28 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.10.17, 21:39 Nr.: 1 Antworten

Ekimde vizyonda

Bir sürü gereksiz komediden sonra galiba iyi film sehir edebileceğiz  

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 10.10.17, 14:31 @isabella Nr.: 2 Antworten

Ekimde vizyonda
selam isabbela can birinci filim süper ikinci filim de güzelde sari bir bayan var yorulunu iyi oynamamis begenmedim sevmedim o kadini sari civ civlere benziyor ama ücüncü filim hem süper hem harika cok duygusal az izledim yüregim sanki parcalandi oglu az biraz rahatsiz allah butur insanlara her zaman yardimci olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 10.10.17, 14:51 @isabella Nr.: 3 Antworten

Ekimde vizyonda
beni cok etgiliyen  ve sevdigim filim                                                                                                                                                                                                                                 Bildergebnis für yol filim resimleri                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           ve eskiye sener sen süper filim                                                                                                           Bildergebnis für sener sen eskiya resimleri                 yada hükümet kadin cok güzel filim    Hükümet Kadin : Afis                                                                                                                                                                                          yada      vizontele harika
-----
0

Beitrag gepostet am 10.10.17, 14:54 @isabella Nr.: 4 Antworten

Ekimde vizyonda
yol arimi mutlaka bakacagim cok güzel filime benziyor ve sag ol güzelim paylasim icin
-----
0

Beitrag gepostet am 14.10.17, 20:09 @mehriban Nr.: 5 Antworten

Ekimde vizyonda
Selam canım üçüncüde henüz izlemedim çoğu zaman fragmanlar filmden daha iyi oluyor ama bakalım. Bu arada paylaştıkların arasında favorim eşkıya
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 14.10.17, 20:58 @isabella Nr.: 6 Antworten

Ekimde vizyonda
birincisi harika filime benziyor yor ayrimi
-----
0

Beitrag gepostet am 15.10.17, 16:52 @mehriban Nr.: 7 Antworten

Ekimde vizyonda
Bencede Şener usta yine iyi bir proje ile karşımızda nihayet
-----
viva la vida ...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ekimde vizyonda