80 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.06.20, 14:22 Nr.: 1 Antworten

Siyah!
Tam zamanında Sago 

Kalbim sanki bir plastik poşet uçuyor uçuyor 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 13.06.20, 06:49 @massmavi Nr.: 2 Antworten

Siyah!
Uzunca düşündüm yine de çıkamadım Düşüncelerimin ittiği çıkmaz sokaklardan...Kurtarın beni bir hadi el uzatın ordan.. Yetişebilirim uzanan eline burdan.. Uzunca söyledim kısaca anla.. Anlatmak istediklerim var yüzüme bakarak dinle.. Söylediklerini yazdım bir kenara daireler içinde Anla ki gözlerim yağmura doydu doğacak güneşler peşinde...Sanki bebeği beşiğindeyken babası uçurum eşiğinde

Bende pek dinlemem patronu ama  sagonun edebiyatın dibine vurmasına hastayım teşekkürler massmavi 

-----
0

Beitrag gepostet am 13.06.20, 19:55 @okitapmes Nr.: 3 Antworten

Siyah!
Boğuldu gözümün bebeği tuzlu gölde ...Şimdilik iyiyim sonrası ne olur ..Bugünüm yarınım bi' yanım karambolde Oynuyoruz aynı filmde... Kim kötü kim iyi rolde? Hayalet yönetmenle...  İçinde sen ve benle ...Oynadı akıyor sahne 
-----
0

Beitrag gepostet am 13.06.20, 19:58 @isabella Nr.: 4 Antworten

Siyah!
Sagopa nin oldugu yerde kalite var.. bazen düsünüyorumda, bu adamin sanati aslinda cok daha fazla ilgi hak ediyor.
-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 13.06.20, 20:02 @niveaboy Nr.: 5 Antworten

Siyah!
Gün gelecek herkes bir gün mutlaka sagolanacak  kendi açımdan sadece müziği değil sözleri ile mest oldum, Türkçeyi daha net öğrenmeme neden, psikolojime her daim destek bu yüzden daha çok insanın dinlemesini isterim habire de paylaşıyorum zaten
-----
0

Beitrag gepostet am 13.06.20, 20:15 @isabella Nr.: 6 Antworten

Siyah!
Tb ahalisini basariyla "sagopaladin"  Türkceyi daha güzel kullanmana ve baska türlüde destek oluyorsa ne mutlu sana  Bende severim Sagoperi, ama cok dinlediklerimin arasinda degil. Zaman zaman burda dinlemesi güzel.
-----
Schreibt...
0

Beitrag gepostet am 13.06.20, 21:22 @isabella Nr.: 7 Antworten

Siyah!
cümlelerin tümü anlamlı..
0

Beitrag gepostet am 14.06.20, 13:27 @niveaboy Nr.: 8 Antworten

Siyah!
O zaman dinletmeye devam Nivea
-----
0

Beitrag gepostet am 14.06.20, 13:27 @kardelen__34 Nr.: 9 Antworten

Siyah!
Herzaman ki gibi 
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Siyah!