129 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 05.03.12, 23:49
Nr.: 1
Antworten
eleanor65
Biraz iyi,biraz kötü.. İnsanim!..
En iyi değilim, en kötü de.. En cömert değilim, en cimri de.. En kibirli değilim, en mütevazı de.. Hiç kimseyi kandırmamış değilim, herkesi aldatmış da.. Kimseyi yarı yolda bırakmamış değilim, herkesi satmış da... . Hep iyiliğimden kaybetmiş değilim, kötülük yapa yapa kazanmış da.. Çok başarılı olduğum günler de oldu, dibe vurduğum da.. Sevgi dolu değilim, nefret dolu da.. Barışçıyım, biraz da savaşçı.. Biraz güçlüyüm, biraz zayıf.. Biraz iyiyim, biraz kötü.. İyi? kötü? İNSANIM!..
William Shakespeare
-----
Herkes İnsanlıgı Degiştirmeyi Düşünür Ama,Kimse Önce Kendisi
0
Beitrag gepostet am 06.03.12, 00:02
@katina
Nr.: 2
Antworten
eleanor65
Payşlaştığım konuya, çok güzel bir renk ve ek katmışsın Katina..
Katkın ve yorumun için,ben teşekkür ederim..
-----
0
Beitrag gepostet am 06.03.12, 00:10
@eleanor65
Nr.: 3
Antworten
eses43
iyi geceler. dünyaya gelme yada gelmeme gibi secme sansim yoktu, insan olarak bu gezegende yasamanin önemli sorumluluklari oldugunu ögrendim. sasar ve beser olarak hayatimi zaaflarimla birlikte idame ettiriyorum. herseye ragmen duyulariyla yasamin tadini algilayabilmek muhtesem. bir gül yapraginda titreyen katre'yi yada gülümseyen bir bebegi veya ayaklarinin dibinde kuyruk sallayarak oynasan bir köpek yavrusunu tanimis olmak , tanis olmak muhtesem bir meziyettir... insan kalabilmek ne kadar güzel...
aktardiginiz bütün yazilar muhtesem, yüreginize saglik...
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 06.03.12, 00:36
@eses43
Nr.: 4
Antworten
eleanor65
Her insanın yaşamı, onu kendine götüren bir yoldur, bir yol denemesi, bir yol taslağıdır... Hepimiz aynı derinliklerden çıkıp geliriz, ama bir taslak olarak her birimiz kendi öz amacımıza varmak için uğraşıp didiniriz.. Birbirimizi anlayabilir, ama kendimizi ancak kendimiz açıklayıp yorumlayabiliriz..Her insan yalnız kendisi değil, aynı zamanda bir benzeri daha olmayan, tamamen kendine özgü, her bakımdan önemli ve dikkate değer bir noktadır.. Öyle bir nokta ki, dünyanın tüm olayları kesişir burada; bir kezliğine, bir daha asla yinelenmeyecek bir kesişimdir bu.. Dolayısıyla her insanın öyküsü, önemli ve dünya durdukça yaşayacak tanrısal nitelik taşır, her insan yaşadığı ve doğanın istemini yerine getirdiği sürece olağanüstüdür, her türlü dikkate ve ilgiye layıktır..
Desteğin ve katkın için,ben teşekkür ederim Eses..
-----
0
Beitrag gepostet am 06.03.12, 00:56
@ahududu
Nr.: 5
Antworten
eleanor65
En derin yaralarla başlar en derin gülücükler..En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı.. En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı...
Nietzsche
insan olmanın güzel paylaşımlarıdır bütün bunlar..
Katkın için,sana da teşekkür ederim forumdaşım..
-----
0
Beitrag gepostet am 06.03.12, 01:32
@nereye_kadar
Nr.: 6
Antworten
eleanor65
Arıyorsun sevgiyi diyar diyar
Oysa içinde aradığın yar
Zarar mutsuz geçen her günün zarar
Sevgi bir avuç buğday
Serp gönlüne dünyaya yay..
Soruyorsun sevgini yıldızlara
Uzakta değil, kendinde ara
Yeniden umutla bak yarınlara
Sevgi bir avuç buğday
Serp gönlüne dünyaya yay..
Bu güzel katkın için,teşekkür ediyorum..
-----
0
Beitrag gepostet am 06.03.12, 02:03
@ahududu
Nr.: 7
Antworten
eleanor65
Bazen üzüntüler;göz yaşlarının uzanamıyacağı kadar derindedirler,sevinçlerimiz yada bizi mutlu kılan şeyler ise, çok yüzeydedirler..Önemli olan bu denklemin ayırımına varıp,bizim için en iyi olan güzellikler adına,sahip olduklarımızı içine de sevgimizi katıp,paylaşmaktır..Ben çok biliyorum,sen az biliyorsun olayı değil sorunumuz,belki bir adımdır diğerlerini geri kılan,onuda ben asla eksiklik olarak görmüyorum..Yüreginde sevgiyi taşıyabilen,daha iyi bir yaşam yolunda,biraz okuyarak,biraz araştırarak, kendisine ve çevresine karşı duyarlı olabilen her kişinin yapabilecekleri davranışlardır..
Anımsanan geçmiş,zamandan yoksundur..Bir aşkı,bir kitabı,bir flimi tekrar seyreder gibi yaşayamayız,yaşabilmemiz için,ona yeniden güç ve emek katmak zorundayız,değilse elimizde olanı da çok çabuk yitirir,tüketmiş oluruz..Bu güzel coğrafyada hep birlikte yaşayacaksak,bu havadan,sudan ve güneşten de gerektiği gibi yararlanmak zorundayız,değilse her şeyden önce doğa bizden hesap soracaktır,ona yaptığımız haksızlık adına..
En güzel sevgiler paylaşıldıkça anlam kazanır ilkesiyle,
sana güzel uykular diliyorum forumdaşım..
Seni tanıgımada mutlu oldum,teşekkürler..
-----
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!