|
| |
|
| Hep merak etmisimdir.... |
Rica ederim..Neresi cikarcilik..Sadece tavsiye ediyorsunuz.. Ben bu topici,senelerdir damak tadima uygun bir cay markasi bulamadigim,ve nerede yanlis yaptigimi bilmek icin actim..Simdiki cayim ve demleme usulünden memnunum. Cayinizi mutlaka deneyecegim..Demleme usulünü de tarif etseydiniz keske.. Saygilar.tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sen galiba tam siir kolik oldun.. Benim kafam biraz daha sakin..Simdilik.. Bende 5-6 siircik ekledim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kim tutar seni diyecektim tam.. Niye durduracaksin ki..?Bence ikile sen.. Acilmisken.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bu sekildede demledim.. Ama benim suyum coook kirecli. Kaynatip süzüyorum yinede parlak olmuyor..Stilles wasser dedikleri asitsiz su kullaniyorum artik.Ve gayet güzel.. Sadece sizin önerdiginiz _dogus_marka cayi denemedim daha.. Emeginize saglik .Cok tesekkür ederim.. Saygilarim sizinle.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
selam siirleri clan sayfasina yazsak daha iyi olmazmi.... burada biraz ayip oldu gibimi geliyor..? siz siirlesirkin birisi cay nasil demlenceni acikliyor(tabiki thread öyle) bende clanda bekliyorum yazan olmasa gidiyorum tskr..
----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam giselle, Elbette daha iyi olur.. Ben 4-5 siir ekledim.Gelir gelmez.. Sira sende..Eklediysen.Cevabini yazarim..Hem 2 topic hemde siir eklemeye yetisemiyorum .. Müsait zamanimda yazarim..Arkadaslarimiz da yazarlar.. Bu aksam cok fleißig tiniz yani..tebrikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
evet fleissig  masallah cok yetenek varmis clan üyelerde hele honey..cok cabuk yaziyor, nerden aklina geliyorsa arada caylari görünce cayda canim cekti aslinda kahveciyim ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya sana ikram etmeyi unuttukmu..? Sorry.. 
Cay ic cay,iyi gelir,olursun sahane. Kahve uyku kacirir,gerisi bahane.. Afiyet olsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
sagol memo icmis gibi oldum, ögrenmisin artik tadindan belli  merak etme espresso veya redbull da icsem uykum kacmaz. hepinize iyi geceler, grs. insallah. bu arada bi sair daha cikti baksana karsimiza crusader da yazisiyor aybiceyle burda siirce.. ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
evet gec oldu artik bendende iyi geceler bana da geliyor honey sözler ama malesef uymuyor sonradan fark ediyorum iki saat düzeltmeye ugrasiyorum ----- Ben ağlarken yanımda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Evet dikkatimi cekti.. Arkadasimiz bayagi iyi.. Bir davet gönderirim..Gelmeyenin yüzü kara,kabul ertmeyen ap arap.. Iyi geceler arkadasim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam arkadasim.. Bu güzel kabiliyetini clanimizda paylasmak istemezmisin.. Ara-sira atisiriz.. Son kelimeyle siir türetiyor ve bayagi egleniyoruz.,. Sair ruhlu forumcular adinda,Bir ziyaret et.. Katilirsan seref duyariz..Bu topice yazan arkadaslarim hepsi clanimizda.. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hepimiz kendi halinde yazisiyoruz.. Yoktur birbirimizden farkimiz.. Yazdiklarimiza kendimizde sasiyoruz.. Bekleriz crusader arkadasimiz.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hala üye olmadin arkadasim.. Basvuru süresi bu sabah bitiyor.. Üyelik ve tüm katilimlar ücretsizdir.. Anlasildi...Önce cayimizi bir tatmak istedin.Afiyet olsun.
Amatör sair ruhlu forumcular tarafindan sponse edilmistir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Tesekkür ederim.. Iyi geldi..Bu saatte cay demlemek zor olurdu. Ilk firsatta tavsiyenizi deneyecegim.. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hasta oldugunu duydum.. Sana kendi ellerimle bir cay demleyeyim,birseyin kalmaz. Afiyet olsun..Benden 2 gün izinlisin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam honey.. Güzel seyler yazmissin..Nacizane cevaplamaya calistim.. 5 dakikada 5iktas anca böyle olur.. saygilar..Acil sifalar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Cok tesekkürler caliskan arkadasima, Cevaplarini anca pazar günü alirsin. Bu gecelik bana yetsin,uyku gelmis basima.. Ilham perim izinli,yoksa...beni tanirsin.. Nasil gidiyor..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Dua ederiz allahimiza vermesin cefa, Gideriz doktora bulmak icin sifa.. Doktor sana asik,tedaviyi mahsustan geciktiriyor.. Umurundami senin aci cekmen,o sadece kesip biciyor.. Insallah saka idi yazdiklarin..Gercek olmamasini temenni ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Böyle aci cekmene gönlüm razi gelemez.. Kimki bunu duyarda acil sifa dilemez.. Nalet doktor etmis arkadasimi deneme tahtasi. Almak lazim onun elinden yetkiyi,olmamali diplomasi. Acilarina ortak olmak isterim.. Simdilik bunu kabul etmeni rica ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!