|
|
|
Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel :) |
hehhee canim ben yok vallahi cok güzel dedin tskler canim benim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan bilmiyorum yaaws,sen benim o son yazdigima bakma.....olmadik bir yerimden uydurdumdu....o ilk yolladigim resmi de google-bilder de buldum,yolladim. okumadim bile altinda,üstünde,yaninda,saginda solunda ne yaziyor.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bir iki sayfa önde acikladim suanki durumu geriye atla ozaman görcen sonuclari AMA daha devam ediyor katilanlar oldukca suanki zwischenergebnis yani ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Beitrag gepostet am 08.07.11, 12:19 @yildiz--68 Nr.: 233 Antworten sushi Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel  canim benim saydim ve su sonuca vardim acikliyorum suanki durum vaziyet bunu gösteriyor saruhan hünel en üstdeki adam önde ama kenan imirzaloglu pesini birakmiyor yine dizilerinde gibi takip pesinde boyu devrilmiyesicenin eee en son numerada bizim gangester necati sasmazmi polat alemdar kizaca söyle diyom dizi isimlerinle aciklicam: ESMER KOSARAK EZELDEN KACARKEN POLATDA SAF SAF BAKMIS ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simcik söyle objetiv bir cevap ver giiii adamlari konusmasini bi yana görünüsde en begendigin hangisi bunlardan ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahhah canim benim ALLAH hep güldürsün vallahi napim isimleri öyle dizilerde bende onlarla bisey uydurdum uydurmasyon iste idare edin biraz eglence iste ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haluk piyessssssssssssssssssssss 

bideeeeeeeeeeeeeeeee mehmet akif alakurt 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim konuyu okumadan bunlari ekledin en basda oysa ayrintili olarak topici aciklamistim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi Hangisi daha yakisikli saydiklarimdan? Kizlara özel  canim benim saydim ve su sonuca vardim acikliyorum suanki durum vaziyet bunu gösteriyor saruhan hünel en üstdeki adam önde ama kenan imirzaloglu pesini birakmiyor yine dizilerinde gibi takip pesinde boyu devrilmiyesicenin eee en son numerada bizim gangester necati sasmazmi polat alemdar kizaca söyle diyom dizi isimlerinle aciklicam: ESMER KOSARAK EZELDEN KACARKEN POLATDA SAF SAF BAKMIS ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay gercekten özür dilerim tam okumadim hemen ekledim sorry  benim siralamam 1 3 2 yi hic listeye almiyorum, polat alemdar yakisikli degil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim simdi bir kac gün senin sevdiklerinle yapcam diger arkadaslarda isstedi zaten evet saruhan kosturuyor helal ESMERE KOSTURSUN EZEL SOLUK SOLUGA KALDI ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gi artik esmer yener polata aciyom gi adam inan bir puan bile alamadi valla bak tüm yazilari sabah saydim görmedim bitane bile yok benim bile üc kisiden sushi yi seciyoz onu gecti  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama dogru söylemek gerekirse esmerde güzel bir diziydi, baktigimi hatirliyorum yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten sizde Namus olsa burda kendi kendinizi pazarlamazsiniz!!! Onlarinda baska isleri yok, sizemi varacaklar. Siz ilk basta elinizdekinin Kiymetini bilseydiniz!!! Yok alda tepe tepe kullanmis, yok yakisikliymis, yok canimi veririmmis!! Sen ilk önce Esine iyi bir Kadin olsaydin oda senin ve senin gibi Baanlarin Götüne Tekme vurmasaydi. Simdi burda yok onun altina yatmak isterdin, yok onun Bokunu yemek isterdin gibi laflar etmezdiniz?? Yaptiginiz cok Ayip. Sizler ne yazikki Erkekleride gecmissiniz?? TÜHHHHHH size |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kaybolan yillar cok güzeldi yaa benim kedi ozaman geldi eve bes haftalikdi dizi baslamisti kedinin adini esmer koyduk  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon evli degilimki hahahah kimle karistiriyon sen??? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arslan1 boyun devrilsin hemi topicimin icine ettin prostat olasica ne derdin var bizle kiskandinmi bayanlara özel diye yazdim diye catla hemiiiiiiiii erkek milleti nolcek kendini bisey saniyor burda bos bos öterek hadi yaylan ancaaaaaaaaaaaa gidersin biz kiz kiza takiliyoz suracikta karisma bos bos konusma ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler yorumun icin sagol ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla benim tipim de degil,ne yalan söyleyim.....hehehehehe
gerci caktirma ama hic bir erkek benim tipim degildir ya zaten,neyse....mona duymasin simdi !
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gi bu kim böyle cuma vakti hayir duami aldi gelmis evli diye laf cakiyor kardesim alan olsaydi hak vercektim emme alan olmadi diyom  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!