|
|
|
Son perde |
Nasip kısmet ya klarneti ötüreceğim ya da diss atacağım bakalım nasip olacakmı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Çok sevindim ama ben o zaman söz 49 sende ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
ciks, olmaz....görev sana verilmis ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
burada elaleme cene yetistirmeye zamanin oluyor ama....tztztztz
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
bende bu cene varken, zor susarim ben.....cok susarsam da gider bir bardak su icerim artik ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
niye aklima getirdin simdi? Gece 11 olsa da, balli sütümü icip, yatip uyusam ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
zaten oynuyoruz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Kadın erkek arasında ki fark işte.....skyfall denilince erkek ilk james bond düşünür, kadın ise şarkıyı ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Beni düsünmüstür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Beni döven biri vardı burada...görevi sana mı bıraktı? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Seni düşünmediğim saat mi var sanki kız ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Bellide ediyorsun masaALLAH  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Hep ederim, çok ederim...hele ki pestil verilmesin bana....matkapa dönerim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!