|
| |
|
| Hep merak etmisimdir.... |
Selam aylinn Ya ammada püf noktasi varmis. Bir soguk su,birde sicak suyla yikayacagim.Cayin boyasi gitmiyormu o zaman.?? Wasserkocherdeki isittigim suyla capuccino güzel oluyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bende öyle bilirdim,hep soguk suyla yikardim. Demekki caycilar ypiyor bunu.Insan kendini kandiramaz ya.Bende belki berrak olur parlar diye saniyordum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam mutluca. Ya sagolasin sen.Bende bu cayi niye bu kadar yikarlar diyordum,hem rengi gidiyor hem tadi. Su ve miktari önemliymis,birde cayin markasi.Demlikte cesitli fikirler var arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya icmeden begenmemek olmaz ama. Abicik kacin kurasi..O bilir nasil demlenecegini. Demleme Tarzini begenmemistir belki. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Abim ya.Taktik bu,belki en güzel cay demleyenden sececegim gelin adayini. Benim secmemle olacak degil ya. Hakikatten kolay degilmis. Ama agzinin tadini bilen ve sevenler icin no problem.Ben zoru sever,tek kisi icin bile kuru fasulye yaparim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Karanfili bende duydum.Evde var,bir tane atarim.Kokusunu bende severim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kabarma sicak suyu koyduktan sonra oluyor,yani sisiyor.Onu demek istiyorsun sanirim. Yanli benim cayim tam dibe cökmüyor.Bilmem neden. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Tamam bende sabahlari kahvaltida öyle yapiyorum. Ama späth schichtte veya hafta sonlari cayimi demlerim.Haslarim yani.. Baksana ne usuller varmis.Arkadaslarim sagolsun.Poset cayi meyveli cay dolu.. Ama demli cayin yeri apayri. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya abicik.sultanligi seven,hele midesine düskünse yapar,üsenmez. sagolasin.Abim kal bende kardes daha iyi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sende benim gibi demliyorsun,Ben benim cayimi begenmiyorum,suyundan mi,markasindanmi bilmiyordum. Senin cayini icmek nasip olmadi daha,olunca fikrimi söylerim. Ama okey oynuyor gibi demliyorsan harikadir mutlaka. Ya meisterime niye, söz verdim gelirim diye.Ne güzel yarin izinliydim. Yarim gün icin keyfim kacacak.Saglik olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam arkadasim. Yani su iki defa kaynayacak.Icindeki mineraller tamamen gidecek. Filtre olayi güzel bizdeki semaverde de var o.O zaman cöktügünü anlamiyorsun ama. Senin taktigin de kolay ve iyiymis.Denerim bir dahakine tsk.ler arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya lady.. Ben severim misafiri ve onlara hizmet etmesini.Cay icen yok aralarinda sükür.Kahve yetiyor. Onlarin cay demlemesini bildiklerini sanmiyorum. Bilen birisi gelir birak ben demleyeyim derse müsaade ederim.Yoksa misafire cay demletmek etik olmaz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|

Bir bardak cay ömür gibidir. Kimininki bir dikleyiste biter. Kimininki ise yudum yudum. ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Simdi okuyorumda abicik sana bayagi takilmis.Saka ediyor,seni sevdigini bilirim. Sevdiklerine takilir o.Cayini icen Herkes yasadigina göre demek fena degilmis.Biliyormusun ben,keyfine zevkine damak tadina cok düskünüm.Iyide yemek yaptigim söylenir. Ama cay demlemekte hep sinifta kaldim.Kahrolsun kirecli sular,kahrolsun adi caylar. Yasasin demli caylar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya sali sabahi geldi,Was hast du am freitag vor dedi.nichts dedim.Gel calis dedi.acil yetismesi gereken is var deyince gelirim dedi,ist sowieso nur bis mittag. Yazismalarim bitsin kacacagim.Katilimina tesekkürler.Beni baska zaman yenersin gari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam efe.. cayi ömüre benzetmen ilginc.Bir dikiste...?? Yudum yudum benim olsun. Senin clana bir kac nacizane siir ekledim.Okumussundur umarim. Düsünerek yazmiyorum.o an aklima geleni yaziyorum.1 dakikada 1 dörtlük. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Evet arkadasim, emegine ve yüregine saglik. Bizler profosyenel bir siir aramiyoruz, o anki ruh halimizle yazilan dörtlükler en tatli olani. Yorumlamaya henüz firsatim olmadi, bu arada diger arkadaslarada seslenmek isterim. Sizlerden pek bir katilim olmuyor, bekliyoruz her daim . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Belki benim clani farketmemissindir. Sair ruhlu forumcular.Bir arkadasimin yazdigi 4 lügün son kelimesiyle siir türediyoruz. Bayagi zevkli.Yazan arkadaslarimda her gecen gün kendilerini asiyorlar. Coook seviyorum onlari coook.Harika insanlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yenilirsen seni demledigin caya benzetecegim. Hazirlikli ol dermisim. Gerci bu siralar gelen yeniyor giden yeniyor ya.haydi hayirlisi.. Iyi geceler.Bende kactim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
MKüracatim yolda bilesin dostum. Bak unutuyordum az kaldi . . . . Yudum yudum icilen cay gibi olsun ömrün, diliyorum kardescesine. ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!