132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.04.18, 05:10 Nr.: 1 Antworten

dön!..
Cigeri yarali  
Güvercin kanat cirpar
Zifiri karanlik cöktü
Agacin, dallari yapraklari kurudu döküldü
Melek yüzlü yavrular perisan
Kadin,kiz aglar 

0

Beitrag gepostet am 19.04.18, 05:29 @nasonmaz Nr.: 2 Antworten

dön!..
0

Beitrag gepostet am 19.04.18, 06:04 @nasonmaz Nr.: 3 Antworten

dön!..
selam can güzel forum acmisin yüregine saglik                                                                                                                                                                                                                                   BU SEVDA BİTMEZ ATATÜRK GENcLİK HERZAMAN VAR OLACAK                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 19.04.18, 12:34 @nasonmaz Nr.: 4 Antworten

dön!..
0

Beitrag gepostet am 19.04.18, 15:33 @nasonmaz Nr.: 5 Antworten

dön!..
Dönmiyecegim,  istesemde  dönemeyecegim.   ben  görevimi  tamamladim.   bereketli  topraklar  vizyonu  genis  nesiller,  gücünü  kültüründen,  milletinden   alan  fikirler,   birakarak  gittim.  erdemli  insanligi,  paylasimciligi,  özgürlügü,  baris'i,  zulme  karsi  dik  durmayi,  Hakk   ve  hukuku  temel  prensipleriniz  olsun   diye  vasiyet   biraktim,  Aksam   uykuya  dalmadan,   sabah  evinizden  cikmadan  bu  vasiyetimin  neresindesiniz   bunu  irdeleyip  sorgulayin.  niceleri  gelip  gecti,  bende  gelip  gectim,   sizlerde  geldiniz  geciyorsunuz,  huzurlu  bir  dünya  icin   gelcek  nesillere  <  cocuklara >  gereken  önemi  verin.   verin'ki   dünyada  baris  ve  huzur  olsun,  adaletli  paylasim  olsun.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 19.04.18, 20:57 @nasonmaz Nr.: 6 Antworten

dön!..
0

Beitrag gepostet am 19.04.18, 21:54 @nasonmaz Nr.: 7 Antworten

dön!..
Yüreginize saglik güzel paylaşim icin tskler ,  saygilar
0

Beitrag gepostet am 20.04.18, 13:51 @nasonmaz Nr.: 8 Antworten

dön!..
Muhasir.medeniyet olan idaalimizz.yurda sul cihanda sulhka barisa bakisimiz..sosyal  ve hukuga olan saygimiz .kisaca canlar ATATÜRKCULUK bir siyasi görüs deyil.yasam bicimidir..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

dön!..