|
|
|
bugün |
berkin icin savasan kisiler yarin bir futbol macinda karsi taraflarla kavga ederler
allah tüm cocuklari korusun ve kötülüklerden uzak tutsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
anlamadim ne demek istedigini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
benim yazim siyaset degil..ama berkin icin savasanlarin cogu siyasetci....spor bir misal di...cocuklar..gencler kavga edip önemsiz bir neden yüzünden öldürüyorlar...bu benim konum..benim sikayetim....
yani futbolda biri öldümü normal..eylemde öldümü cok üzücü? ben hic olmasin istiyorum..ama bazilari gibi siyaset yapmiyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
düsüncene katiliyorum dogru gangster öldürmüs... U bahnda rasislerden bicaklanmis...prostituirete saticisindan dayakla ödürülmüs...bakkal su caldi diye cocuga tekme atarak ölmüs..hic fak yok benim icin..  eger politikacilara kizginlarsa birinin ölümü üzerinden protesto yapilmamali...kreativ olsunlar yapsinlar protestolarini.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
hem cocuklarin ne isi var protesto da. tamam ailece normal protesto olsa ..almanya da gibi tamam ama yüzlerini kapatarak, dövüserek olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
aleyküm selam
spora bagli:P ama ne demek istedin sen? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
efem? türkce yaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
vallahi anlamadim neden sordun. ne icin yapiyorlar? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
az bucuk anladim :P
sadece kupa icin protesto ettiklerini görmedim...onu anlamadim.....fanatikleri..hooliganlari demiyorsun dimi? neden bilinmiyor? sadece protesto etmek icin ediyorlar...aslinda hooliganlerle farklari yok.....zaten orda kavga eden..diyer protestolarda da en öndedir..sadece kavga etmek isleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
yani cocuk ne isi var dimi...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
 evet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
senin cocugu minciklayabilirmiyim kiyafeti güzel olmus lilla  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
yigenim oluyor......nerdeyse bütün kiyafetleri..pembe..lila ...ama simdi yesil pantolon aldim üzerinde kücük kalpler var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugün |
danke onkel  güle güle giyinsin iyigeceler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!