108 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.02.12, 02:24 Nr.: 1 Antworten

Duyguların hapsedilmesi..
Çoktandır kafamı kurcalayan bir şey var. Niçin insanlar birbirlerine karşı açık yürekli davranmıyorlar? Neden en iyi insan bile karşısındakinden bir şeyler gizliyor, bütün düşündüklerini söylemiyor? Sözlerimizin yabana atılmadığını bildiğimiz zamanlar bile neden içimizden geçenleri olduğu gibi söylemiyoruz? Nedense herkes olduğundan sert görünmek istiyor. Duygularını hemen açığa vurursa altta kalacakmış, küçük düşürülecekmiş gibi bir korkuya kapılıyor.
 Dostoyevski

-----
Herkes İnsanlıgı Degiştirmeyi Düşünür Ama,Kimse Önce Kendisi
0

Beitrag gepostet am 12.02.12, 03:10 @pussycat Nr.: 2 Antworten

Açıklık=Netlik

Herkesin kendince yaptığıdır..Kimi zaman saklanmaktır,kendine kazıdığın siperlerin arkasından çıkıp"ben buyum"diyebilmektir..
Kimi zaman açık yaraların,elinde tuzlukla bekleyenlere gösterebilmek,kimi zaman sevdiğin insanı içine kabul etmektir..
Onun içine girmesine,ruhunda aklında gezinmesine izin vermektir.
Oralarda,karanlık yerlerde takılıp düşmesin diye elinden tutup kılavuzluk etmektir..

Paylaşan yüreğine sağlık pussycat..

-----
0

Beitrag gepostet am 12.02.12, 03:14 @limansizgemi Nr.: 3 Antworten

"İstersek yapmayacağımız şey yoktur"ilkesiyle sana katılmıyorum limansızgemi..

Yorum için teşekkürler..

-----
0

Beitrag gepostet am 12.02.12, 03:37 @pussycat Nr.: 4 Antworten

O zaman  dogru davranış biçiminden ve kendi tavrından ödün vermiş olmuyormusun?
Ayrıca neden sen öyle davranma gereği duyuyorsun,karşındaki kişi de aynı kaygıları senin için taşısa,sen bütün bunları bu şekilde düşünmessen daha doğru olmaz mı?
İşte bak;bu düşünüş tarzı ne yazık ki biz kadınlarda kendini göstermektedir,bütün özveriyi kadın göstermek zorunda,ya da bir şeyleri kurtarma çabasıda biz kadınlara düşmüyormu?
Öyleyse benim bu sevgiden beklentilerim ne? Olması gereken; her ikİ tarafında psıkolojik kaygılarını tek bir tarafın taşımamasıdır,bölüşdükçe kaygılar da,acılar da azalacaktır..Güzel olana ortak olabiliyorlarsa,öyleyse güzel olmayana da ortak olmak zorundalar diye bakmamız gerekiyor,değilse biz bu kaygılarla çok erken yok olur gideriz..Asıl yanıtlamamız gereken sorular bunlar..Bunlara yanıt bulduğumuzda da, zaten bu tür kaygılarıda taşımamış olacağız ve daha çok mutlu olacağız..

Herkese en güzel sevgilerle birlikte, sağlıklı uykular diliyorum..

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!