Kafdağına Türkçe öğretmeye kalkan zat'ı şahane!
Sen ve senin gibi troller iş yaptığını sanarak ancak ve ancak sapla samanı tekrar karıştırır KOYUNLARI Kandırır.
Alman Kanunlarının Tr deki gibi işgal altında olduğunu sanıyorlar.Yanlızca bu sözlerinden dolayı Alman savcıları Tayyip e gıyabında soruşturma açabilir. Almanya nın Kasımpaşa olmadığını orada yaşayan kişiler daha iyi bilmesi gerekir.
Öyle ağababalarınıza benzer eda ve kasımpaşa külhanbeyliği ile Argo cümle kurduğun için," Gavurun ekmeğini yiyen kılıcını sallar" Atasözünü hatırlatayım.
Kem söz, küfürbazın kişiliğini yansıtır.Kişiye ithaf ettiğin için diyorum,Sen,Almanın .okunu yiyor olabilrsin fakat herkesi aynı düşünemezsin, başkası belki ÇOKUNU yiyordur!
Konumuza dönecek olursak,
Devlete verilen vergiler ve bağışlarla dün olduğu gibi bu günde 5yıllık 10 yıllı 50 yıllık kalkınma planlarında gerekse bütçe görüşmelerinde öngörülen yatırımları elbetteki İKTİDAR yapacaktır. Bunun için iş başına gelmiştir.Yapılan yatırımları;Tayyip yüzüğüyle yapmış gibi Tayyip e mal etmek hiç etik değildir.Kaldı ki 14 yılda Sadece ve sadece ağırlıklı olarak Yol ve Özellikle de pararı köprü ve otobanlar yapılmıştır.Çevrecilik anlayışı ile gelişen Şehirlerin Belediyelerin, Valilerin Kaymakamların memurun işçinin emeklerini getirip AKP ye mal etmek hiç hoş değil..Yapılan o yollarla da emin ol ki ülke ileri ye değil geriye gidiyor.Gerçek Üretimi %20 altında olan Ülkede üretimi artıracak yatırımlar yerine Cumhuriyetin kazanımlarını satıp savurarak gavurun döllerini doyurması da cabası..Özelleştirme adı altında bak bakalım özellikle yabancıya satılmayan ne kaldı.
sağa sola kafa tutmasına gelince;Nazi nin Alman İmparatorlığu,Tito nun yugoslavyası,Kaddafi nin libyası Saddam ın ,ırak ı esad ın Suriyesi, velhasıl Tayyibin de Türkiyesine olan olacak,Tayyip Vahdettin gibi biner Bilal oğlanın gemilerine Katar a yerleşir.İç savaşla Olan ülkeme ve ülke insanına olur.
son söz olarak diyeceğim ve çerçeve yapıp asmanı önereceğim şudur.
o yollarla velevki kurulmuş fabrikalarla çok övünmene gerek yok !
önemli olan Yol yapılacak Vatan toprağı bırakmak yol yapacak eli ayağı düzgün savaştan çıkmamış insanlar bırakmak...
Kişilerin anlayacağı dili kullanmak en güzelidir.
Fakat amaç bilgi ve fikir paylaşımından öteye taşındığında yine cevap verecek bilgi ve donanıma sahip olduğumu düşünüyorum.
Yoksa ki ,
10 yıldır sizi iki torba kömürle kandırıyorum, elektriksiz köye çamaşır makinesi yolluyorum, askerlerinizi ve muhalif gazetecilerinizi hapse tıkıyorum, düşünmeyi yasaklıyorum, basılmamış kitabı yasaklıyorum, her protestoda kafanıza gaz sıktırıp copla dövdürtüyorum, cumhuriyet yürüyüşü yaptırmıyorum, büyükşehirlere Atatürk resmi astırmıyorum, AKP’li olmayan belediyeyi anasından doğduğuna pişman ediyorum, benzini 5 liraya çıkarıyorum, toplu taşımaya haftada 3 kez zam yapıyorum, ülkeyi 35 yıldır mesgul eden terörü bitirmek yerine terör örgütüyle masaya oturuyorum, her üst makama tanıdıklarımı ve akrabalarımı getiriyorum, Suriyeli teröristleri besleyeceğim diye ülkeyi çadırkente çevirdim,baldız ve kayınçolarıma iyi bakıyor onları savaştan uzak tutup Türk askerini savaştırıyorum, ABD’nin taşeronluğunu yapıyorum BOP eş başkanıyım ve bunu saklamıyorum, emekliye ve memura 3 kuruş zam yaparken kendi vekilim için 11 000 liralık espresso makinesi aldırtıyorum, kadınlara eşya muammelesi yapıp kürtajı yasaklamaya kalkıyorum, eğitim sistemine öyle bir daldım ki çocuk neredeyse anne kucağından sonra ilkokula başlıyor. Ama siz bana oy vermeye devam edin. Hem siz Türk halkısınız, o balık hafızayla okuduklarınızı unutmuşsunuzdur...
Demesini de biliriz,
Cümleten hayırlı olsun
Bende size tesekkür ederim....