|
| |
|
| makarna |
malzemeler:
3 litre su
500 g makarna
2 yemek kasigi sivi yag
2 yemek kasigi tuz
1 bucuk yemek kasigi tere yag
bir tencere
bir kasik
bir duvar
birde siz
hazirlanisi:
bir tencereye yaklasik 3 litre su koyun.kaynayincaya kadar ocagin basinda bekleyin.arada sag sola bakin.kaynadikdan sonra iki yemek kasigi tuz atin veya tuzu azda atabilirsiniz sahsen ben tuzlu severim.neyse isde ve sonra iki yemek kasigida sivi yag ilave edin.
sonra makarnalari suyun icine cippil cippil ati verin.10 dakika kaynadikdan sonra bitane makarnayi tencereden cikartip duvara firlatin(böylece pismis mi pismemismi anlarsiniz) eger yapisdiysa duvara pismis demekdir,yapismayip etrafi batirirosa pismemis,ozaman bes dakika daha dursunlar suyun icinde. tabi kaynayan suyun icinde ha unutmayin.
sonra tenceredeki makarnalari süzün ve ayni tencerede tere yag eritin.nerdeyse yanmak üzere olan yagin üzerine makarnalari atip karisidirirn ama ocagi artik kapatin,malum elektirik parasi cok gelmesin.
bu arada duvardaki makarnayida almayi unutmayin küflenir yoksa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| makarna |
Zitat:| eger yapisdiysa duvara pismis demekdir,yapismayip etrafi batirirosa pismemis | -----
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
| |
|
| makarna |
Zitat:| funktionirt es auch bei tortelinis???? |
natürlich nicht,dann würde ya das ganze fleich oder spinat auf der wand kleben haha deli ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| makarna |
gibs du jetz an oder was  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| makarna |
muhahahahaha oda aklima gelmedi degil yani ama simdi sucuklu yumurtada iy gitmez aksamdan sonra dedim kahvaltida tarifi verim dedim puhahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| makarna |
kaplumba degilde solucan auflaufu var isterseniz tarifini yazim evde denersiniz ama 18 yasindan kücükler denemesinler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| makarna |
hahahahaha ya kann sein |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| makarna |
eh tabiki bu isin uzmaniyim ben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| makarna |
BAK SEN BU MAKARNAYI HASLIYOSUN YAAA SANA BU MAKARNAYI GÜZELLESTIRECEK DAHA LEZZETLI YAPACAK SOS TARIFI VEREYIM.TAVUK GÖSÜNÜ INCE INCE ELLERINI KESMEDEN DILIMLEYIVER SANA ZAHMET.SONRA BIRAZ MARGARIN ILE KARABIBERDE EKLEYEREK KAVUR HAFIF ATESTE FAZLA KOKLAMA KARABIBERI HABERIN OLSUN:SONRA YIKAMIS OLDUGUN IYICE TEMIZLENMIS
PFIFFERLING YANI MANTARLAR DÜNYASININ EN ZENGIN EN LEZZETLI MANTARI DIYEBILIRIZ KENDISINE TÜRKCESI HOROZMANTARI DEMEK ORTA BÜYÜKLÜKTE DILMLE VE TAVUK GÖGSÜNÜN ICINE KAT BIRR KASIK YARDIMIYLA BI GÜZEL KARISTIR VE SCHLAG SAHNE 500 ML SIVISI HAAAA ONA GÖRE ICINE DÖK VE KAYNAMASINI BEKLE BU ARADA TAVUK GÖGSÜ BU SAHNENIN ICINDE YUMUSUYACAK AMAN COK SERT OLANA KADAR KAVURMA KAYNAYINCA ALTINI KAPATIVER VE HASLAMIS OLDUGUN KARISIMA KAT GÖR BAK ETLI MAKARNADAN SONRA COK LEZZETLI BI MAKARNA CESIDI OLACAK TUZUNU ISTEGINE GÖRE AYARLA SOSUN ICINE KAT AYRICA ITALYAN MUTFAGIDIR BUUUUYANI ITALYAN SPAGETTILERININ SADECE BI CESIDI AFIYET OLSUN HEPINIZE SIMDIDEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!