|
|
|
Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel :) |
Klavyen mi bozuk ayni seyi yazip duruyon  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay canim benim tipki benim sevdigimi sende seviyonnnnnnnn ondan ben senle iyi geciniyommmmmm iste bu tsk yorumun icin canim benim umarim iyisindir coktandir yazisamadik  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah canim o bir erkek senle bir olamaz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
topicin basinda yaziyor üc seceneklerden diye onlardan secmen gerek bosa heveslenmeyin özcanida saymiyoz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemso tövbe vallahi iftira adam kendi kendine oracikta simdi havalara gircek karizmam var diye SENDE BÖYLE DEMIYEVER BARIM AMANINGGGGG simdi bah kizcam ayni cocuklar duymasindaki denizliler gibi RUHE FRAU RUHEE ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyoy sagol canim bunlarin hepsini ben alimde karizmatik cok ugrasiyor benle nazardan korunayim sana biseycik olmaz su ufaklardan bitanesi yeter sana canim sagol bende iyiyim sevindim iyi olmana varya su sarhuhan hünel gibi olsaydi karizma yemin ederim pesini birakmazdim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa simdi caktim köfteyi he dogru bah hahah ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onu son gördügümde discoda katja sayikliyordu seni gidi zilli katja diye diye bi hal olmustu o gece ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ba ba ba ozaman az daha birbirimizi cekmek zorundayiz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayir sana yazdim o gece discoda bir kiz vardi katja özcan fena göz koydu kiza adini sordu adi katjamis diye cevap verdi kiz rus mi neydi türk erkekle gelmisti erkek arkadasi özcana dedi abi bu sana hasta farkindayim dedi özcan iyide dedi bana hayran olan bir kizi neden sirtinda tasiyon dedi özcan oglanda bilmiyom dedi indir hele dedi özcan oglan indirdi ah katja ah diye mirildandi durdu  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet canim gördüm saat cok gec bayagi kalmisin sende git yat dinlen ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüzünede desem anliyon sanki HEEE SIFFRELI KONUSTUK cengiz bond misali arkandan konustuysak bah sabaha kadar burdan cikmayim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten topic bayanlara özeldi anlamicagni basdan beri biliyom ama yinede katkin icin tsk vaktini iyi gecirdin iste daha ne istiyon sohbet oldu biraz ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemso memleket hasreti bizi ne hale sokmus ... aynisini yemin ederim hincik bende düsündüm hahah tatil ihtiyacimiz var acilen senle farkindasin demi wir sind "URLAUBSREIF" ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim acma yüzgörümlük gibi biseye bagla isi belesden acma profili trden sana bisey getirsin en azindan hediye kiz uyanik ol biraz profilini görmek istiyorsan hemso gilin en azindan bir kutu lokum getirmen lazimsin demi gi kurtarirmi lokum canim? ARTIK SEN SÖYLE fazla karismayim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet turkish-delight hmm lecker yam yam   ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi bakalim iyi geceler cikanlara ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GECELER CÜMLETEN ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence Kivanc Tatlitug, nerde Kivanc  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam canim ajdarin arasina eklerim onu sorun degil SAKA SAKA ona benzer kisiler bulmam gerek öyle eklerim söz eklerim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!