39 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.03.08, 22:07 Nr.: 1 Antworten

makarna
malzemeler:
3 litre su
500 g makarna
2 yemek kasigi sivi yag
2 yemek kasigi tuz
1 bucuk yemek kasigi tere yag

bir tencere
bir kasik
bir duvar
birde siz

hazirlanisi:
bir tencereye yaklasik 3 litre su koyun.kaynayincaya kadar ocagin basinda bekleyin.arada sag sola bakin.kaynadikdan sonra iki yemek kasigi tuz atin veya tuzu azda atabilirsiniz sahsen ben tuzlu severim.neyse isde ve sonra iki yemek kasigida sivi yag ilave edin.

sonra makarnalari suyun icine cippil cippil ati verin.10 dakika kaynadikdan sonra bitane makarnayi tencereden cikartip duvara firlatin(böylece pismis mi pismemismi anlarsiniz) eger yapisdiysa duvara pismis demekdir,yapismayip etrafi batirirosa pismemis,ozaman bes dakika daha dursunlar suyun icinde. tabi kaynayan suyun icinde ha unutmayin.

sonra tenceredeki makarnalari süzün ve ayni tencerede tere yag eritin.nerdeyse yanmak üzere olan yagin üzerine makarnalari atip karisidirirn ama ocagi artik kapatin,malum elektirik parasi cok gelmesin.

bu arada duvardaki makarnayida almayi unutmayin küflenir yoksa.
0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 22:39 @ana_hilwe Nr.: 2 Antworten

makarna

Zitat:
eger yapisdiysa duvara pismis demekdir,yapismayip etrafi batirirosa pismemis

-----
0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 23:03 @sonasker Nr.: 3 Antworten

makarna
weiß ich nciht

ama mutlaka bende denice,,,,so kann ich sichergehen dass ich meine zunge nicht verbrenne
-----
0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 23:11 @sonasker Nr.: 4 Antworten

makarna

-----
0

Beitrag gepostet am 18.03.08, 00:04 @sonasker Nr.: 5 Antworten

makarna
Zitat:
funktionirt es auch bei tortelinis????

natürlich nicht,dann würde ya das ganze fleich oder spinat auf der wand kleben haha deli ya
0

Beitrag gepostet am 18.03.08, 10:48 @ana_hilwe Nr.: 6 Antworten

makarna

ne güzel tarif etmissin sen

ben makarnaya bayilirim övünmemis gibi olmasin ama cok güzel yapiom
-----
~~~ O simsicak bakan gözlerini özledim ~~~
0

Beitrag gepostet am 23.03.08, 19:42 @deluxe_girl88 Nr.: 7 Antworten

makarna
gibs du jetz an oder was
0

Beitrag gepostet am 25.03.08, 19:30 @yarali_kiz Nr.: 8 Antworten

makarna
muhahahahaha oda aklima gelmedi degil yani ama simdi sucuklu yumurtada iy gitmez aksamdan sonra dedim kahvaltida tarifi verim dedim puhahahaha
0

Beitrag gepostet am 25.03.08, 19:31 @sonasker Nr.: 9 Antworten

makarna
kaplumba degilde solucan auflaufu var isterseniz tarifini yazim evde denersiniz ama 18 yasindan kücükler denemesinler
0

Beitrag gepostet am 25.03.08, 23:12 @sonasker Nr.: 10 Antworten

makarna
hahahahaha ya kann sein
0

Beitrag gepostet am 25.03.08, 23:16 @ana_hilwe Nr.: 11 Antworten

makarna
hammaaaaaa tarif ediyorsun ya
-----
Kolbasti kop kop kop kop koptum
0

Beitrag gepostet am 26.03.08, 21:36 @sevooo57 Nr.: 12 Antworten

makarna
eh tabiki bu isin uzmaniyim ben
0

Beitrag gepostet am 30.03.08, 17:00 @ana_hilwe Nr.: 13 Antworten

makarna
BAK SEN BU MAKARNAYI HASLIYOSUN YAAA SANA BU MAKARNAYI GÜZELLESTIRECEK DAHA LEZZETLI YAPACAK SOS TARIFI VEREYIM.TAVUK GÖSÜNÜ INCE INCE ELLERINI KESMEDEN DILIMLEYIVER SANA ZAHMET.SONRA BIRAZ MARGARIN ILE KARABIBERDE EKLEYEREK KAVUR HAFIF ATESTE FAZLA KOKLAMA KARABIBERI HABERIN OLSUN:SONRA YIKAMIS OLDUGUN IYICE TEMIZLENMIS
PFIFFERLING YANI MANTARLAR DÜNYASININ EN ZENGIN EN LEZZETLI MANTARI DIYEBILIRIZ KENDISINE TÜRKCESI HOROZMANTARI DEMEK ORTA BÜYÜKLÜKTE DILMLE VE TAVUK GÖGSÜNÜN ICINE KAT BIRR KASIK YARDIMIYLA BI GÜZEL KARISTIR VE SCHLAG SAHNE 500 ML SIVISI HAAAA ONA GÖRE ICINE DÖK VE KAYNAMASINI BEKLE BU ARADA TAVUK GÖGSÜ BU SAHNENIN ICINDE YUMUSUYACAK AMAN COK SERT OLANA KADAR KAVURMA KAYNAYINCA ALTINI KAPATIVER VE HASLAMIS OLDUGUN KARISIMA KAT GÖR BAK ETLI MAKARNADAN SONRA COK LEZZETLI BI MAKARNA CESIDI OLACAK TUZUNU ISTEGINE GÖRE AYARLA SOSUN ICINE KAT AYRICA ITALYAN MUTFAGIDIR BUUUUYANI ITALYAN SPAGETTILERININ SADECE BI CESIDI AFIYET OLSUN HEPINIZE SIMDIDEN
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

makarna