|
| |
|
| Hep merak etmisimdir.... |
Selam sevil,hsg. Yesinler senin tiyonu.Ben onu biliyordum ve iyi degilmis,bayat cayi yutturmak icinmis. Ve cayin rengini vermek icinmis.Denedim,kimseye söyleme..Ise yaramadi. Sorun süt gibi bembeyaz akan suyumda,Birde cayimin markasini degistirecegim sevil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam. Tesekkür ettim arkadasim. Baska arkadaslarimda o markayi önerdiler.Sicak su ile yikarim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Önce sicak su,sonra soguk su ile yikamayi öneriyorsun.Denerim bir dahaki sefere. Cayin lafimi olur,afiyet olsun.Yarasin arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sevinirim buna. Insanlarin damak tadi degisik olabiliyor,kimisi mevlana diyor kimisi rize cayi.. Bende damagima hitap eden cayi bulurum elbet. Bana küsmekte hakli olmayan bir kac arkadas var.Zamana biraktim.Ben her yöne acigim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam gökbayrak.. Size basit gelen konu benim icin önemli,Herzaman vatan kurtarmiyoruz.Bu seferde forumu böyle konularla isgal ettim. Önerdiginiz marka filtre kullandim.Filtre bitince yenisini alayim dedim 15 euro. Ben bir ay kullanmadim,Belki hatam oradaydi.Cabuk degistirdim.Cabuk bitti ve pahaliya geldi. Stilles wasserle deneyecegim.Olmazsa sizin önerinize geri dönerim. Tesekkür ettim arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya simit benim burada bulunmuyor,Ben dag basinda oturuyorum.En yakin türk firini 15 km. Cay+simit harika bence de. Istanbulda eminönünden karsi tarafa gecerken vapurda bir baska oluyor tadi. Tiyon icin kizmadim ya..Baskalari sakin ha dedi de ondan. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Oldu arkadasim,yikadiktan sonra suyunu iyice süzecegim. Görecegiz bakalim. Cayini tazeleyimmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bir filtre bir ay kullanilirsa deger elbette.Kendi suyumu kendim aritirim. Tesekkür ettim gökbayrak arkadasim.Önerilerinden yararlanacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Dur kiz bana 3 ay daha ucak deme..Daha yeni indim sanki. Karbonat atsam azicik oda rengini salmasina yardimci oluyormus. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kullanmam arkadasim merak etme.Ben sadece duyumlarimi yaziyorum. Yakinda TB.de cay ocagi acacagim.Siraya gireceksiniz icmek icin. Karbonati o zaman kullanacagim,cayin hakkini vermek icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Olmadi simdi ama. Bende ilk müsterim sen olursun sanirdim.Hatta seni servis elemani olarak almak isterim. Kazanca ortaksin ortak. Sen girmezsen olmaz,kapatirim cay ocagini.Senden kiymetli degil ya. Karbonat yok, okis... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam tugrahan, Bir kac arkadasim daha önerdi karanfili. Cayin dinlenmesi icinse iyidir,Kokusunu da severim. Ama damak tadima nasil gelecegini dogrusu merak ediyorum. Bizde sarimsak,sogan yedigimizde annem verirdi,cigneyin agziniz kokmasin diye. Önerine tesekkür ettim arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Senden korkup gelmeyecek ne var be arkadasim. Gelmezlerse kendileri bilir,karsilikli iceriz bizde cayimizi. Oynariz cayda ciramizi,catlatiriz alemi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya arkadasim,benmi yanlis anladim acaba. Demligimi ates üstüne koyacagim. Ben kaynayan su buharina koyuyorum.Yani caydanligin üstünde demliyorum. Hatalimiyim.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Tomurcuk cayi,bir kasik. Damagima hitap etsin atarim,denerim arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Benim hosuma giden,baskasininda hosuna gideceginden eminim. Hani ben sultanim ya...Yaptigim yemeklerden biliyorum. Baskasi annesinin evine gider yemek yemege,Bizimkiler bana gelirler. Elimden hicbirsey kurtulamadi simdiye kadar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya hacim hosgelmissen. Inan bak 10 bardak deviririm hemde susuz. Cok öneri almisam.gaffam karisti. Ergenokonu halledek,deniz fenerini massaya yatirah,6 ay sonra hökümat denisirmi onu gonusak. Bu davete hayir diyene hiyar derler.Tsk.ler.Sen okey masasina 4. bul.Hallederik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bunu ilk defa öneren sen oldun. Demini yavas yavas almasindan iydir diyorsan bir denemkle birsey kaybedilmez. Yoksa hafta sonlari Istanbula-emirgana ucacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kabarmasi yani biraz sismesimi oluyor. Ben bunu denerim arkadas.Eyvallah derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hacim ya,vatani baska zaman kurtarah Memo izin gününde vatan kurtarmiyor.Is yerim ek is olarak müsade etmiyor. Sen ver senin sabunlari pazarliyayim burada.Ayagi kaymasini bekledigim kisiler cogaldi da. Amme hizmeti olsun.Kirlenenleri saymiyorum.Onlari auto wasch-anlageye yönelttim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!