|
| |
|
| Hep merak etmisimdir.... |
Simdilik cayimida buldum suyumuda. Öteki demlememde 2 defa yikayacagim,bir dahakine soguk suyla yikayacagim. Daha sonrada yikanmis cayi biraz kabartacagim. Belki daha baska tad alirim. Simdilik tadi,kokusu rengi harika...Ama daha iyisi belki olabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Elbette.Ama 1kg.aldim mevlanadan,damagima uydu.. Pasazadeyi de bir denerim ileride.Tsk.ler honey. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sorry ya arkadasim.. Cayi ben yapmistim..Yeni cay ve suyumla..Kurabiyeler senden olsun be arkadasim.. Ben kurabiye yapma özürlüyüm..Hadi caylar benden..Kurabiyeler senden olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yok ya..aman sakin.. Iskembe corbasi icmek niyeti belesten.. Birde charllye es alalim diyor..Ben gülüme sormadan olmaz dedim.. o ,charlyi sever dedi..bir tanede ona alalim adi yabaniye olsun dedi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Inan öyle..eski yazilanlari oku.. Paraya para demiyecegiz artik.Adini o koyacak Charly ondan,charliye bizden. Seneye ciftligimiz olacakmis..sen ne dersin bu ise.. Cami avlusuna birakmamakla hata mi ettik acaba.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ismini ben begenmedim.. Kiz bizim ise ismini biz koyariz o kadar.. Ya güzel cayima bir sey demeden kactin galiba...?? Memo yakinda tb.e cay ocagi acacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
harmanlama yapıyorum..yanlızzzzzzzz demlemeden çokkk az suyla çayı yıkıyorum..süper renk alıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam yaban gülü arkadasim.. Benim hosuma gitti.Belki tam damak tadim degil ama,yakin. Eski cayimdan on kat iyi.. Resim eklemesini bilsem acacagim cay ocagini da,onu ögreten olmadi. Usdam olurmusun..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam kardelen 34 arkadasim. Bende harmanlama yaptim simdiye kadar..Rize ve ceylon cayi.Hosuma gitmedi bir türlü. Simdi sadece mevlana cayin hemde eskisinin yarisi kadar koyuyorum,yikiyorum.10 dakika sonra icilmeye hazir. Paylasmana sevindim.Tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya gülüm,resim eklemesini bilmiyorum,,google den mi nereden ekliyorsaniz.. Youtube tan sarki eklemesini ögrendim. Cay resmini ekliyemezsen reklam nasil yapacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
//www.simitland.de/Bilder/cay%20bardagi.gif Bilmem oldumu... Test---test----test--- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya linki nerede bunun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Youtube,un solunda ona ekledim ama bende. 
test---test---- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|

Olmuyor ya..browserdeki adresse leistesinimi kopyalayacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
cay sohbetinize maydanoz olmak istemezdim ama sunu söylemeden gecemiyecegim. demlenen cay 10 dakika icinde tüketilmesse toksin üretiyor, bilmemizde yarar var. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam abdi ya..özür.. Yazini simdi farkettim.. Ögrendim arkadasim..Ben begendim..Eklemesini bilsem sizede ikram edecegim ama ögrenmek üzereyim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Selam es-es Yapma ya.. Desene hata yapmisim simdiye kadar. Ben sabah demledigimi bazan ögle isitip icerdim..Tsk.ler uyarina.sagolasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|

Rezil oldum ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
verdiginiz cevaptan farkli mesajlar cikiyor, üzerinde durmayacagim. cay türk toplumunun milli icecegi kücücük cocuklara bile iciriliyor cay faydali bir icecek, ama dedigim gibi 10. dakika icinde tüketilmesse zehire dönüsüyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
//www.google.de/search?sourceid=navclient&hl=de&ie=UTF-8&rlz=1T4SMSN_deDE380DE380&q=cay+bardagi+resimleri Sadece denemedir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!