|
|
|
Yok geri dönmek... |
Bugün günlerden ceza bakalım bundan ne çıkartacaksınız
----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
merhaba. ben bu tarz müzik sevmiyorum. ama özellikle dinledim icerik bakimindan sosyal konulari irdeledigi icin begendim. yanlis hatirlamiyorsam bu akimin öncüleri afrikalilar. bizde, anadoluda bunu halk ozanlari yaparlar, yöresel, sosyal olaylar, siyasi hiciv olarak, ozanlar, kahvehane veya degisik ortamlarda, karsilikli atisma yaparlar daha ahenkli ve anlamli olur. türklerde bu tarz elestirel müzik binlerce yildir var . ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
Merhaba Eses, bende aksine hastasıyım  doğru bir yaklaşım seninkisi ozanların sözlü düelloları şimdi böyle ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
Selam TSK paylaşım icin “suspus “ albüm de favorim ama daha önce paylaşımda bulunduğum icin bunu sectim ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
Aynen hemsom ceza bir başka bu da holocoust tadinda olmuş, kuzu kuzu peslerinden gitme yaşlanırsın demek istemiş galiba ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
selam canim ben bu tur müzikleri fazla anlamiyorum biraz siyasi birazda rep katmis cogu kuzu kuzu gebi arkasina takilip gidiyor nere gitiklerinide bilmiyorlar ama müzik kulagima hos geliyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
birde rep söyliyen var eminen süper söylüyorlar gecen diledim tv de harika söylüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
Günaydın canim aynen eminem de fena değil ama ben Türkçe rapi daha çok dinliyorum. Herkesin zevki ayrı ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
süperrrrrrrrrrrrrrrr müzik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
Selam ody bende daha çok sagocuyum aslında ama konuyu bir yerlere taşıyabilmek adına hep bir şarkı atıyorum gerçi bu sefer tık Yok  acaba çok hareketli mi oldu diyerekten sakin birtane atayım bakalım tutacak mi
----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
Omuzları çok hareket ettiriyor bu bea ----- Momento mori !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok geri dönmek... |
hic dikat etmedim omuzlarini hareket ediyormus  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!