SELLIMI: olm degisttirsene su kanali hastamisin nesin aci hayat izliyorsun
KOSOVALI38:abi cok önemli bi bölümü bu kosovali ne yapacak du bi ya..
MEMO66: acin sampiyonlar ligi maci basliyor adami deli etmeyin
MELAIKE:arkadaslar siyaset meydanini acin t.erdogan konusma yapacak

ak

ak
_ANKA_SAMS_
AYKIZ: arkadaslar su cöpleri dökseydik ''biz evrim gecirdik bizi saliverin gidelim'' dye bagiryolardi az önce
77SUNSHINE77: gecen attiklarimiz cöpleri yiyen kediyi sahilde gördüm kusuyordu,bence cimentoyla gömelim
CICIKIZ1992:hayir gömemeyiz biliyorsun ki artik onlarda birer canli..ne kadar tas kalplisin suuny abla yaaa
MADE_IN_TURKEY:cöpün icinden cikan sineklere baktim hic bu dünyaya aitmisler gibi gelmedi mutasyona ugramislar sanirim
_ANKA_SAMS_:
ILOSCH:bu çöpün icinden alien bile cikar ..bilim-kurgu filmleri falan... yemin ediyorum ilk alien bu evden cikmistir kesin
C_O_S_K_U_N: torti hadi gel tavla oyniyalim
TORTELLINI: hayir coskun yaa sen cebinden zar atiyosun nerde görülmüs tavlada 9 lu zar oldugu
FERDI: sükrüüüü!!! hadi gel playstation oyniyalim
SY78: dellenmeden oynicann ama
FERDI: mihihihi
MOONFLOWER:terlikle gezmeyin arkadaslar evde
_ANKA_SAMS_: neden tavan mi cöker
MELBAYRAK: cok sakacisin anki abi güleyim bari...hayir cok ses yapiyo terlikler onun icin
DELIOGLAN81:bizim ev 2. katta ssizin ev 6.katta terlik seslerini nasil duyabiliyorsun radar mı taktirdin kulaklara
SERPILNUR:Bu bulasiklar zihin acar deterjan koklarsiniz hadi bulasik yikamaya
ZAMAZINGO:yikanmaz o bardaklar icindeki karincalari birak karinca fosilleri var artik
AYMAVISI:eh ben dikiyorum kolayi kafaya o zaman benden günah gitti
ADMIN: bu evin dekorunda bi degisklik yapayim en iyisi....hali fleks yaptirayim mi evi
NAYANAYA: herkes burdayken nünbergteki gibi parti yapalim ne dersiniz
FISILTI: yapalim yapmasina ama sakin ismail y.k calayim demeyin kusarim suraciga hemen
SONMODEL: büyük harfle konusmayin

msn adresi vermeyin kikclerim
AKREP4EVER:

su programida yolladim mi karsi dairedeki kizlarin msn sifrelerini ele gecirecem
COCOLATE01: abouu banyoda essek kadar hamamböcekleri var napicaz onlari
AYKIRI_13: Bosver ya, takma kafana.. beslemeyince ölüyo onlar:lach
-----
BarisaRock
sakin Ctrl+w yapmayin(sıkıyosa yapin)