|
|
|
Yeni kriz kapida |
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Almanya hakkında, “Nazizmin Almanya’da bittiğini zannediyordum, meğer hala devam ediyormuş. Ben istesem Almanya’ya gelirim ve kapıdan sokmadığınızda veya konuşturmadığınızda ben dünyayı ayağa kaldırırım” Bu cümleyi söyleyen Türkiyeyi yöneten kisi... Almanya ayaga kaldi yerel radyolar bile bunun hesabi alinmal dye propaganda yapiyor.Rte alman halkindan özür dilemese rusya krizinden büyük kriz kapida.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
yakinda görürsün.Su an Türkiyenin ekonomik degerinin 3de1 almanlarin elinde,ihracimizin en büyük payi almanlarla.Türk merkez bankasinin rezervlerinin 30milyar dolari alman bankalarinin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
bizden baska hangi ülkede böyle bir rezillik var.Zaten hergün 50tane tv de 24saat propaganda yapiyorlar.Her türkün evinde bu kanallarin hepsi var. Kendi ülkende hicbir seye izin vermezken.Baska ülkelere ters verecekmis.Olan Türkiyeye ve gariban vatandasa oluyor.Daha dün putinin,israilin k...y... icin yapilanlar ordada iken.Merkelin birkac gün sonra nerelerini y... görecegiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Bunlar soytarinin en önde gidenleri bunlari ciddiye alip ne diye cevap veriyorsunuz anlamiyorum kardes sizleri kac senedir Tb nin forumunda kendilerini yediler bitirdiler ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
erdogan az bile demis bu almanlar her ALLAHIN günü tv lerde saatlerce nerde türkiye düsmani sahis varsa programlara cikarip bangir bangir türkiye yi kötülerken hic rahatsiz olma ...gazetelerde hergün carsaf carsaf türkiye yi yerden yere vurmalarini görme erdogan nazi dedi diye özür dilesin mis ...
erdogana olan hirsiniz milli duygularinizi da yok etmis sizin ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Ne yapmis bu ülkeye yol yapmis köprü yapmis..onlarinda kazigiyla beraber yap islet ile birilerine peskes yaptirmis. isidi destekledi basimiza bela eden rte, pkk ile pazarlik yapan o kadar askerimizin sehit olmasina sebep rte, bop esbakani olup ortadogu pisligine bizi sokan rte, rus ucagini düsürüp ekonomik krizi tetikliyen rte, sonra gidip putinin yalayan rte, suriye bu hala gedirip basimizi belaya sokan rte, simdi kendi cikari icin almanlara hakaret eden rte, Acisini öncelikle burdaki türkler sonra gedirecegi ekonomik sikintiyi yasayacak vatandas. Yarin cikar rte söyledigini yalar eskiden yaptigi gibi ,bize olanla kaliriz. Almanlar su anda Türkiye ekonomisinden ciktigi an yunanlilardan beter olur. Biz yabancilara neyimiz varsa satmayin derken, Sen senin zihniyetin alay edip babalar gibi herseyi sattiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Referandumdan hayir cikacagi kesinlesince,artik yeni bir van munit pesinde... Oda yerse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
yarin acisini sen cekeceksin.Simdi kendi cikari icin burdaki vatandaslari almanyaya karsi kiskitiyor. 2011yilinda attigi imzayla seni almanlara coktan satti. Cifte vergilendirme gedirtiler.Su an yürüklükte olsada pek ilgilenmediler.Yarin burdakiler icin bir tehdit olarak kullanacaklardir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
almanyada 3 milyona yakin türk vatandasi yasiyor,bizler burda her ne kadar gurbetci olsakta bir vatanimiz var bir ülkemiz var bir bayragimiz var..3 milyon sahipsiz degildir ülkesiz degildir benim ülke bakanlari gelip burda türk vatandaslariyla yapacagi toplantilari engellemek isteyenlere karsi senin gibilerinin yazilarini okuyunca size sunu sormak istiyorum...hani nerde sizin TÜRKLÜGÜNÜZ, hani nerde sizin MILLI DURUSUNUZ,,...siz her seyinizi erdogan düsmanligi yüzünden kaybetmis kisiliksiz insanlar haline dünüsmüsünüz yazik aciyorum sizin bu halinize artik rezillik üstüne rezillik sizlerde...bari bu konularda erdogan düsmanligini bir kenara birakinda türk oldugunuzu anlayalim...belki agir oldu yazi diyeceksin inan ama söylemek istediklerimin sana milyonda birini ancak yazabildim bu kadarla idare ett...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
almanyanin tavrini dogru bulmamakla birlikte ama bu tavir ayni zamanda akp ye hizmet ettigi asikardir..almanya iki bakanin konusmasini belli gerekcelerle engelledi ve akp yanlilari feryat etmeye basladi,,peki türkiyede hayir kampanyasi yüreten kesimlerin hergün onlarca toplanti örgütlenmeleri yasaklaniyor bu konuda ne düsünüyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
tam benim dilimden döktürmüssün benim yerime helal olsun, sagol  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Dogru degilmi...Nazi likten vazgecmiyor almanlar..Onlar bir olup ne kadar kötü de olsa Merkeli asla bir Türke kötülemezler...ama bizim beyinsiz bazi Türkler bunu yapmayi cok iyi biliyor...Agzina saglik Cumurbaskanimizin, ne güzel de söylemis...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
yemisim almanyayi söz konusu türkiye olursa gerisi teferuattir ... almanya teröristlere hertürlü destegi versin istedigi gibi organize olmalarina izin versin ... hakkinda mahkeme karari olan bi gazeteci bozuntusu john dündari almanya cumhurbaskani gavuk mudur lavuk mudur nedir onun sarayinda agirlasin ... türkiye den bi sekilde kacan darbecileri agirlasin onlara koruma versin ... darbe basarisiz oldu diye acik acik üzülsün .... senin secilmis bakanlarini türlü bahanelerle konusmasini engelesin ... sen gel burda acisi senden cikar benden cikar diye yaygara yap ... cikarsa ciksin baslarim almanyasina gevurdan cok gevur olmusun yazik .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
ne o cok mu dokundu sana gercekleri duymak  git nereye neyi sikayet ediyorsan ed ben gercekleri heryerde söylerim ...bizde okuduk alman okullarinda bizde wergimizi ödüyoz bu bizim bu ülkenin yanlislarini söylememize engel degil ... almanlara yaranacam diye yag cekmem ne düsünüyorsam onu derim ... anladin mi zirtapoz herif !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
aynen öyle narinnaz adam yeni nik acmis ilk bana yorum yapiyor kim bilir kimin cakma niki  belliki yazim cok dokunmus beter olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Ikisi ayni sey mi ? Esad la erdogani kiyaslayamazsin. .
Birincisi suriyeliler ülkemizde bulunma sebebleri zaten esad zulmü
Yok etmek istedigi bi toplulugun karsisinda ne yüzle konusma yapmasi beklenir?
Türkler in ise almanyada bulunma sebebi bambaska orda yasayan türkler herhangi gibi savastan kacmis bi topluluk degil bizati o dönem ki sart larda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Alman devleti tarafin dan davet edilmistir 3-4 cenerasyondur orda yasamakdadir. ...
Istanbul ankara izmir den sonra en cok secmen almanyadaki gurbei toplulugudur ...
Türkiye nin parlamenterleri liderleri orda konusma yapma hakki vardir ...olmalidir da
Italyanlar da gelip konusma yapiyor kendi vatandaslarina secim zamaninda onlarda sorun cikarmiyorlarda niye türklerde cikariyor lar?
Not: yanlislikla yarim yolladim ilk yolladigimin devami bu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
//sanayi.tobb.org.tr/yabanci_sermaye_ulke2.php?ulke=49Bu linke bir gir ve resmi olan bilgileri gor. Baska birsey demeyecegim.Bu düzeni saglayan babalar gibi satan apk zihniyetidir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
selam
kimse sana cvp vermemis..daha dogrusu verememis...bizim farkimiz...bizler yanlisi görürüz..bu almanyada olsun..tr de olsun....
ama bu asiri milliyetciler...her ne olursa olsun..kendi görüsleri hep dogru olan dir diye düsünenler......aslinda bunlarin nazi lerle farki yok.......
madem okadar asirisiniz...almanlari hic sevmiyorsunuz...kapi acik...elveda.....
cok merak ediyorum....burda yazanlar .....nasil egitim gördüler.....iclerinde sadece kötülük var sanki
ne bekliyor bu politikacilar......almanlarla kimin sorunu varsa ...top oynasinlar......benim..bizlerin sorunu yok...benim genelde insanlarla sorunum yok....ülkeleri karistirmasinlar....birbirine sokmasinlar insanlari...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni kriz kapida |
Mercedes, Audi,VW,BMW parcalari vermez mesela, yada ordumuzun kullandigi bir sürü silah Almanya,nin parcasini vermez,Amerika,lilarin bir zamanlar F16 lari kibris,a karsi kullanamazsiniz dediyi gibi softwear,ini(Programlarini) vermez mesela öyle aptalca durmadan hertarafa kafa tutarsan sonunda adama boyun eydirirler ;Örnek Rusya, Israil gibi mesela sadece kendi secmenine propaganda yaparsan sonunda özür dilersin  aga babaniz öyle göründüyü gibi delikanli falan deyil hele hele vatan sever hic deyil is cikarlarina gelince ancak özür diler elpence divan durur. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!