70 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.05.11, 15:21 @kafdagi61 Nr.: 21 Antworten

Gelatine
hayir yazmiyor malesef..mesela fantayi sari rengi olsun diye veya diger meyve iceceklerindeki bulanik görünüm gitsin diye gelatini kullaniyorlar geri icinden cikariyorlar ama tam anlamiyla degil tabiki..veya daha önce demis oldugum gibi ilaclarin kapsülünde bile kullaniyorlar ama katki maddesi diye yazmiyorlar..anca bol miktarda kullandiklari seylerde yogut seker bu tarz seylerde yaziyorlar
0

Beitrag gepostet am 07.05.11, 15:29 @karagozlum68 Nr.: 22 Antworten

Gelatine
Cok fazla uzatiyorsunuz. Dinimizde domuz eti günahtir. Yemegin tamam. Öyle herseyi incelerseniz daha neler cikar ortaya. Icki icmekte günah, faizde. Simdi bankaya gidiyoruz, hesap aciyoruz, Riesterrente yada hayat sigortasida yapiyoruz. Yapinca sorun yok. Faiz kesinlikle haramdir, bundan süphem yok. Fakat biz borc alinca haram olmuyor, neden? Faiz girmiyor cebimize. Ama bizim sayemizde Bankalar baskalarina faiz veriyorlar...
0

Beitrag gepostet am 07.05.11, 15:33 @asik80 Nr.: 23 Antworten

Gelatine
yok arkadasim bazi arkadaslar istemessen yemessin vucuduna girmez diyor..bende bunun mümkün olmadigini istesende istemesende her türlü vucuda girdigini belirttim..yoksa hangimiz fanta meyve suyu falan icmiyozki hangimiz süt ürünlerini tüketmiyozki
0

Beitrag gepostet am 17.06.11, 19:51 @xxxxx5 Nr.: 24 Antworten

Gelatine
bakayim bi ara..coktadir yemiyorum bile artik öyle sekerlemeler
0

Beitrag gepostet am 17.06.11, 20:03 @piskom Nr.: 25 Antworten

Gelatine
ne alaka? sanki verilen nimetleri begenmemezlikmi yapiyoruz?
0

Beitrag gepostet am 17.06.11, 20:17 @piskom Nr.: 26 Antworten

Gelatine
acikca derdini diyeceksin o zaman yazdiklarina göre biraz benim dedigim gibi algilanio..bu bir..ikincisi laylaylomdan bahseden senmisin burda en büyük laylaylomcu zaten sendin noldu birden haci hocami oldun tövbe tövbe..bilip bilmeden bana yorum atma bi zahmet ben burda laylaylomda yaparim politika dinle alakalida tartisir fikir alis verisi yaparim !!
0

Beitrag gepostet am 17.06.11, 20:24 @karagozlum68 Nr.: 27 Antworten

Gelatine

es gibt aga aga produkte gelatine yerine aga aga var ist natürlich und nicht tierisch ama ayni isi göriyor paketlerin üstünde yaziyor mit aga aga diye

-----
Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!!
0

Beitrag gepostet am 17.06.11, 20:34 @karagozlum68 Nr.: 28 Antworten

Gelatine
gelatine hemen hemen cogu ürünlerde var bu zamanda. gerek haltbarkeit olsun gerek aussehen olsun mutlaka giriyor icine.

ilaclarda cogunlukla rindergelatine kullaniliyor ama bu kezde helal degil diyecekler

bilincli bilincsiz hepimiz bugüne kadar gelatine almisiz yemisizdir.
0

Beitrag gepostet am 17.06.11, 23:35 @klaus Nr.: 29 Antworten

Gelatine
aynen öyle haklisin..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Gelatine