|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Hmmm olabilir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
anamlar...conchita wurst'larimiza laf mi attin sen sincik ? abooooooo
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
senin daha önce de hiyarlara adanmis bi haftanin sözü threadin vardi,belki de ondan tutmadi 
emine bulut üzerine bi thread acacagina ama adim kadar emindim. böylesi bi vahsete sessiz kalmayacagini ben degil,herkes biliyor zaten. ortacaga hosgeldiniz türkiye de....eline kilicini alan osmanli yi kurtarmaya yola cikiyor. beline silahini takan -ya benimsin ya topragin--zihniyeti ile kadinin özgürlügünü elinde aliyor, kendini bi bok saniyor.....delirmemek elde degil gercekten de ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
bu hiyar konusu beni pek sarmadi beya  neresindan baksam neresinden tutsam elimde kaliyor,  bir türlü alisamadim gitti
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
bunlarin hepsi amerikanya nin oyunu desene, onlarin yüzünden yakindir deve sidigi icmemiz desene...abooooowwwwww
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Ben hiç conchitalara laf söylermiyim bea onlar bazılarından daha adam Hıyar konusuna gelince öylede böylede tuttu Emin’e buluta gelince çok şeyler yazmak isterdim ama sessiz çığlık kalmakla yetiniyorum şimdilik sağolasın facecim sende sessiz kalmadın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Eline sağlık massmavi ne güzel döktürmüşsün sözlerini  Sabah akşam dinliyorum bıkmadan ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Metin fevzioglu bugün konusma yapti.yeni anasa hazirlamislar barolar baskani Emine bulut olayi bayagi türkiyeyi etkilemis ama kameraya cekestane orda yardima kossalardi o kadin hayatta olabilirdi insanlarin seyirci kalmasida ayri bir konu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Anayasayı görmeden ve uygulanmadıkça boş vaatlere inanmam. Hala o soysuza arka çıkıp iyi yapmış eline sağlık diyen kişiler var hoş tutuklamışlar ama yine serbest. Gözetleme huyundan insanoğlu ne zaman vazgeçecek bekliyoruz ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
kesin bahtsiz bedevi demistir bunu...e,tabii buldu ayiyi 
lgbt ne la, cikaramadim  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
hem de ne adam...bizimkiler de adamiz diye dolasir sokaklarda... ya da cürük raporu alir ya da bedelliden yararlanir.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Pehhh soğan erkekleri ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avutsun bahaneler... |
Aaaa çok güzelse niye kızıyorsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!