|
|
|
Referendum icin EVET |
Yotubeden bahsediyorsan oralarda istedigin sekil videolar her zaman bulursun,bizim ve Türkiyemiz icin hayirlisi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Biz ülkenin pesindeyiz.siz rte nin geleceginin.Hersey ne kadar acik.Simdi ülkeyi bu hale gediren rte yarin tek adam olunca neleri yapacagini göstermistir. Önümüzde israil ve rusya örnegi varken,neden ayni seyleri yasamak zorundamiyiz.Akili insanlar ayni hatayi bir kereden fazla yapmaz.Anca aptallar ayni hatayi defalarca yaparlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
hayir ben yetuba bakmam ben okuyan arastirmaya calisan her kesimin gazetelini sitelerini taki etmeye calisan,butun dusunceleri kendim imkanlarim ölcücünde degerlendimeye calisirim tek derdim daha demokratik daha özgür ekonomik olarak daha güclü bir ülkemiz olsun istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
//www.haber7.com/dis-politika/haber/2279752-hollanda-devlet-televizyonunda-hayir-propagandasi bazi cevaplarinizi burada bulabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
bakin tek tarafli beslendiginiz belli oluyor gönderdiginiz blok akp en cok desdekleyen blok biraz daha bagimsiz kaynaklarada bakmanizi öneririm ve oralardanda bilgilenin ve sonrada kendiniz bir sentez yapin o zaman daha dogru sonuclara ulasirsiniz..takim tutar gibi yapmdana daha objektiv yaklasmakta yarar var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
bu gerilim siyasetinin hic kimseye bir faydasi yok tam tersi insanlari ktuplastirir birbirinden uzaklastirir..dogru olan gerilim siyasetinden uzaklasip fikri bir tartisma yapmaktir..yeni anayasa neler getiriyor ülkemiz acisindan getirileri ve götürüleri...bundan sonra nasil bir ülke istiyoruz nasil yönetilmek istiyoruz mesele burda... uluslaraarasi iliskilerdede daha serinkanli olmak iyi iliskiler yürütmek gerekiyor bakin rusya ile kriz yasandi tr nin ekonumisi ne kadar zarara ugradi bugun almanya ve diger avrupa ülkeleriyle yasanacak gerginliklerin ülke ekonomisine ciddi zararlar verecektir..ama tabiiki bazilarinin derki ülke degil sadece bu gerilimi nasil oya dönüstürürüm kaygisi..belki kisaca vadede bir iki puan oy kazanabilirsiniz ama uzun vadede kaybedersiniz ekonomik sosyal toplumsal olarak kaybedersiniz hepimiz kaybederiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Akp gidip simdi hollandada tv NOS.nl kanalinimi destekliyor yapmayin Allah askina,her seyede bir cevabiniz var. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Ayrica haberin hangi sayfadan verildigi önemlimi sonucta icerigi önemlidir, Avrupada hayir kampanyanisa izin var ama evet kampanyasina izin yok,avrupa devlet televiziyonlarinda hayir kampanyalari yapiliyor buda avrupanin ne kadar tutarsiz oldugunu gösteriyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Hayir diyenler cogalinca, her türlü kirli siyaset oyunlari sahnelenmeye baslandi.. 2013 yilinda kilicdarogluna ayni seyler yapildiginda yurtdisindan cevrildiginde,niye ayni tepkileri göstermedik??? Simdi ic magduriyet hikayeleri tükendi,dis magduriyet hikayeleri ithal etmeye basladik. Asagi yukari disardaki vatandaslarimiz kadar suriyeli var ülkemizde, Bu nedenle besar esad ülkemize gelip onlarla siyasi toplantilar yapmak istese müsaade edermiyiz. Maalesef avrupanin bize bakisi,bizim ortadoguya baktigimiz gibidir. Ne hale getirildik bu olanlar avrupanin her ne kadar ayibiysa,siddetle kiniyor olsakta,bir bakanimizin,bir milletvekilimizin veya bir parti baskanimizin disarida itibar görmemesi bizi derinden yaraladi...Oysa vize muafiyetlerinden dem vuruyorduk.Simdi sapkamizi önümüze koyup düsmemimizin zamanidir.
----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
fereces bise emme ne olces bilmom efet verende bilmo sonunu hayir ferende bilmo rabbim sunumusu hayir getirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
neyi ifade ediyor Yahu Hollanda şu evet oyuna bu kadar uğraşmasa keşke  buyurun gelin miting yapın dese duyanda sanki avrupayı fethedeceğiz sanır  yada ürümini elden alacağız Allah aşkına ne olacak miting yapınca ?
Ne takıldınız bu konuya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
dunya 4 ten buyuktur ama turkiye,de coook buyuktur artik..... sukur askerligimizi de yaptik yapyioruz,gereken destegi yer yerde veriyoruz ulkemize soz konusu milet vatan olunca asla geri duymayiz bunu dunya gordu 15 temuzda ve holanda felaketinden o hasta insanalr burda cok cocuk su istismarcisindan basla sonu gelmez rezilikler,kotu insan her yerde kotu bu negativ propagandasi bu resimleri tvitleri yayinladigina gore demek onda bir sey olmuyor ecele gelen olecek kurtulus yok her sey Allahin emri ile olur sade sebebler vardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
madem türkiye de durum okadar vahim de nasil oluyor da bu hükümet bukadar 50% oy aliyor ? bu 50% civarinda oy verenler abtal bunlari göremiyor bi sen ve senin gibi düsünenler mi zeki ? yurt disindakiler de körü körüne evet veya hayir demiyor bu degisiklik ne getirir ne götürür 18 madde nedir ne degildir ona göre karar veriyor ... sen burda simdi yurt disindakiler askerlik yapmazsiniz vergi vermezsin diyerek aklinca hakaret ederek kararini degistirecegini saniyorsan cok beklersin ... yurt disindaki insanlarin sorunlariyla ilgilenen tek hükmet bu ak parti hükümeti dir ... öncekiler hic umursamazdi bile öncelikerin tek beklentileri iste yaz aylarinda gelsinler bol bol para harcasinlar gerisi önemli degil derdi ... ama simdi her sorunumuzla ilgilenmeye calisan bi hükümet var ... kaldi ki cumhurbaskanligi sistemi öyle öcü gibi gösterme bosuna son derece mantikli bi sistem ... ben buna ikna oldugum icin sonuna kadar EVET diyorum !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referendum icin EVET |
Sözde Atatürkçü milliyetçi devletçi geçinen sen ve senin gibi düşünenlere bu mesaj kapak olsun. Dış politikada Devletine, ülkene sahip çıkmak Ak partili olmak değildir. Ama her fırsatta ve böyle durumlarda bile muhalefet yapıp Türkiye'yi düşmanları gibi eleştirmek soysuzluktur,satılmışlıktır,alçaklıktır... ----- Suskunluðumuz korkumuzdan deðil ASALETÝMÝZDENDÝR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!