|
| |
|
| Hep merak etmisimdir.... |
Eyvallah dostum. Seninde aynen,yudum yudum olsun,icine sinerek yasa,sevdiklerinle yasa. Akibet nasil olsa gelecek basa. Beklerim,seni severek onayliyacagim. Demlik ve caydanlik misali paylasacagiz birseyler, Memo acemi,ama ruhu sair. Ayni cayi seven ama demlemesini forumcu arkadaslarindan ögrenen bir garip yolcu.. Esen kal arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam hosgeldin kedicik. Ben demlemesini bilirimde,hata kullandigim ,hatta süzdügüm kirecli suda imis. Birde cay markasi önemli. Inan agiz tadiyla cay icmesini cok seviyorum.Rengini,parlakligini tutturuyorum ama, o ictigim cay harika idi.Birde karanfil atacagim demlige.. Bak güzel arkadasim,bu arkadas kibarca forumundan kovdu beni,özel birsey yazismadik.Ne kendisini tanirim,Nede beni tanidigini sanirim.Geldigi ilk günden beri beni uyariyor...?? Memo ne öyle anlasilmayacak zor insan,ne de kaprislerle ugrasmayi seven birisi.Sucumu bilsem basim agrimayacak. Yarin ilk isim türk bakkalina gidip cay almak olacak,Becerirsem davet ederim seni bir cay icmeye. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam gazelle arkadasim. Inan bizim burada su kirec gibi akiyor.Kaynatiyor ve filtrede süzüyorum.Sonuc yine iyi degil. Birde aritilmis su ile deneyecegim.Sen iyi bilirsin güzel cay nasil olur.Nasil demini alir. Karanfil kokusunu bende severim,ve evde eksik olmaz.Biz onu sarimsak falan yiyince cigneriz,agiz kokusunu alr.Simdi cayda da deneyecegim tarif ettigin gibi.Cay markasi ne olsun sence. Bende rize cayi ve ceylon cayi var,karistirip demliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam dunkin. Haklisin arkadasim. Suyundan mutlaka.Demlik tamam,cay ve karisimi dogru,sadece be 10 dakika fazla demliyorum. Inan her türlü dem yapmayi denedim,o aldigim tadi yakalayamadim. Ya Türkiyemizde merdiven altinda cay yapan insanlar kadar olamamak üzüyor beni. Bileyim ben nerde hata yaptim diye. Yakinda TB.de cayocagi acacagim.Icersin kardesinden bir cay degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Tesekkürler arkadasim. Karanfil var evimde,kurutulmus elbette.Kac senelik bilemem,anamin zamanindan kalma. Stilles wasserle deneyecegim,Birde mevlana cayini önerdiler.Ondan alacagim,Benimki de ceylon ama istanbul markali,bayagi ucuzdu.Kilo 4.99 du galiba.Bana tüm sene yetiyor. Basardigim an sana bildirecegim. Artik misafilrlerime "kahvenizi nasil alirdiniz" diye degil,"caymi -kahvemi "diye soracagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kedicigim, Ustaligimi ispat edemedim hala. Güzel arkadaslarimin tavsiyelerini deneyecegim.O aldigim tadi aldigimda ilk davetlim sen olacaksin.Baklavayi birak ya kalori deposu. 3 hafta tatilimde tatli reyonuna bakmadim bile. Hatiri kahve kadar olmasada,hatirasi yeter. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
selam donut bak aynisi bende düsündüm, nekadar ugrasan kaliteli caydanlikmis, bardakmis bilmem neymis türkiyedeki gibi olmuyor... köyde cayirda yazin bi cay iciliyor..tadi hic birine benzemez cok güzel. ve birsey daha var tek basina icilmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
selam memo güzel bi soru, merak etme bende tuturamiyorum nedense ama ben almanyada nedense zaten cay icmem fazla türkiyede anca iciyorum, orada nedense herseyin tadi daha güzel oluyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bak sen fedakar arkadasima. Ben kilo almamam icin kendisini feda edip,yolda silip süpürecek. Yarin cay alayim,stilles wasser,praktizieren yapacagim.Icinede bir kuru karanfil. ps salla dedigin meseleyi,sallayamiyorum.Zaten 2 kisi ile darginim.3.ye hele sebebini bile bilmeden yer yok.Sorry, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam giselle Cay icmek ayri bir zevk arkadasim. Ama demlemesi de bir sanatmis.Ben cayi kahveye tercih ediyorum.Hele kahvaltilarda cay olmazsa istahim kapaniyor.söyle 2-3 bardak iceceksin.Beyaz peynirin ,zeytinin tadini o zaman aliyorsun. Ama keyif cayi bir baska oluyor.Bende hatam nerede diye arkadaslarima danisma geregi duydum.Sagolsunlar,iyi tavsiyeler aldim. Türkiyede herseyin tadi bir baska,pastirmanin,pirzolanin,sebzelerin kokusu bile yetiyor istah acmaya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aynen bende ugrasmiyorum daha dogrusu, burda artik kahve iciyorum veya bitki cayi türk cayi artik türkiyede iciyorum hemde sabah aksam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
ben pek cayci degililm herhalde ondan, ama tuturursan artik perfect cayi lütfen bizimlede paylasiver  iyi denemeler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Oldu öyle yapalim gari, Söz vermeyeyimde.Rafimda yerde yok ya. Sagolasin kedicik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Elbette paylasirim. Nasil gülü seven dikenine katlanirsa cayi sevende emek verecek. Sen siirime yanit yapzmamissin...Perin mi hastalandi.? Aramiza EFE arkadasimda katildi.Kendisine buradan tekrar hos geldin demek isterim. Bir gün okey partisinde demligimle elirim.Espritde cay falimiza bakar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
insallah  am espriti bilmem artik, sen ona daha darginsin deye düsünyor. bilmem tek senle ben yazinca siir biraz ara cok aciliyor bi bakayim, bek biseye benzemiyor yazdiklarim... ama shout'a yazdim söz güzel demi....cok hosuma giti paylasmak istedim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Evet ya güzel bir sözdü ...tuttum. Ben esprite bana yazmadigi ve kactigi icin kizdim. Tr.den yazmaya calistim yazamadim,Sayfasimi kapali idi,sadece banami kapaliydi bilemedim. Zaten mesajlar yarim saatte bir gidiyordu.Ama kirgin degiliz sanirim.Yeni yilini kutladim ve bana geri yazdi. Birde o girmesin küskünler defterime.Üzülürüm,iyi bir arkadasim.Severim kendisini. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam milka.. Haklisin arkadasim.Bizimki cay demleme degil,cay haslamaymis simdiye kadar. Ögrenmenin yasi yokmus ya.Bende severek ictigim cayimi damak tadima uygun demlemeye karar verdim. Senin bir tavsiyen varmi bea.Sen nasil demlersin.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Tesekkür ettim milka. Aynen uygulayacagim,.O dedigin sular tr.denmi geliyor.. Desene TR,kokacak cayim.Sagolasin arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam kankam hosgeldin. Lafimi olur,tek seker..? cift seker..? Bak sadece rize cayini demledimmi renk tutmuyor.Istedigin kadar at demlige. Onun teknigini cözemedim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
esprit küsmes sana merak etme, ama senin küskünler defeterimi var, bak o iste üzücü.. bu arada ben mevlana cayini hic sevmam cok aci bence burdan da aldim baskalarin olmadi, hata ve hata kaynamamda beyenmedi  özel türkiyeden getirdi bana ama tadi güzel. bak mutfaga gitim baktim "ofcay" Siyah filiz cayi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!