|
| |
|
| sunucular tasiniyor |
aslm Admin sen isini bilirsin saygilar bende de kopmalar oluzyo gitsin kasa yine yapiyom nedenm bu alemimin cilgin okeycisiyim kiskananlar var admin lik yapmak isteyen baya var benim gozum yok tu adminlikte ama bana yapilan haksiz cezalar beni bezdirdi onun icin uygun gorursen sitene elimden geldiyince sayip cikarim senin isin gucun var sanirim oyle duymustum benim okey oynama hastaligim var ondan okey alemini severim oyun guzel sadece bakim arada yapilirsa sikinti olmaz bazi uyeler sana hep yukleniyor cok bilmisler adminlik bilmeyen akil veriyo sitede bir ara admin benim masada okey oynuyom kac kisiyi bozdum dedim madem adminsin bir saat uzaklastir beni deyodum bakiyodum yapamiyor neden admin olsa aninda atar palavra sikanlar var sitede sen beni bilirsin 2006 dan beri deli doluyum ama senin sitende okey atiyom sayende tesekkur ederim huzurlu bir sitede okey attirmiyolar bana guest veya cesit cesit isimlerle bulasanlar var senden ricam bana yaz sor eyer ben yaptimsa derim sana yaptim bunu diye agzi olan konusuyo admin falan deyil ller bana akil veriyolar sunu bilki okey oynamasam girmem sitene saygilar okusunnar uyeler benim gizli saklim yok saygilar. |
|
|
|
|
|
|
|