|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
karar verdiginde söyle olurmu..  -gecenlerde yazmistim kimden oldugunu bi konuda..
 ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Ne bicim drücken etti bu ya ... Der war bestimmt früher ein Drücker  Demek ki gercekten siyasetcinin bir sözü idi senin status mesajin ... Schummeln yaptim azicik: google amca Schröder diyor  Yakisti da SPD ye, sag mi sol mu belli degil hic  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Katiliyorum sana, önemli olan yasaklamak degil, halki bilgilendirmek ve uyarmak önemlidir ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
dimi...  D  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
-evet dogru schröder amcam söylemis. ...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Hahaha etkilendigimi nerden cikardiniz ya?   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
günaydin arkadas ben böyle parti afisleri nrw hic görmdim yolarda varmi gercekden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Und im Türken ...? Nur wegen des zweiten WKs davon auszugehen, die Deutschen wären die einzige Nation mit dem "Naziproblem", wäre ziemlich naiv, oder?! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Günaydin, olmaz mi. Hepisi var gercekten. (sheego nun en son yolladiklarindan haric ) Afis mi deniliyor bunlara, sayende yeni sözcük ögrendim, sagol  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Bilmem, bana öyle gibi geldi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Belliki hepiniz bu afislerden rahatsiz oluyosunuz.ama cok acidirki halen bu gibi manzaralari halen toplumumuzda görüyoruz.bu manzaralar ne kültürle ne dinle nede ahlakla alakali degildir.bu sadece cahilliktir bizi kücük düsürmektir,yani bir valiz parasi yokmu kimsede torbalarla izine gidiyosunuz.madem tartismaktir amaciniz buyrun önce kendimizi elestirelim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Rahatsiz olan kim? Torbalarla tatile giden kim? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
 , pointer;" class="highslide-image"/>  , pointer;" class="highslide-image"/> didididijfkjtikgujrg ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
 , pointer;" class="highslide-image"/>  , pointer;" class="highslide-image"/> ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Slm,biz kendi hatalarimizin kurbana olmusuz hep,hic bir hatamizi kabul etmemis,yaptigimiz hatanin arkasinda durmus ve onlarada sizde bunu yaptiniz demekle kalmis bir toplumuz.irkcilik kendiliginden gelisen bir olgu degildir,yani onu pisikoloji yanlari vardir.bu afislerde görüntülenen afislerde insanin pisikolojisini ister istemez bozan seylerdir.normal bir yasantimizda bir birimizden alis veris yapmaktan bile kaciniyosak burda bir mesele vardir.bir araba alinca türkmü sahibi diye sorariz,bir ev alinca türkmü sahibi diye sorariz,cünkü bizim bile birbirimize güvenimiz kalmamistir.sana almanin biri bir yanlislik yaptimi sen nazi diye damgalarsin.ama biz bunlara konusmuyoruz neden,cünkü gerceklerden korktugumuz ici.simdi ben bunlari söyledigim icin belkide sen beni almalarin savunucusu diye damgalarsin,hayir ben bizim toplumumuzun gercekten bir kisminin cok yanlisliklar yaptigini kabullenmemiz gerektigini savunuyorum.almanlara gelince zaten adamlarin en demokrati bile milliyetcidir bunu tartismaya gerek yok hepimiz biliyoruz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NPD pankartlari |
Sansina küs diyorsun yani ... Senin gibi bilgi kaynagindan bilgilendirilmek büyük bir seref olmali ... Yazik bana ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!