|
| |
|
| kar yagdi hatun tatlisi |
bak bu iyidi gece gece iyi gitti cayin yaninda tskler ----- ... SabRımın Son BahaRı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
aslinda gözlügü cikaripda bi baksa bide  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
klib ban agelecek tabi can dostum sen icirdigin caylarin icine karanfil attinmi hic bugunkulerde vardi ----- ... SabRımın Son BahaRı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
rica ederim iyi dem yapar  ugur isilak a benzioyn biraz bence ??? öyle gibim yok o sana benziyo pardon sorry  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
3 saatdir zehirlenmedim bi gideyimde zehirleneyim nikotin entzug oldum  ben balkonda icem siz dumanlanmayin  kalan canlar sag olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
allah rahatlik versin can dostum valla bana da bi rehavet cöktü yavastan bende yatarim sabah erkenciyim görusuurz ----- ... SabRımın Son BahaRı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
öyleyse öyledir o halde  inandim gitti ama yinede bi cikarsada bende baksam gözlügün ardinda neler var aynaya bi bakim ici nasilmis güzel yansiyormu  gidiysinmi zengin kalkisi olduk yedik ictin doyduk hadi müsade hesabi yine bekleriz ama  pay pay aeo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
benzemez kimse bana desem cok mu havali olur ----- ... SabRımın Son BahaRı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
iyi o halde bende gideyim bari ..  5 hafta urlaubum var calisanlara kolay gelsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
hakkindir derim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
yarin yeni tarifler yeni pastalar ile istah acmani bekliyoruz bu arada iltifatin icin tskler ----- ... SabRımın Son BahaRı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 sen ne güne duruyosun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
tesekkür ederim hakkimdaki düsüncelerin icin ve yazdigin yoruma katiliyorum canim cok naziksin  her zaman beklerim yorumlarini  veren belli alan belli gerisi bos canim bos  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
slmlar, gercekten harika görünüyor, gelde yeme dermisim, , iyiki isdeyim de buzdolabi benden uzak -)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
MALZEMELER 2 Çorba Kaşığı Nescafe 2 Çorba Kaşığı Su 2 Çorba Kaşığı Tozşeker 1 Hazır kakaolu Kek 1 Çay Fincanı Sıcak Su  KREMA MALZEMESİ 1/2 Litre Süt 1 Yumurta 3 Kahve Fincanı Tozşeker 3 Kahve Fincanı Un 1 Paket Labne Peyniri
YAPILIŞ TARİFİ Bir Fincanın içinde nescafe, sıcak su ve şekeri karıştırın. Hazır keki enlemesine iki parçaya ayırın. Hazırladığınız nescafeli karışımla kekin iki parçasını da ıslatın. Süt, şeker, un ve yumurtayı karıştırın. Koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Altını kapattıktan sonra labne peynirini ekleyin ve telle çırparak pütürsüz olmasını sağlayın. Hazırladığınız kremanın yarısını ilikken, kek parçalarından birinin üzerine sürün. Kekin diğer yarısını üzerine kapatıp kalan kremayı sürün. Kahve ile süsleyerek soğuması için bekletin. Çok kolay ve lezzetli pasta tarifi mutlaka deneyin. Afiyet olsun. sagilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!