|
| |
|
| Hep merak etmisimdir.... |
Kokusunu aldim bile..nefis olmus....eline saglik.Arkasi varmi...? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ya hacim bak aybiice arkadasim bizi düsünmüs cay ikram etmis.aliver bir bardak.radyasyona alismiz bedenimize iyi gelir... Bende niye hepimiz o kadar parliyoruz diye merak etmistim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yok be kankim benim Charly sapina kadar delikanli bir seferinde en azindan 15 tane yumurta yaptirir yani... kisirlik onun isi deyil gözüm bizi zengin bile eder oglum yani... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
O da bir yöntem.Hele uzun yola cikarken harika oluyor... Anne bu..bilir kolayini ve caresini.Piknikte falan iyidir. Bende birara is yerine termosta götürdüm.Bir kac saat sonra tadi kacti.Bulandi.Sekersiz götürdüm yine olmadi.. Yola giderken ve piknik icin harika bir alet.Ama cayi ve demi sevenler icin sadece teselli sanirim.Öyle degilmi sence de..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Üffffffffff..yemede yaninda yat.. Simartma bizi arkadasim..Hakketmiyoruz. Ellerine saglik ,kesene bereket..Sayende misafirlerimde senlendi... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sahibine cekmis belli. Sen paranin yeni adini düsün,ben hayvanat satim yerlerine bir bakayim.. Ama charly bu,belki kendi secmek ister.Insallah denemeden almam demez. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yok be kankim Charly secici deyildir korkarimki ona erkegini bile kiz diye yuttururuz  biz en iyisi almisken 3-4 tane disi alalimda bakarsin birtane olunca hizini alamayipta bize filan saldirir birde sonra ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Hem hayvan yetistiriyorsun,hemde cinselligini düsünmüyorsun kanki yani..sende.. Alalim gari 3-4 tane...nasilsa yatirim.. Bende cay demlemeyi ögrenecegim derken,charly i mutlu edecegiz,yabanima bir danisayim gari..sever o charly i..acaba..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bunu bardagin icine mi koyacagiz arkadasim.yoksa demliginmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Aybiice niye gülüyorsun ya... Bak merak ettim ha.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Termosta süzmek gerekebilir degilmi.. Böyle faydali görüsler alacagimi bilseydim,bu topici 2 sene önce acardim.. umarim konuya katilmayan ama okuyan arkadaslarimda sebeplenmislerdir. Sadece politik degil,özel görüslerinide paylasmana sevindim gök bayrak.inan ciddiyim. Helal.................. Saygilar, arkadasimsin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Bu kadar hizmetten sonra,gülmek niye sana yakismasin. Cayin ve cöreklerin harikaydi..Karanfilli olsa bile.. Tsk.lerr.Baska topiclerde gülmeyi unutmamak üzere, Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Aleykum selam erol arkadasim. Ya gardasini bu saatte düsünen abileri oldukca memo nun sirti yere gelmez. Inan,gurur duydum,ikram ettigin caydan birisinin yudum almis olmasi bile beni caydiramaz. Tesekkürler erol,iyi geldi bu saatte. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yaw gercekten cay demlicem derken charlynin seyi olduk..... Yaban cok sever charlyi ama galiba yok önümüzdeki 8.9 ayda piyasada o... kisa bir misafirlige gidecektimde kendisine,ondan beri yok oldu görünmüyor ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Ayip ettin,hanfendi, cömert bolca getirdi ve artti.. Kalansi senin erol.afiyet olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yabanim izinli bu gece.. Dün öyle söyledi.. Okeyde yenilmeyi bekliyor..Yarin alacagim ifadesini. Bakalim charly nin dügününe o ne diyecek... Düsünsene onlarca minik charly.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yaban demek izin alip kacti ha halbuki sadece iskembe corbasi istemistim ondan... yaw bidenede Di$i yabaniye verelim oda cici Annelik yapsin biraz deyilmi yani... Kanki bu gidisle Afrikadan cok burda olacak charlynin hemserileri Imperium kuracaz yaw ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Kankam iskembe corbasini pir-i benim.. Yabanima yabaniye deme ya.Yarin aksam yapalim bir okey.corbasina.Ben simdilik müsait görünüyorum.Gülüm ve ben.... sanada buluruz bir orti.Veya ortini al gel... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Mevlana cayini aldim ve üzerinde yazan tarife ile stilles wasserle demledim. Harika bir tad aldi,kokusu bile bambaska.Karanfil atma geregi görmedim. Tesekkür ederim.O tam istedigim tad degil tam olarak ama,eski cayimdan 10 kat iyi.Hemde az (4 bardak cay icin 4 cay kasigi cay)cay yetti.10 dakikada aldi demini. Sagolun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Sevinmez olurmuyum. Siz ve diger arkadaslarimin sayesinde güzel bir cay demlemesini ögrendim. Poset cay ile yetinenlere sözüm yok,zevk meselesi.Bende sadece tavsiye edebilirim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!