|
|
|
Yeniden |
music:   ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
ayazlarda kaldim üsüdüm, uzattim ellerimi tutar isitir sandim yanildim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
Yeniden yeniden yeniden yeniden ... Uçacak kalbimin kuşları ... Açacak kırılan kanatlarım ...  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
bahar yaramis size kalbinizin kuslari ucacagina göre  kirilan kanatlarinizi nasil cirpacaksiniz artik O' merak konusu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
Kendi kendini motive etmeye çalışmak bu olsa gerek ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
ruhunuzu motive ediyorsunuz, kanatlarinizda acilmaya basliyor yani  siz psikiyatr yada psikologmusunuz terapileriniz her zaman olumlu sonuc veriyormu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
İlgili olsamda değilim ama müzik ruhun gıdasıdır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
evet müzik insani etkiler. daha cok klasik müzik ve tassavvuf müzigi insani ruhsal acidan derinden etkiler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
Tasavvuf dinlemek ayrı güzelde diğerleri biraz ruh haline bağlı hiç vazgeçemediklerim bu ara Sezgin Alkan ve Stavros Pazarentsis ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
stavros yerine hüsnüyü yada kandiraliyi tercih ederdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
Üstadın lafı olmaz ama Hüsnü beyi es geçerim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
 tercih meselesi. pek fazla müzik dinlemem. popüler ( züppelik ) disinda zaman zaman müzik dinlerim. cikmam gerekiyor, ucarsaniz zakkum agaclarina konup dinlenmeyi unutmayin 
Müzikle terapiye inanirim. bii köpegim vardi ismi kaya, ne zaman dede efendi ney taksimi dinlesem gelip yanima otururdu bir süre sonra gözünden yas gelirdi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeniden |
Massmavi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!