|
|
|
Son perde |
Son perde inmeden önce, dudaklarinizin arasindan hangi sarkiyi mirildanmayi isterdiniz veya mirildanirdiniz? Ekleyin bakalim sarkilarinizi buraya 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
offff Amy.....önce bi dinleyim, iyi gider simdi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
aynen, iyi geldi valla....sagolasin izocam 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Haftanin Sözü temali konulari ya Isa acar ya da birisinden rica eder, onun adina o acar ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
Tam üstüne bastin, aynen öyle olur ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
korunmana gerek yok cünkü öyle bir öküzlük yapmayacagina eminim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
son perde derken ölüm anindami |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
aynen, tahtaliköyü boylamadan önce ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
dinsiz imansiz biri yok dünyada_ herkezin bir imani ve inac sekli var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
iste gidiyorum-demek....iyi git, arkandan su dökmem ama....sonra nem gibi hortlar gelirsin, basima bela olursun sonra...aman aman ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
dün üzüldüm kadinin birinin esi ölmüs anlatriyor. gece yatarken diyor üstüme geldi inlemeye basladi ben sandim geliyor,madem herif gidiyormus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
 ben sanirim amaliyathanede masada kalmak istertim ter temiz narkozu yiyince is bitiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Son perde |
cidden ne anlamistin sen |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!