakirlerine nr.118 deki mesajımda gereken cevabı verdim. ----- Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
erdogan almanyaya hitler fasizmi hollandaya artik diyor oysa kendisininde öykündügü tek adam diktatörlügünün diger ismi fasizmdir,zaten tr kac yildir akp fasizmi hukum suruyor,fasistin bir digerini fasizm olarak degerlendirmesi ne kadarda komik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Net de Surf yaparken önüme cikti  .. ----- adamına göre Verfügbar ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
EKledigim resim sende gösteriyormu ----- adamına göre Verfügbar ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
----- adamına göre Verfügbar ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
----- adamına göre Verfügbar ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
cep den olmuyordu,lappy den yükledim ----- adamına göre Verfügbar ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Firsat kollayan batililar tek yumruk oldular, bir birlerinden aldiklari gücle resmen tek vücuta dönüstüler, simdi bunlar Türkiyemizin iyiligi icinmi bir olup Türkiyenin evetine karsi cikiyorlar arkadaslar lütfen akil var mandik var, bunlarin istegi bizim iyiligimiz olsa,bunlar bu kadar bize karsi gelmezler, uyananin artik, diyelimki Hayir Türkiyemiz icin dogru olanidir, bunlar bizim Türkiyemizin bu kadarmi iyi olmasini arzuluyorlarda Referumda hayir cikmasini tercih ediyorlar, bakin bahanelerle daha neler ortaya atiyorlar, her gün bir düsmanliklarinin yasiyoruz,hic konu olm ayan bas örtüsü mahkemelere tasindi, dahada degisik konularla karsimiza cikacaklardir,gayeleri rahatlik huzur vermemek,yani istikrarimiza karsi durmaktir,büyüyüp yücelmemize engel olmaktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Hayır eskide sanki Türkiye ile sarmaş dolaş sevgililerdi ? Ne zaman sevdiler bu yeni bişey değil ki ? Hayır sevmiyorlardı hepte en azından saygı duyuyorlardı. Şimdi yaşın 20 üzerindedir her yıl avrupanın her ülkesinde ermeni yasarı gelir ama Türkiye korkusu yüzünden geri çekilirdi.. Şimdi ne oldu ? Köln bile geçirdi kimse itiraz bile edemedi? Gerçi yunan adımızı işgal etti ona bile ses çıkaramadıkta..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Yaralari cok büyükmüs ama simdiye kadar susmayi tercih ediyorlarmis,kusmaya bahane ariyorlarmis,ve bu firsati ellerine gecirdiler,hepsi bir oldular az önceki yazdgim gibi,yani firsatcilarr,siz kocaman devede sinek aramaya devam edin,görünmesi gerekeni göz ardi etmeyede aynen devam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Biraz mantikli dusunun bakin hollanda akp lilere gelmeyin demedi sadece sunu söylediler dediler carsamba gunu burda secim var ve siz gelirseniz irkci partiler bunu firsata cevirir ve secimden sonra gelin.hani erdogan bagiriyor ya yada akp milletvekilleri avrupa irkcilasiyor peki akp nin yaptiklari avrupada irkciliga hizmet etmiyormu? Ikinci mesele zannediyorsunuzki avrupa tr nin karismasini altust olmasini istiyor bu konudada yaniliyorsunuz tam tersi avrupa biraz daha istikrarli bir türkiye ister neden cünkü kuresellesme caginda yasiyoruz almanyanin bir cok firmasi tr de is yapiyor para kazaniyor,istikrarin olmadigi yerde para kazanma sanslari varmi? Ve sunuda tespit edelim burda irkcilik yok demiyorum ama bizim toplum bu toplumdan kat kat daha fazla irkci ne yazikki buda gercekliligimiz,.. su anda yapilan iki puan oy icin kendini dunya kamuoyuna rezil etmektir ve dunya kamuoyundan tecrit etmektir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Dur bakalım yaraları neden büyük acaba kaç tane tarih kitabı okudun ? Evet yaraları büyük ama şu son 10 yıla kadar o fırsatı kimse vermiyordu şimdi neden verildi
Eskiden o kusmalara fırsat verirlmezken neden şimdi veriliyor ?
Hadi dünyanın islamın lideri Türkiye şu haberin önüne geçemeyecek miydi ? Bunumu alkışlıyorsun ? Şu anıtın önünden geçerken hiç utanmayacak mısın ? Yada bir alman bir yıl sonra "Almanlar Türkiye'deki evetten HAYIRDAn haberi bile olmazken sana bu anıtı ermeni katilisiniz dediğinde ne yaşacaksın ? sizde yaramı var diyeceksin ?
Gerçi sen yaş kısmına bakınca senin zaten almanyadan kesin dönüş zamanın gelmiş ben geride kalanlar için yazayım bunu.
www.express.de/koeln/in-koeln-brueck-hauptausschuss-beschliesst-mahnmal-zum-voelkermord-an-den-armeniern-26190414 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!