|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
Hallo ihr lieben welche kaffeesorten mögt ihr am liebsten???kaffee mit milch und zucker oder lieber schwarz???lieber löslichen kaffee,senseo,vollautomaten kaffee oder die normale kaffeemaschine?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
Türk kahvesi ve bol tuzlu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
daim cappucino mag ic auch voll  ich trinke zur zeit sehr gerne nescafe gold löslicher kaffee mit milch und zucker sehr lecker onu ictimi hemen uyaniyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
probieren etmedim daha denemek lazi m |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
latte macciato trinke ich sehr selten ich finde da ist zuviel milch drin kahve tadini pek alamiyom ben da nehme ich lieber espresso-macciato schmeckt intensiver nach kaffee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
Benimki sütlü olsun , Mümkünse inek sütü lütfen  ----- ...Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
löslicher kaffee,schwarz : sabber: ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
o zaman yavru kediler aç kalır be , yazık pisipisilere ----- ...Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
türk kahvesi bol tuzlumu????omg öghhhh sanirim yalnis yazdin bol sekerli yazacaktin heralde  türk kahvesi yaparkene ben seker yerine su hani espressopralineler varya mit kaffeefüllung ondan katiyom acayip lecka oluyor böyle afif schoko geschmack oluyor fena degil yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
Canin sagolsun sen yeterki iste..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
warum inek sütü??? kahve sütü dururkene mis gibi von bärenmarke  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
Yok yanlis yazmadim ..... mecazi anlamda yazdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
hangi marke löslichen kahve iciyon??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
cok ictimmi bendede oluyor ama fazla degil,günde 2 bardak falan icerim (aber richtig grosse tassen  ) bendeki tek sorun ich trink den sehr stark,aber sonst schmeckt der mir nicht ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
hangisi ucuzsa onu  nescafe schmeckt am besten aber ist mir auf dauer zu teuer. ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
gidince bi deneyim en iyisi ,iki sene önce senseo aldim mutfakta yer aliyor diye kaldirdim zaten icmiom ilk zaman bi ictim das wars ,insallah aynisi olmaz dedigin hosuma giderse eger kesin alirim dann landet es nach einem jahr im keller  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Kaffeetrinker? |
Kahve sütü dediğinde süt tozu özü yine süt , hangi süt toz'u olursa olsun bir süt mamülüdür. süt tozuda olsa inek sütünden isterim bunun için önce ineği bulacaksın , sonra ineği güneşe asıp kurutacaksın daha sonra o kurumuş ineği ufalayacaksın ufaladaktan sonra hahahahha  bi güzel elekten geçireceksin iyice küçülmüş parçaları un gibi toz hale dönüştüreceksin. sonrasını kirliye sor yada kediciğe onlar biliyor  ----- ...Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!