102 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.03.17, 18:53 @creative Nr.: 21 Antworten

Yeni kriz kapida
Eger benim icin konusuyorsaniz admin orada benim baska nikim yok olmayacaktir.Bizler ikiyuzlu degiliz ki baska nik alalim.
0

Beitrag gepostet am 07.03.17, 18:59 @creative Nr.: 22 Antworten

Yeni kriz kapida
//sanayi.tobb.org.tr/yabanci_sermaye_ulke2.php?ulke=49
Senin ülkende seni bile almanlar yönetiyor.Neyi konusuyorsun hala.
0

Beitrag gepostet am 07.03.17, 20:12 @61kafdagi Nr.: 23 Antworten

Yeni kriz kapida
Almanya ile kriz olsa kimin yaninda olacagiz...elbette ülkemizin yaninda...
Ancak 2008 yilinda cikardigimiz bir kanunla yurt disina propaganda icin gidemiyoruz,gidersek ne diyoruz...kültürel faaliyet icin gidiyoruz diyoruz..
Ama galiba artik almanlar uyandi.
Inanin kriz falan cikmaz...meydanlarda eyyy almanya ....dedikmi  oylar cepte...helal olsun adama deriz.Peki demokrasi ne olacak almanlar demokrat degilmi ya:???
Dedigimiz anda aynaya bakin derler,taksim meydanini kapatirken sen demokrat degilmiydin derler.
Interneti yasaklarken sen demokrat degilmiydin derler.
Gerceklerden uzaklasanlar,gercekleri söyleyenlerden nefret eder...
Öyle de olsa gercekler yerinde durur...keske kendimizi bu durumlara düsürmeseydik...
Simdi bagirip cagirmanin hicbir anlami yok.

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 07.03.17, 20:38 @asri Nr.: 24 Antworten

Yeni kriz kapida
Olmaz Almanya ,Amerikadan sonra  en cok ihracat yapan ülke dünyada bize satmazda  baskalarina satar,baskalarida bize iki katina satar, ama birde satmazlarsa ülke hurda yiginlariyla dolar,milelt meclisi yaya kalir ))

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 07.03.17, 22:14 @61kafdagi Nr.: 25 Antworten

Yeni kriz kapida

Realde seni görsem yüzüne tükürmekden büyük bir zevk alırım.nedenine gelince aylardır burda Türklükden milliyetçilik den bahsedersin ama sendeki R.T.Erdoğan düşmanlığı yüzünden 2 dakikada Türklüğünü milliyetçiliğini sattın.neymiş Erdoğan almanyadan özür dilemeliymiş yoksa büyük kriz kapıdaymış çokta tındı. Senin yalakalık yaptığın almanya teröre en büyük desteği versin Türkiye'nin bölünmesi için her yolu denesin(gezi olayları başta olmak üzere)sonra sende burda konu aç utanmadan R. T. Erdoğan almanyadan özür dilemeli diyerek ülkeni türklüğünü milliyetçiligini sat.sana herzaman diyorum sen sahte ve soytarı geçinen bir türk ülkücüsün.

-----
Suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 02:14 @61kafdagi Nr.: 26 Antworten

Yeni kriz kapida
su yazilanlari okuyun ca sizinle ayni ulkenin vatandasi oldugum dan utandim
milletin demicem sanirim siz o millete dail deyil siniz unutanlara hatirlatiyim RTE gelesiye kadar  vatanina gidemeyen alman cilar vardi veya askerlik ucretini ödeyemedigi icin anasinin babasinin cenazesine gidemeyenler vardi konsolosluklarda insan yerine konulmayan  vatandaslar vardi  sinir kapisinda  saatlerce adim adim 3 memurla binlerce araci  tek tek arayan cikarcci harac ci memurlar vardi arac kaydi kimlik pasapor sirasi vardi simdi aracin dan dahi inmeden vatanina giriyorsun   hani bize ne yapti diyen avrupalilara bu sözüm bende avrupadayim o cileleri yasayan zamaninda gümrükde bizlere neden böyle yapiyorsunuz biz vatanimiza geliyoruz onca yoldan dedigimde  afedersiniz benmi dedim lan sana arabayla gel diyen zih niyet vardi    simdi ise türkiye ye hosgeldiniz diye karsilayan memurlarimiz var hicbir ulkede senin ki gibi bir gümrük kapisi yok esini  dosdunu aradiginda ulasamadigin bir türkiye vardi teknolojide aldi basini gidiyor silahiyla  yatirimlariyla bunlara sayit siniz görmek zorunuza gidiyor burda hasdanede doktorda  beklerken sesi cikmayan  o millet  laf turkiye olunca purofösör kesiliyor civci misali civcilik yapmayin kökünüz kökeniniz belli geldiniz irk millet yasam tarziniz belli alman lasip bbiran kendinizi alman sanmayin  almanda olamazsiniz alman vatanina milletine sizin gibi   nankörlük yapmaz merkel i sevmez cikar merkeli sevmiyorum der  merkele oy verene hakaret etmez namussuzun biri cikmis serefli her vatandas hayir demeli diye konusamaz onun seref anlayisi sanirim surun gen misali yerlerde farkinda deyil
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 18:26 @mertt-cann Nr.: 27 Antworten

Yeni kriz kapida
Aptal yöneticiler ülkelerini batirirlar.Bilgi ve akliyla hareket edenler büyük devlet olurlar.
Once aynaya bak kendi yüzüne bile tükürmeye degmeyecegini görürsun.
Bir ülkemizi yönetenlere bakiyorum.birde almanyayi yönetenlerin söylediklerine.
Ve...bizim neden bu durumlara düstügümü görüyorum.
rte ve örgütü alman halkini asagilamaya calisirken,alman tarafi sorunun ne türkiye ve halkiyla degil su an ki yöneticleriyle oldugunu anlatabiliyorlar.
Ayrica bizim kanimiz asil türk kanidir kanimiza satmamiz imkansizdir.

0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 18:29 @narinnaz81 Nr.: 28 Antworten

Yeni kriz kapida
O zaman burda ne isin var cek git. seni burda ne tutuyor.Ha bu yalakalikla akp sana is bulur.hic olmasada aktroll yapar.
Trabzonluluk asil olmaktir.Yanlislara asi olmaktir.
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 18:31 @firtinatr06 Nr.: 29 Antworten

Yeni kriz kapida
sin türk olmadiginiz ve o asil kani tasimadiginiz icin zaten sizle ayni vatani paylasakda sorun degil.
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 18:58 @61kafdagi Nr.: 30 Antworten

Yeni kriz kapida

Konudaki mesajların hepsini okudumda inan senden başka saçmalayan yok senin her konuda mesajlarına bakıyorum hiç aklı başında bir insan olmadığın belli oluyor inan 10 yaşındaki çocuk senden akıllıdır forumda 10 konu varsa bunların 3-4 tanesi senin konular ve 1 tane yararlı konu yok hepsi sıkıcı ve Türkiye ve cumhurbaşkanımız r.t.e aleyhine kötüleyici ve nefret dolu mesajların ben bir bayan olarak bu konularından ve düşüncelerinden tiksindim 
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 19:08 @manollya Nr.: 31 Antworten

Yeni kriz kapida
Malesef dogrular yanlis diye algilanan bir toplumda bende sacmalamis olurum.
Oda birsey mi hirsizlara bile iyi yaptin denilen yerde ben sacmalarim.
aklini kullanabilseydin bana sacmaliyorsun diyemezdin.Daha 1yil olmadi ayni olayi yasadigimiz rusya örnagi varken bana sacmaliyorun diyorsun.
Sahi sende akil var mi az da olsun düsünebilmek icin.

0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 19:25 @61kafdagi Nr.: 32 Antworten

Yeni kriz kapida

Aslında sana çok güzel bir cevap verirdim ama seninle muhatap olmak istemiyorum çünkü kendini birşey zannedecen şimdi 
   Sen aklı başında bir insan olsan hergün burda Türkiyemiz ve cumhurbaşkanımız r.t.e aleyhine yalan haberleri konu yapmazsın ve karşı düşüncedeki insanlara saygın olur 
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 19:47 @manollya Nr.: 33 Antworten

Yeni kriz kapida
Burada türkiyeyi kötüledigi ve rte ye iftira attigimi kanitlayin.Yoksa sizin ne kadar cukur oldugunuzu kanitlayacaksiniz.Iftira atmayacaksiniz.
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 22:57 @asri Nr.: 34 Antworten

Yeni kriz kapida
Ben salagin tekiyim zaten bi boktan anlamam

-----
Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 23:00 @61kafdagi Nr.: 35 Antworten

Yeni kriz kapida

Senin gibi sahte türk soytarısı at gözlüğü taktığı için Türkiyenin ne kadar büyüdüğünü ve nerden nereye geldiğini göremiyecek kadar aptal olursa burda vatanınıda kötüler yönetenleride kötüler.senin liderin bahçeli bile gerçekleri görüp Türkiyenin ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın yanında oluyorsa demekki senin kanında bozukluk var. 

-----
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 23:20 @mertt-cann Nr.: 36 Antworten

Yeni kriz kapida
sizin yazinizda oldugu gibi bazi yazilari okuyunca türkiyeli olduguma utaniyorum,birileri birilerini elestirebilir karsi olabilir siyaset böyle birsey ama birileri karsi geliyor elestiriyor diye kani bozuk vb cümlelerin irkciligi ifade ettigini biliyormusun?
Türkiye hic gelismiyor demiyorum tabiiki gelisiyor bazi konularda dönüsüm saglaniyor ama kim iktidarda olsaydi yaklasik seyleri yapardi nedenine gelince dunyadaki gelismeler teknigin teknolujinin gelismesi bazi isleri hizlandirir olumlu anlamda..ama sizin gördügünüz gibi bir gelisim yok tr de,tamam yollar binalar köprüler yapiliyor ama bunlar bir ülkenin gelismesi icin cok yetersiz cünkü ekonominin temelini üretim belirler ne yazikki tr de uretime dayali bir ekonomi buyume yok tam aksine daralma görülüyor..demokratik anlamda tam bir kaos yasiyoruz khk ler toplumun uzerinde demoklasi kilici gibi sallandiriliyor..
 almanyaya cok kiziyoruz neden bakanlarin konusmalarini engellediler ki bu engellemeleri dogru bulmuyorum cünkü bu engellemeler akp nin isine geliyor..ama ayni zamanda tr de hayir kampanyalari hergun onlarcasi yasaklaniyor engelleniyor..uluslararasi iliskiler kabadayilikla yürümez kabadayilik yaparsiniz bir ay sonra kapisinda yatarsiniz özür dilersiniz rusya meselesinde oldugu gibi..tabiiki uluslar arasin gelismelerde hersey boyun egmeyen bunu yaparken kendi egolarinizla degil devlet akliyla haret etmeniz gerekiyor,yok bir ay sonra özür dilersiniz
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 23:24 @narinnaz81 Nr.: 37 Antworten

Yeni kriz kapida

Narinnaz niye öyle diyonki arkadaşa ayıp ettin şimdi.arkadaş gerçek asil türk ve çok milliyetçi bir arkadaş. Bizler cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a destek verdiğimiz için bizler de ne Türklük kaldı ne vatanseverlik ama bilmiyorki "Vatan aşkı maya gibidir sütü bozuklarda tutmaz "

-----
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 23:35 @kendisi Nr.: 38 Antworten

Yeni kriz kapida

Arkadaş kendince haklı olabilirsin benim sözüm herkes için geçerli değil kafdağı gibi soytarılar eğer benim vatanımı ve cumhurbaşkanımızı burda hergün 24 saat kötülüyorsa nefret ve kinini kusuyorsa o benim için vatan hainidir onun türklüğünden şüphe ederim.insan olarak kendi vatanının cumhurbaşkanını sevmeye bilirsin yaptıklarını onaylayamaya bilirsin ama saygı duymalısın ve başka ülkeye karşıda kötüleme hakkınız yok.

-----
0

Beitrag gepostet am 08.03.17, 23:45 @mertt-cann Nr.: 39 Antworten

Yeni kriz kapida
kisi olarak kimseye hakaret etmesini benimsemem ve ayni zamanda bel alti siyasetini benimsemem kendi fikrimi yazmaya calisirim ama en itici gelen yaklasim vatan millet sakarya edebiyatidir bugune kadar modern toplum olamamamizin en buyuk nedeni budur..oysa dogru olan benim ülkemdede olsa yanlis yapilan sey yanlistir bunu acikca ifade etmekten cekinmemek gerekiyor..bu ülke 40 yillarda hitlerle birlikte neler yasadigini biliyorsunuz ve bu ülke yerle bir oldu ve bu ülke ne yapti biliyormusun kendi gecmisiyle hesaplasti,cünkü kendi gecmisiyle hesaplasmayan bir ülkenin gelecegini dogru kurmasi mümkün degil..
tr tarihine bak nerdeyse her 10 yilda bir  darbeler yapilmis binlerce faali mechul cinayetler var 6-7 eylül meseleleri var 60 li 70 yillar var 90 li yillar 2000 li yillar vb vb bu gelismeler karsisinda özelestiri yapabiliyormuyuz sorguluyormuz hayir böyle birsey yapmiyoruz yapmadigimiz icinde demokratik bir gelisim degisim sagliyamiyoruz
0

Beitrag gepostet am 09.03.17, 00:20 @kendisi Nr.: 40 Antworten

Yeni kriz kapida

Vatan millet Sakarya edebiyatı yapmak utanılacak bir durum değil., bizler vatanımızın her toprağıyla övünen insanlarız.bilmiyorum yaşın kaç ama ben 80 li 90 lı yılların Türkiyesinide biliyorum şimdiki durumuda biliyorum.eğer demokratik bir şekilde halkın yüzde 50 oyunu alıp başa geliniyorsa ve yanlışından çok doğrular yapılıyorsa bu milletin takdirini kazanıp 14 senedir başta olunuyorsa ve seviliyorsa demekki Türkiyede iyi şeyler yapılıyor.bunu sizler görmeye bilirsiniz veya tasvip etmeye bilirsiniz ama bizler sizin bu iktidarı ve cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğanı 14 senedir yerden yere vurduğunuzu ve hertürlü yalanlarınızla oyunlarınızla indirmeye kalktığınızıda ve yüzde 50 halka koyun dediğinizide iyi biliyoruz.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Yeni kriz kapida