|
|
|
Son perde |
senin aklina ne geldi son perde diyince? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
sesizce bir gemi kalkar,, ssirini okumusmuydunuz biz o sessiz geminin ne anlama geldigini ögrenmek icin 2 yil sinifta kalip ilk okulu 8 yilda bitirdik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
gelici ne olacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
inan bak sesizce bir gemi kalkar limandan,, hoca soruyor sesiz liman ne anlama geliyor,,hocam hic kimse yokmus limanda diyoruz olmuyor,,issiz bir yermis diyoruz olmuyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu!
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.
Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Birçok seneler geçti; dönen yok seferinden.
yahya kemal beyatli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Fatih ürek hosgeldin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Dinleyem bi neyin nesiymis... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Ben de seni from here to eternity ye davet ediyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Senin yorum gelmeden yazmış, yollamıştım ben de ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Selâm mavi, yok yani seni anlatan şarkı hangisi olurdu...daha inşallah önümüzde uzun yıllar olacak, yeni tecrübeler edineceğiz, hayat bize daha hiç göstermedik yüzünü sunacak, düşüncelerimiz değişecek, hislerimiz değişecek, hayata bakış açımız değişecek....ama şu ana kadar hayatın sana sunduğu yaşam doğrultusunda seni kısaca en iyi özetleyen şarkı hangisi olurdu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Bi mixed-tape hazırla bari ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
3 metallica, 3 guns n roses şarkısı zaten bende 90 dk yı doldurur. Üzerine bir de ravel den bolero yu ekle, maçın uzatmaları bitirir, penaltılara götürür ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Kesinlikle dinleyeceğim mavi, teşekkür ederim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Göçmeden mutlaka
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Rica ettim sanırım vazgeçti iyi hadi madem senden gelsin 47. ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Bakiyorum konu ciddi....mavi ye yazdigini bizde önceden bilseydik ya.
Beni anlatan sarki...düsünmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Çok dinlendirici....sen uyuya uyuya gidecen herhalde öbür tarafa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Şarkı paylaşımı olsun biraz diye açtım, sizi en iyi anlatan şarkı hangisi hiç düşündünüz mu diye sizi biraz düşünmeye sevk edem dedim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!