|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Bu şarkının klarnet notalarını bulana deluxe hediye yollayacağım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Kimmiş o yardım sever kahraman kişi ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
He ya ne şarkıymış ara ara bir hal oldum  sana feda olsun hemsom ayıpsın ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Unutma çıkar bir yerden sevdanın tadı lalalala ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Evet çok güzel ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Değişik bir tarzı var albümde öyle kolaysa da çok güzel birde canki nın ritmi hoş geldi bana ama sarmaşık benimde favorim oldu ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Güzel bir parca secmissiniz elinize emeginize saglik   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
TSK kozalak şarkının notalarını arıyorum ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Hala Yok ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
selam canim gercekten güzel süylüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Evet cooook ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
buda süper sarki balmisin sekermisin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Evet yıldız ablayı da severim ama sarmaşıkta takılı kaldım illaki çalacağım o şarkıyı başka yolu yok ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
demek takili kaldin sarmasikta ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Evet canim notalarını aratıyorum kimse yardımcı olmuyor  deluxe stickerin de kıymeti kalmamış artık ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
nerde bulak notelerini hele bir bende bakim bulabilecemi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Ben bulamadım ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
ben sana deluxe sticker gönderim senden kimetlimi benden sana hediye olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarmaşık |
Kız ben hediye edeceğim bulana  tesekkür ederim canim düşünmen yeter ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!