20 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.02.20, 22:49 Nr.: 1 Antworten

Baba...
Bugün bir baba Iisede okuyan kizini erkek arkadasi var diye öldürmüs...evladini öldürmek bir yanda milletin icine nasil cikardim psikosu..yorumlarinizi bekliyom..
0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 16:02 @nemesis Nr.: 2 Antworten

Baba...
yorum yapmakda bende zorlaniyorum,baba evladini öldürüyor veya öldürmek zorunda hissediyor kendini böyle bir psikolojiye ne itiyor bu insani beni burasi ilgilendiriyor..namus kavrami birinci sirada geliyor haklisin...
0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 16:34 @nemesis Nr.: 3 Antworten

Baba...
namus erkekler icin kullanilmaz ,,hatta erkek yaparsa ,capkin,kac kizin canini yakar bu aslan parcasi övgü dolu sözlerle büyür
kadin olmak kiz olmak cok zor bu dünyada
bir de sunu belirtmek istiyorum,,eger bu olaylari aza indirgemek istiyorsak,olaylara bakis acimizi degistirmemiz gerekiyor,,bizler isin kolayina kaciyoruz,,toplumsal vicdanlari yaralayan olaylar yasiyoruz  bu olaylar artik SERI sekilde devam ediyor,,bizim ilk yorum,,bunu yapan insan olamaz bunu yapan baba olamaz bunu yapan hoca olamaz vsvsv
ama bunlari yapanlar bu insanlar ve sürekli yapiyorlar demmeki istisnai degil
sorunu bulmadan
olayin kaynagini bulmadan
insanlarin bilinc altina inmeden
bu sorunlar bitmiyecek
birileri kutsal kavramlari zarar görmesin diye elestiriyi üstü kapali yaparsak sonuca varamayiz diye düsünüyorum..

0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 17:09 @nemesis Nr.: 4 Antworten

Baba...
buna örf adet gelenekleride ekleyelim,,eger günümüz sartlariyla uyumlu degilse,insana zarar veriyorsa,terk et kardesim o örf adeti..bunu yapinca birileri basbagirmaya basliyor türk düsmani din düsmani,bati hayrani vsvs ve bu yanlislara insanlari mahkum kiliyorlar...
konuyla ilgili ben görüslerimide yazim.. kardesim ben 18 yasina cocouguma dogrulari güzel ahlaki anlatirim
hayat onun hayati ilerde yanlis yaparsa üzülürüm iyi seyler yaparsa gurur duyarim.
ama ne olursa olsun cezasini ben vermem,suc islerse adalet versin günah islerse allah versin..
kimse kimsenin hayatini alamaz yasamina son veremez...
0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 18:57 @pusu_vadi Nr.: 5 Antworten

Baba...
gündemdeki bir konu..hatta hergün haber kanallarında değişmez konulardan biri..siz hiç kız arkadaşı olduğu için babasından( bırakın öldürülmeyi ) tokat yiyen bi erkek duydunuz mu ?? ata erkil babaerkil ..valla bu erkeklerin hepsini bi ana dünyaya getirdi..çok şey istemiyorki bu kadınlar biraz saygı çokça sevgi.. zor olmaması gerek..konu için teşekkürler

0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 19:06 @16-delikuzu-16 Nr.: 6 Antworten

Baba...
simdiye kadar esinden ayrilan sevgilisinden ayrilan kadinlarin öldürülmelerini okudukk,,bir babanin evladini öldürmesi beni gercekten cok üzdü aci bir durum...
0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 19:21 @pusu_vadi Nr.: 7 Antworten

Baba...
anlıyorum ama abi.. baba.. erkek arkadaş.. bu ilk değil sonda olmaz..bu erkekleri yetiştirende ana dğilmi diyeceksiniz belki..herşeyin başı eğitim diyen olacak..ama sadece kız olduğu için okutulmayan evlatları biliyor bu ülke halada vardır muhakkak..zihniyet değişmeli diyen olacak..konu çok derin aslında..ölüm belkide kurtulmak bazıları için..çünkü öldürmekten beter bi hayatı reva gören babalarda var.. neler izliyor okuyoruz..kadın yada erkek yada ADAM olmasın kimse.. çok delikanlı demesinler mesela...''İNSAN'' olunsun ve insanca yaşansın..
0

Beitrag gepostet am 08.02.20, 19:31 @16-delikuzu-16 Nr.: 8 Antworten

Baba...
konu tamamiyle kadinlara bakis acisiyla ilgili,,bulundugumuz cografyada komsumuz ülkelerdeki kadinlara bir bakalim..bir ömür verilmis kendilerine bunuda erkeklerin egemenliginde erkeklerin boyundurugu altinda kölesi gibi neden yasasin...erkeklerde bu durumu bildigi icin kadin farkli bir davranisa girince sonu böyle cinayetlerle bitibiliyor.
cözüm icin kadinlar isyan edecek bas kaldiracak bu düzeni bu sistemi alin basiniza calin demesi gerek..cözümü erkeklerden beklerseniz cokkkkk beklersiniz...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Baba...