|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Bu ikizi arasinda kavga olsa. Kim kazanir? Bu arada, aysecik yenerse kesin scrooge da kazanir birseyler...ama o ayri konu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Kim bunlar soul? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Aysecik 1960 larda Türk sinemasinin karakteri...hersey laylaylom, yardim sever, herseyde güzellik görür...diyerini bilmelisin aslinda...Noel zamaninda oynar tv de...weihnachten kutlamaz, calisir, iscisine bile izin vermez...ailesinden uzak, insanlara güvenmez... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Tmm...çaktım davayı 
Kısa ve net bir cevap sana: iyiler her daim kazanır.  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Simdi filmden cik, gercege bak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
O an kaybetmiş görünsen bile, iyilik sonunda kazanır....bir laf vardır; yaşattıklarını yaşamadan gitmezsin bu dünyadan ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Ne güzel yazmistim, silindi.
Bir insan düsün, ve bu iki karaktere sahip...tabiki cok insanda bunlar var ama asiri derecede...
Freudun örnek modeli misali.
ID, Ego, süperego.
Celiski icinde... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Tamam, yavaş yavaş insan psikolojisinin derinliklerine inmeye başlıyoruz 
Bu işi ustalara bırakalım derim, ben de merak ettim onlar ne diyecek. Şizofreninin sınırları nelerdir, bir karekter içerisinde ne derece iyi ve kötüyü bu verdigin örnekte ki gibi barındırabilir ve bir insanın kendi egosu ne zamandan sonra sorun olmaya başlar  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Bosuna felsefe bölümü degil burasi...günaydin...
Gürtel yazdin, ama silinen yazimda yazmistim. Sizofren Ile alakasi yok bence. Cünkü sizofren olan kisi, diger karaktere ne yaptigini bilmiyor....benim bahsettigim iste freud misali...hep celiski icinde. Ego olmadan, sadece ID ve süperego olsa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Ama birakalim, bekliyelim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Ayşecik kazanır çünkü dünyayı birgün deliler kurtaracak  gelelim nedenine ego mego iyi hoşta dozajı kaçtığı zaman zarar scrooge' un hikayesine de bakarsan ölüm korkusuyla hemencik iyi oluverdi. Herkes cennete gitmek istiyorda ölmek isteyen yok ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Kolay yapim Size...
Yukaridaki kisileri silin...Soul vs face düsünun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Korku mu en büyük etken, bir insanın raydan çıkmasına neden olan? Vicdan nerde kalıyor o zaman bu raydan çıkışta? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Benden anca bi grinch olur la ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Adam cok yasli idi ve korktu...simdi Yeni Filmi var biraz daha genc...sanki korkan birine benzemiyor..bin bakmaliyim.
Ama neyse sen öcüleri, ölümü simdi bosver...aradigimiz usta misin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Grinch de olabilir di....farketmez...onda da öcüler varmiydi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Gulyabanilerle piknik yapıyordu o ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Adam Basta korktu ama vicdanida büyüdü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Gülyabaniden korkarmiydin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aysecik vs scrooge |
Ciks...korkmazdım ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!