80 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.02.19, 15:43 Nr.: 1 Antworten

sevgi
oru insan sevmektir. Çünkü, insanlar birbirinin açığını, eksiğini arar. Genelde hep kusursuz, hatasız, eksiksiz arayışlar içinde bulunuruz. Kusursuz insan olmadığını bile bile bu arayışla ömrümüz geçer gider. 
Gerçek sevgiye bu zan ve hayallerle hiçbir zaman ulaşamayız. Sevmek, bazen kendisini unutup her an sevdiğini hatırlamaktır. 
Mantıklı insanlar mutluluğun doyumuna ulaşmak için, gelip geçici kişileri değil; sonsuza kadar var olabilecek, kalıcı değerleri sevmek isterler. Sevginin gerçeği; insanı insan gibi sevmektir. "Hatasız kul olmaz" diyoruz, "kusursuz insan olmaz" diyoruz; doğru. Yeter ki kusurlar bir insan yaşamını yok edecek, üzecek aşırı mutsuzluğa yönlendirecek türden olmasın... Bana göre en önemli kusurlar, sürekli yalan söyleyip insanları kendi çıkarları, egoları için kullananlardır.
Seven Mutludur.
Hiç kimse sevgiye doyamaz, sevgiden bıkamaz. Çünkü sevgi sonsuzdur. Sevgi hiçbir engel tanımaz. Sevgi cennettir, sevgi mutluluktur, sevgi doyumdur, sevgi enerjiden öte de ışıktır. Seven insan ışıkla dolar, çevresine ışık yayar ve onu herkes sever. Gerçek sevgide kesinlikle çıkar olmaz. Çıkarsız ve karşılık beklemeden seven insan, insandır. Sevgi hayatın özü ve bilincin var oluş sebebidir. Biz bilincinde olmasak da her insanın içinde sonsuzluğa ulaşmak isteyen ama bilinçsizliğimizden kilitlenen bir sevgi vardır. Yeter ki bencilliğimizle, inadımızla, kinimizle sevgimize engel olmayalım. Asırlardır toplumlar tarafından sevilen insanlar vardır. Mevlana, Yunus Emre vs... gibi olanların bir iki tanesini örnek alırsak; onların yaptıklarının binde birini yaparsak herhalde bizlerde toplumda sevilen kişilerden birisi olabiliriz.
0

Beitrag gepostet am 14.02.19, 15:44 @kardelen__34 Nr.: 2 Antworten

sevgi
alıntı değildir
0

Beitrag gepostet am 15.02.19, 00:33 @kardelen__34 Nr.: 3 Antworten

sevgi
Sevgiyi güzel anlatmissin ve tekrarlamissin ama unuttugun tek sey var.severken kimi sevecegine dikkat edeceksin insan özgüveninni kaybettinmi birdaha kolay kolay sevemiyorsun ve güvenemiyorsun kardelen hanim devir degisti sevgiyi bile cikarla birlestirmisler.
0

Beitrag gepostet am 15.02.19, 08:59 @kardelen__34 Nr.: 4 Antworten

sevgi

Selam bence Sevgi önce kendinden baslar kendini seviyorsan kendinle barisiksan sevebilirsin.!

0

Beitrag gepostet am 15.02.19, 09:39 @kardelen__34 Nr.: 5 Antworten

sevgi
Yüreğine sağlık Kardelen 
-----
Favete linguis!
0

Beitrag gepostet am 17.02.19, 15:31 @egeli9 Nr.: 6 Antworten

sevgi
tabii ki öncelikle insan kendini sevmeli...
0

Beitrag gepostet am 17.02.19, 15:32 @remix- Nr.: 7 Antworten

sevgi
çok güzel ifade etmişsiniz tşk
0

Beitrag gepostet am 17.02.19, 15:32 @isabella Nr.: 8 Antworten

sevgi
ben de okuduğın için tşk ederim..
0

Beitrag gepostet am 17.02.19, 15:34 @davudbey19 Nr.: 9 Antworten

sevgi
sözlerle hareketlerle belliolur güven veremeyen sevilmez..
0

Beitrag gepostet am 17.02.19, 15:34 @kardelen__34 Nr.: 10 Antworten

sevgi
sevgi olmayan yerde çiçek açmaz...
0

Beitrag gepostet am 18.02.19, 00:06 @kardelen__34 Nr.: 11 Antworten

sevgi
Zamanla o sözlerde hareketler degisiyor iyi gördüklerin seni yaniltiyor hayat iste
0

Beitrag gepostet am 18.02.19, 14:44 @ea_game_oa Nr.: 12 Antworten

sevgi
zaman ayırıp okudugunuz için tşk ederim.
0

Beitrag gepostet am 21.02.19, 21:50 @kardelen__34 Nr.: 13 Antworten

sevgi
Kavgayı, bir yaprağın üzerine yazmak isterdim sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye 
Öfkeyi, bir bulutun üzerine yazmak isterdim yağmur yağsın bulut yok olsun diye 
Nefreti, karların üzerine yazmak isterdim güneş açsın karlar erisin diye 
...Ve dostluğu ve sevgiyi, yeni doğmuş tüm bebeklerin yüreğine yazmak isterdim onlarla birlikte büyüsün bütün dünyayı sarsın diye...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

sevgi